Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

kvalitet
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 10:06 am

Mulaliću ovo nije trebalo.

Tačno je da nam treba bolji sportski direktor, da su ljudi iz vrha kluba bolji poduzetnici nego fudbalski znalci, ali to se Edise ne radi ovako. Da ti zaista voliš Želju, nikada ne bi javno ovako pričao. Pokazao si da trenutno nisi sposoban da vodiš Želju, ja vjerujem da je to tvoj najveći problem, a frustracije liječiš preko medija. *ebiga...
Bez privatizacije kluba nema sportskog uspjeha!

Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja.

salemprolic
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:11 am

tm8782 je napisao/la:
salemprolic je napisao/la:slika

Muftić, Mustafić, navijač, direktor...mene sinoć poslije ovog priloga i divnog nastupa vrlog nam instrumentalca nekoliko simpatizera zove, pitaju ljudi gdje i kad se mogu učlaniti u klub, koliko je dres, godišnja. Bravo ljudi iz FTV-a, što više Violine na tvu da nam blati klub, armiju ćemo napraviti.
Bravo saleme, vidi se ko je sve upratio.
Boga mi bilo je janjetine ovih dana, samo sit covjek ovo vidi :D
Sve znaš brate moj :D
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

kb80
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:13 am

Muftić, Mustafić, navijač, direktor...mene sinoć poslije ovog priloga i divnog nastupa vrlog nam instrumentalca nekoliko simpatizera zove, pitaju ljudi gdje i kad se mogu učlaniti u klub, koliko je dres, godišnja. Bravo ljudi iz FTV-a, što više Violine na tvu da nam blati klub, armiju ćemo napraviti.
svaka cast majstore
vidi se na kojem su nivou, kokošarskom

vrbanjusa
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:15 am

Žeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeljoooooooooooooooooooooooooo
21 10 4

Petrović Slavko

Grbavica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:15 am

Violina ko kameleon, svugdje se uklopi :klanjase2: :rofl1:
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:16 am

kad krunskom svjedoku za svoju plaćenu tezu ni ime ne napišeš pravilno...
gradi željo boli te *****

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 10:18 am

salemprolic je napisao/la:
tm8782 je napisao/la:

Bravo saleme, vidi se ko je sve upratio.
Boga mi bilo je janjetine ovih dana, samo sit covjek ovo vidi :D
Sve znaš brate moj :D
Strasni sud...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

kontranogama
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:19 am

Svaka cast ovoj upravi. Valja se borit sa ovom gamadi. Ja bih do sada pet puta dao ostavku.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

Mirek11
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:19 am

Ne trebamo davati previse paznje ovi pljuvacima, uprava neka odgovori kako je i do sada na prozivanja sluzbeno a mi nastavimo pricu o bitnim stvarima, treneru, stadionu, pojacanjima, u smisli zelja :DD:

Vidim i u celiku rasulo, ima li koji interesantan igrac? Ovaj Đidić je dobar ali ne vjerujem da bi on kod nas dosao ( samo na glas razmisljam, znam da ce ce cekati novi trener)
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Grbavica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:20 am

ChWilla je napisao/la:kad krunskom svjedoku za svoju plaćenu tezu ni ime ne napišeš pravilno...
Violina i prezime po potrebi mijenja. Ovo mu je kad je direktor, recimo kad je slastičar onda je Mustafi...
Zadnja izmjena: Grbavica, dana/u sri maj 25, 2016 10:26 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:22 am

kad ga mustafić smustafi...

ma rađen prilog na brzinu, znate prof'sore televizija je takav medij, hamo pipa i ostala ekipa...
gradi željo boli te *****

za_zivot_cijeli
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:26 am

blizi se Skupstina. puno toga je u igri. prije svega mislim na zemljiste u srcu gradu, liderske pozicije u najboljem i najperspektivnijem klubu u drzavi...
mala je bara a puno je krokodila. interesne skupine polako izlaze u javnost svaka sa svojom pricom ali jednim ciljem. srusiti sistem i docepati se pozicija sa kojih bi mogli usicariti. s jedne strane SD, s druge uvrijedjeni bivsi zaposlenici, a s trece politicari iz sjene, neimari....

svi oni zaboravljaju ko je zapravo Zeljo. nije to ni Senad, ni Mirsad ni peti deseti. Zeljo smo svi mi. a mi znamo sta je za nas najbolje. znamo i kako cemo do toga doci. znamo i kojim sredstvima se trebamo i kako boriti. pokazli smo to i prije ratova, za vrijeme ratova a Boga mi i nakon njih.

i ovim klosarima cemo pokazati sta znaci biti najjaci krokodil u maloj bari. pokazat cemo im sta znaci biti Zeljo!!!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

tm8782
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:26 am

A kad je tako lose i sve ovo. Zasto je on ipak trazio eto da vodi pjetlice. Jednostavno bi otisao iz broda koji tone...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ajzea
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:28 am

