Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

super1
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 11:47 am

Okolele je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Ko je ta Nerminka ima li profil na fb :rofl:
Ja se izvinjajem
slika
kuci pa se izvinjaji :rofl: :rofl:

teteac8684
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:48 am

Profesionalka, zarez, od glave do pete

Okolele
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:49 am

:rofl1: Evo ga Tiago LIVE now hahaha :rofl:

Od bosanskog znaju samo Sta ima brate ali bar su pismeniji od Nerminke..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u sri maj 25, 2016 11:53 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Velahalve
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:50 am

super1 je napisao/la:
Elegant je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
Hoce da bude cistac na Grbavici ali nasi mu ne daju kako on kaze..
On je racunao da ce na duze staze ostati trener, mislio je da ce u ligi 12. da nas vodi. Ali realno sa ovim rezultatima koje je imao tesko, sad je izgubio posao pa mu frka.
mogao je zadrzati posao kao adzem,sutis i iskoristis sansu koja ti se pruzi,a ne ko zadnji levat ospes paljbu pa posle izvinite...
Prije svega Adzem je gospodin za Edisa, i koji sigurno ima ve.ca muda, ne ide na HA-HU.

super1
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:52 am

opet kad skontas Adzem je djecu gurnuo svu u vatru od kojih si godinu poslije imao 1 mil eura i nije puno kaskao za prvim na polusezoni

diego1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:53 am

Mirek11 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Edis je zavrsio za sva vremena sto se tice Zelje i nece vise nikad imati moju podrsku,taman postao Murinho !!
Zao mi je sto sam mu davao podrsku poslije Zrinjskog i Celika,pojeo sam govno **** me otac !! Ako ce nas klub "funkcionisati" samo kad je Amar tu ,onda da Bog da nikad trofej ne uzeli.Cudno mi samo kako ovaj Edis do juce nije nijednom spomenuo Amara,vec samo ove ljude iz uprave i to po dobrom..Kolko samo sujete u jednom covjeku,pisam ti se na svaki minut koji si proveo u klubu..Pa jednog Husrefa smjene dok je u bolnici bio, da se Edisu ovo desilo, pobio bi nas sve !! :psujem:
Najtuznije od svega sto Edis nije svjestan da je Amar ovdje, on nikad ne bio sef struke :rofl:
Nije on toga svjestan,jel covijek misli da je najbolji,kakav kompleksas..Treba ovim ljudima dati podrsku,ne znam kolko ce imati zivaca da se bore s klosarima ! :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:54 am

Joj Tiaga ko kakav hašišar.. :rofl: :ganja:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

terabajt
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:55 am

Koldžo bićeš bivši načelnik.

super1
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:55 am

koga god izaberu(samo nek nije Simo) imat ce moju podrsku.....sad vas trojica opalite paljbu po meni(prepoznat ce se)

Velahalve
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:58 am

super1 je napisao/la:opet kad skontas Adzem je djecu gurnuo svu u vatru od kojih si godinu poslije imao 1 mil eura i nije puno kaskao za prvim na polusezoni

Zato ti i kažem da čovjek ima veća mu.da od Edisa, pa Edis izmjenu ne smije napravit a ne gurnuti djecu u vatru

super1
Kontakt:

sri maj 25, 2016 11:59 am

Velahalve je napisao/la:
super1 je napisao/la:opet kad skontas Adzem je djecu gurnuo svu u vatru od kojih si godinu poslije imao 1 mil eura i nije puno kaskao za prvim na polusezoni

