LARS1921 je napisao/la: ↑sub mar 04, 2017 7:02 pm
Slavko Husref te nadigrao, napusti klupu, kmeeee
Niko to nije rekao, ali da je katastrofa pruziti ovakvu partiju pred 8500 gledaoca u trenucima kada se desavaju sve pozitivne stvari oko kluba, naravno da jeste. Oni uopste nisu istrcali na teren u drugom poluvremenu i to je za kritiku, i to ne blagu kritiku. Mislima biti negdje drugo, obecavati maksimalnu angazovanost a ne docekati je, dopustiti da te Mladost DK stisne u toj mjeri da si primoran zadrzavati vrijeme na Grbavici, ne osutati haman na gol u drugom poluvremenu, strepiti do poslijednje sekunde.. Naravno da je za kmecanja.
Slavimo i mi pobjedu, slavimo i mi tri boda ali rezultat nas ne smije zavarati da se ne bi ovo vratilo onda kada nam ponajvise bude trebalo. Rezultati su me zavarali pod vodstvom Mulalica, ovaj put nece. Nije problem na jedvite jade pobijediti kada neko bunker napravi pa dodjes do gola. Tada sam, uvijek, prezadovoljan i sto ono kazu, brisem igru a pisem bodove. Danas smo mi odigrali bunker u drugom poluvremenu a noge nam klecale do sudijskog zvizduka kada je kraj utakmice oznacio. Ovo danas je bilo blago receno katastrofa i blago receno blam ! Danasnjih 8500 ljudi nije zasluzilo ovakav odnos.
Ja necu glavu okretati od problema, a u danasnjoj predstavi ih ima, i to itekakvih..