Eto Edise, nadam se da ti je srce na mjestu.

nikson
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:29 am

Prvo pritisak na forum, brisanje stranica - laganje nama da ce se objaviti razlog brisanja...
Onda onaj clanak u faktoru - narucen najofirnije ikad
Sad ova narucena emisija...veliki pritisak se vrsi, a meni jedino smeta sto Manijaci kao organizovana navijacka skupina nisu odmah sinoc objavili svoju stranu price i dali javno podrsku Senadu jer svi znamo sta taj covjek radi za klub ...
Ako sam pogrijesio ispravite me, imam ovih dana i previse obavezq pa ne stignem upratiti...
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Ajzea
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:32 am

Minjore je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:
pinki je napisao/la:ima li ko šta je Mulalić izvalio?
Ogorčeni Edis Mulalić bez dlake na jeziku: Ne daju mi ni čistač da budem na Grbavici!
FOTO+VIDEO
+SISE

Plavo - Bijeli

sri maj 25, 2016 10:33 am

nikson je napisao/la:Prvo pritisak na forum, brisanje stranica - laganje nama da ce se objaviti razlog brisanja...
Sad ova narucena emisija...veliki pritisak se vrsi, a meni jedino smeta sto Manijaci kao organizovana navijacka skupina nisu odmah sinoc objavili svoju stranu price i dali javno podrsku Senadu jer svi znamo sta taj covjek radi za klub ...
Ako sam pogrijesio ispravite me, imam ovih dana i previse obavezq pa ne stignem upratiti...
sta se to brisalo na forumu nisam upratio?
BOG BOSNA I BOSNJACI

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:35 am

@Plava Porodica, izgleda djaba smo ustajali, Pile rece da nece biti Boom :cigara: Stvarno mislim da Storma treba banovati zbog ovoga :rofl1: :rofl1: salim se

Cuo sam da se Miske naljutio i otisao u Spaniju da dovede Unaji Emerija, ove kandidate sve prekrizio! :ganja:

Sto se tice Edisa, ne mogu da budem pametan. Necu stati ni na jednu stranu, da se ne ogrijesim, jer po meni ima krivice sa obje strane, sad cije vise... Pa mislim da je Edis vise kriv. Zaparalo mi je oci ovo pripisivanje Amirovog i Bajinog uspjeha samo za sebe. Svi smo bili slozni da mu treba dati neko mjesto u klubu, jer ipak od toga se zivi, ali eto uprava nije na sastanku nista predlozila, po meni tu su pogrijesili. Ne treba se odnositi lose prema bivsim igracima Zelje, ali i ne treba da bivsi igraci svasta govore o Zelji.
Bilo kako bilo, ne zelim da se ovako pise o Zelji. Izgleda ovi napadi na upravu su sve ucestaliji i uprava nesto mora uraditi po tom pitanju.

kb80
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:35 am

za_zivot_cijeli je napisao/la:blizi se Skupstina. puno toga je u igri. prije svega mislim na zemljiste u srcu gradu, liderske pozicije u najboljem i najperspektivnijem klubu u drzavi...
mala je bara a puno je krokodila. interesne skupine polako izlaze u javnost svaka sa svojom pricom ali jednim ciljem. srusiti sistem i docepati se pozicija sa kojih bi mogli usicariti. s jedne strane SD, s druge uvrijedjeni bivsi zaposlenici, a s trece politicari iz sjene, neimari....

svi oni zaboravljaju ko je zapravo Zeljo. nije to ni Senad, ni Mirsad ni peti deseti. Zeljo smo svi mi. a mi znamo sta je za nas najbolje. znamo i kako cemo do toga doci. znamo i kojim sredstvima se trebamo i kako boriti. pokazli smo to i prije ratova, za vrijeme ratova a Boga mi i nakon njih.

i ovim klosarima cemo pokazati sta znaci biti najjaci krokodil u maloj bari. pokazat cemo im sta znaci biti Zeljo!!!
:pljesak: :pljesak:
100% ispravno...

nikson
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:38 am

Plavo - Bijeli je napisao/la:
nikson je napisao/la:Prvo pritisak na forum, brisanje stranica - laganje nama da ce se objaviti razlog brisanja...
sta se to brisalo na forumu nisam upratio?

Izbrisalo se preko 1000 stranica gdje se pisalo o koldzama i violinama ( ocigledno oni mogu protiv Zelje srati, mi protiv njih ne) Nisam emotivno vezan za te stranice al nisam ni tele pa da mi se laze da ce se objaviti ovdje sto kako zasto a prodje od tad 13 bajrama.....
Ovdje znaju reci da svaka pizda s brda moze zapaliti Sarajevo, medjutim samo ga Zeljeznicar moze pobjediti!

Zeljeznicar za zivot cijeli!

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.

Prijava