Dobra stvar je sto ce vrijeme do nedelje biti lijepo i bez padavina pa bii teren valjda trebao biti dobar.
Sto se tice ove utakmice sa Slobodom ja to gledam ovako..Mi smo jos uvijek kao tim nepoznanica svima u ligi,pa tako i Slobodi.Svi znaju kvalitete pojedinaca koje imamo ali ne znaju jos uvijek koje su krajnje mogucnosti kada ti pojedinci na teren izadju kao tim.Ako cemo posteno ne znamo ni mi jos uvijek jer,svi smo se valjda slozili da tu ima dosta prostora za napredak.U takvim slucajevima protivniku je tesko pripremiti utakmicu jer ne znas na koga da se baziras i gdje da sjeces,da li je to npr. Bekric ili je to Blagojevic ili pak Memija i Miroslav koji se podizu sa formom,ili mozda cak i bekovi Sinisa,Stanic i Kramaric koji su pokazali da itekako znaju biti opasni u fazi napada i donositi kljucne prevage.
Sa druge strane Sloboda je,manje-vise,poznato stivo.Vrlo dobra ekipa koja nije pretrpjela gotovo nikakve promjene i u kojoj je Zajko Zeba alfa i omega tima,bilo kroz pas igru ili prekide.U takvim situacijama mislim da je Edis u prednosti kod spremanja utakmice u odnosu na Husrefa.Ima tu svakako jos par igraca koji mogu sami nesto povuci,prije svih Ordagic,ali mislim da se sve vrti oko Zajke.Tu se sad vracam na ono gore napisano gdje sjeci,kod nas se to jos uvijek ne zna jer dosta razlicitih igraca se dosad pojavljivalo u ulogama asistenata prije svega ( Sinisa,Mirslosav,Memija,Blagojevic,Kramaric ) dok kod Slobode mislim da je to upravo Zajko.Zalijepiti mu Zahirovica koji je trkaci jak igrac i potpuno ga iskljuciti iz igre.U takvim situacijama,posebno kad je klupa kratka,ekipe kojim se iskljuci glavna poluga lahko padaju u nerevozu i paniku na terenu.