Zato ti i kažem da čovjek ima veća mu.da od Edisa, pa Edis izmjenu ne smije napravit a ne gurnuti djecu u vatru
zao mi samo sto Adzem nije bio u strucnom stabu sa Odom

ponosannavas
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:02 pm

Mirek11 je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:Edis je zavrsio za sva vremena sto se tice Zelje i nece vise nikad imati moju podrsku,taman postao Murinho !!
Zao mi je sto sam mu davao podrsku poslije Zrinjskog i Celika,pojeo sam govno **** me otac !! Ako ce nas klub "funkcionisati" samo kad je Amar tu ,onda da Bog da nikad trofej ne uzeli.Cudno mi samo kako ovaj Edis do juce nije nijednom spomenuo Amara,vec samo ove ljude iz uprave i to po dobrom..Kolko samo sujete u jednom covjeku,pisam ti se na svaki minut koji si proveo u klubu..Pa jednog Husrefa smjene dok je u bolnici bio, da se Edisu ovo desilo, pobio bi nas sve !! :psujem:
Najtuznije od svega sto Edis nije svjestan da je Amar ovdje, on nikad ne bio sef struke :rofl:
JUčer čini mi se ja napisah da je Amar izabrao Adžema dok je bio tu i ubjeđen sam da je to bio ispravan potez. POnavljam, a to sam davno spominjao na forumu i to još dok je Ado bio trener, da je u sportu Avazvom konstantno bio prozivan od novinara koji je prozivajući Adu gurao Mulalića i to na jedan meni ružan naćin. O njemu sam mnogo puta pisao (o Mulaliću) i neću više dosta od mene. I to u momentima kad su ga svi podržavali ja sam lajao. Ti neki detalji otkriju čovjeka jbg, a sad je svim apokazao pravo lice. Mada ja mislim da je on više glup nego što je zlonamjeran. Zbog toga nema potrebe da ga pljujemomada djeluje da i ja to radim, ali morao sam ovo ovako reći.

O ovom medijskom linču nema potrebe da pišem jer sve ste rekli. Samo ću dodati, jer imam dosta informacija iz drugih klubova (ne samo fudbalskih) da je pozajmica sasvim uobičajena i nema kluba koji nema bar jednu, pogotovo jer klubovi ne mogu dići kredit ako su u lošoj situaciji kao što je Željo bio. Pored toga znamo iz biznisa da i visoko profitabilne kompanije uzimaju kredite. To je nekad nužno i finansijski opravdano čak i kad posluješ pozitivno. Koliko znam i sam taj Violina je posuđivao lovu, pa je zbog toga i dobio taj prostor jer mu tad navodno mnismo imali vratiti pare.
Udarili smo u leglo kriminala i zato će se ovo nastaviti, a svi znamo koja ekipa ima u ovoj državi sve u svojim rukama već 20 godina.
Zadnja izmjena: ponosannavas, dana/u sri maj 25, 2016 12:03 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Velahalve
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:02 pm

super1 je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:

zao mi samo sto Adzem nije bio u strucnom stabu sa Odom
I meni je žao bila bi to dobra kombinacija,al opet se nadam da će nekad Adzem opet dobiti priliku za šefa stručnog štaba. :zeljeznicar1:

sajo10
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:04 pm

Najvise mi je tu "zao" Memije jer iskreno mislim da je ostao na desnom beku da bi za koji dan putovao sa reprezentacijom jer trenutno mi u A-repci nemamo desnog beka. Ali eto, stavljaj ga na lijevo krilo, stavljaj lijevi bek, pa samo sto ga jos nije na spic stavio... Nikad meni Sinisa nebi igrao ispred Memije. Ali haj, nisam ja sef strucnog staba. Da se razumijemo jest imao losih perioda, ali cudo jedno kako odigra maestralno (skoro) na derbiju. Kritikovao sam ga mnogo puta ali posle forsiranja na lijevoj strani bilo je ocito da nije vise ni do Kerima vec do sistema i da on uopste nije za te strane. Pa cak mislim da nije ni za desnog krila, ali opet tu je se kolko tolko bolje snasao. Opet kazem, imao je losi perioda ali zao mi ga je, jer je postao broj dva a Sinisa nista nije bolji. Cak sta vise, mislim da bi se mogli fino opariti na Memiji ovog ljeta.

