kuci pa se izvinjajiOkolele je napisao/la:Ja se izvinjajemterabajt je napisao/la:Ko je ta Nerminka ima li profil na fb

kuci pa se izvinjajiOkolele je napisao/la:Ja se izvinjajemterabajt je napisao/la:Ko je ta Nerminka ima li profil na fb
Prije svega Adzem je gospodin za Edisa, i koji sigurno ima ve.ca muda, ne ide na HA-HU.super1 je napisao/la:mogao je zadrzati posao kao adzem,sutis i iskoristis sansu koja ti se pruzi,a ne ko zadnji levat ospes paljbu pa posle izvinite...Elegant je napisao/la:On je racunao da ce na duze staze ostati trener, mislio je da ce u ligi 12. da nas vodi. Ali realno sa ovim rezultatima koje je imao tesko, sad je izgubio posao pa mu frka.Okolele je napisao/la:
Hoce da bude cistac na Grbavici ali nasi mu ne daju kako on kaze..
Nije on toga svjestan,jel covijek misli da je najbolji,kakav kompleksas..Treba ovim ljudima dati podrsku,ne znam kolko ce imati zivaca da se bore s klosarima !Mirek11 je napisao/la:Najtuznije od svega sto Edis nije svjestan da je Amar ovdje, on nikad ne bio sef strukediego1921 je napisao/la:Edis je zavrsio za sva vremena sto se tice Zelje i nece vise nikad imati moju podrsku,taman postao Murinho !!
Zao mi je sto sam mu davao podrsku poslije Zrinjskog i Celika,pojeo sam govno **** me otac !! Ako ce nas klub "funkcionisati" samo kad je Amar tu ,onda da Bog da nikad trofej ne uzeli.Cudno mi samo kako ovaj Edis do juce nije nijednom spomenuo Amara,vec samo ove ljude iz uprave i to po dobrom..Kolko samo sujete u jednom covjeku,pisam ti se na svaki minut koji si proveo u klubu..Pa jednog Husrefa smjene dok je u bolnici bio, da se Edisu ovo desilo, pobio bi nas sve !!
super1 je napisao/la:opet kad skontas Adzem je djecu gurnuo svu u vatru od kojih si godinu poslije imao 1 mil eura i nije puno kaskao za prvim na polusezoni
zao mi samo sto Adzem nije bio u strucnom stabu sa OdomVelahalve je napisao/la:super1 je napisao/la:opet kad skontas Adzem je djecu gurnuo svu u vatru od kojih si godinu poslije imao 1 mil eura i nije puno kaskao za prvim na polusezoni
Zato ti i kažem da čovjek ima veća mu.da od Edisa, pa Edis izmjenu ne smije napravit a ne gurnuti djecu u vatru
JUčer čini mi se ja napisah da je Amar izabrao Adžema dok je bio tu i ubjeđen sam da je to bio ispravan potez. POnavljam, a to sam davno spominjao na forumu i to još dok je Ado bio trener, da je u sportu Avazvom konstantno bio prozivan od novinara koji je prozivajući Adu gurao Mulalića i to na jedan meni ružan naćin. O njemu sam mnogo puta pisao (o Mulaliću) i neću više dosta od mene. I to u momentima kad su ga svi podržavali ja sam lajao. Ti neki detalji otkriju čovjeka jbg, a sad je svim apokazao pravo lice. Mada ja mislim da je on više glup nego što je zlonamjeran. Zbog toga nema potrebe da ga pljujemomada djeluje da i ja to radim, ali morao sam ovo ovako reći.Mirek11 je napisao/la:Najtuznije od svega sto Edis nije svjestan da je Amar ovdje, on nikad ne bio sef strukediego1921 je napisao/la:Edis je zavrsio za sva vremena sto se tice Zelje i nece vise nikad imati moju podrsku,taman postao Murinho !!
Zao mi je sto sam mu davao podrsku poslije Zrinjskog i Celika,pojeo sam govno **** me otac !! Ako ce nas klub "funkcionisati" samo kad je Amar tu ,onda da Bog da nikad trofej ne uzeli.Cudno mi samo kako ovaj Edis do juce nije nijednom spomenuo Amara,vec samo ove ljude iz uprave i to po dobrom..Kolko samo sujete u jednom covjeku,pisam ti se na svaki minut koji si proveo u klubu..Pa jednog Husrefa smjene dok je u bolnici bio, da se Edisu ovo desilo, pobio bi nas sve !!
I meni je žao bila bi to dobra kombinacija,al opet se nadam da će nekad Adzem opet dobiti priliku za šefa stručnog štaba.super1 je napisao/la:zao mi samo sto Adzem nije bio u strucnom stabu sa OdomVelahalve je napisao/la:super1 je napisao/la:opet kad skontas Adzem je djecu gurnuo svu u vatru od kojih si godinu poslije imao 1 mil eura i nije puno kaskao za prvim na polusezoni
Zato ti i kažem da čovjek ima veća mu.da od Edisa, pa Edis izmjenu ne smije napravit a ne gurnuti djecu u vatru
Treba njega gurati u ovim malo lakšim utakmicama da stiče iskustvoHadzijalagic je napisao/la:Osmankovic je beton i sigurno vec sad moze dobro odraditi na stoperu..
Igrao je u pripremnim zimus i svaku odigrao jako dobro.. Kakav god da je neki omladinac talenat moras imati hrabrog trenera koji je spreman da ga gurne u vatru.. Uvijek je rizik sa omladincima ali bez "vatre" nema nista od njega..Velahalve je napisao/la:Treba njega gurati u ovim malo lakšim utakmicama da stiče iskustvoHadzijalagic je napisao/la:Osmankovic je beton i sigurno vec sad moze dobro odraditi na stoperu..