Takodjer meni bi Osmankovic vec sada imao pet-sest nastupa za A-tim. Zeric takodjer. Samo nabaciti malo misica na obojicu i oni ce biti top fudbaleri.

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:07 pm

Osmankovic je beton i sigurno vec sad moze dobro odraditi na stoperu.. Njemu masa nije potrebna.. Cak je svojevremeno imao koji kg viska ali se dobro stesao.. Zera mora dobro neke hape jesti i neki period ne izlaziti iz teretane ako hoce da bude konkurentan.. Sto se znanja i unijeca tice toga ima na pretek..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u sri maj 25, 2016 12:09 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Velahalve
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:08 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Osmankovic je beton i sigurno vec sad moze dobro odraditi na stoperu..
Treba njega gurati u ovim malo lakšim utakmicama da stiče iskustvo

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:10 pm

Velahalve je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Osmankovic je beton i sigurno vec sad moze dobro odraditi na stoperu..
Treba njega gurati u ovim malo lakšim utakmicama da stiče iskustvo
Igrao je u pripremnim zimus i svaku odigrao jako dobro.. Kakav god da je neki omladinac talenat moras imati hrabrog trenera koji je spreman da ga gurne u vatru.. Uvijek je rizik sa omladincima ali bez "vatre" nema nista od njega..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ellaxaz
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:13 pm

Ispade da su Sablja i Ligata na istoj strani, dzaba se krvili na presicama.
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Izlija
Moderator
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:23 pm

Mislim da je vrijeme da pokažemo zašto navijamo za Želju a ne za neke druge klubove, vrijeme je da pokažemo svoje jedinstvo kako na forumu tako i u stvarnom životu. Na sve sfere našeg druženja su u toku napadi i pokušaji sa svih nivoa da nas razjedine i razdvoje kako bi bili nemoćni u malim torovima da se borimo protiv sistema koji nas konstantno gura u provaliju. Počelo je to poslije reprezentativne pauze i na sve načine nas razvaljuju, sama činjenica da su nam stornirali 1000 stranica na ovom forumu preko organa mupa govori da radimo za dobrobit države i naroda u njoj jer to vladikama ne odgovara. Evo smo morali ukinuti skriveni dio foruma koji smo koristili za strimanje utakmica jer su se ubačeni elementi koristili raznim mućkama kako bi nam pokvarili veselje i usporili napredak. Ja vas molim da malo popustite priče oko načelnika, violine a pogotovo oko zamrznutih komentara na ovom forumu jer previše energije gubimo na nebitne faktore. Nije ovaj forum slučajno izabran nakon sranja na ss, mudri ljudi su ga izabrali i znaju zašto, ovim ljudima treba dati maksimalnu podršku jer se bore da nam vrate naše riječi a bore se protiv sistema koji im zadaje velike glavobolje. Njima je stavljen na teret naše mišljenje, oni plaćaju ceh našeg nezadovoljstva i sada nesmiju da izlaze sa svojim stavom jer borba za naše pravo još traje. Ovakvu podršku bi možda imali još samo na zvaničnoj stranici i treba ljudima dati vremena da se izbore sa sistemom koji je napravljen da uguši narod i njegovu volju. Nesmijemo im još mi podmetati nogu da se sapliću našim vrućim komentarima, ne sada a kada dođe vrijeme zajedno ćemo ustati i pjevati " Grbavicu ". Treba se skupiti i uplatiti još koju stolicu i umjesto da se sada o tome piše i da gledamo brojač uplata kako se vrti kao ringišpil mi gubimo vrijeme i energiju na branjenje od guslarskog odreda. Ova se akcija neće ponoviti i mi navijači moramo stati uz klub kada gori i nebo i zemlja oko nas.
イビチャ・オシム

storm_raider
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:26 pm

Sutra ce novih 5 stolica biti uplaceno.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava