FKZ1921 je napisao/la:12200 stolica ce biti na stadionu.ChWilla je napisao/la:ako bude neki scenario kao ferenc prošle godine idemo na lavor kao rezervni i zdravo. ali kad može reprezentacija igrati baraž sa portugalom na 11.000 kapaciteta možemo vala i mi drugo pretkolo.
I ja mislim. Novi kapacitet stadiona ne bi trebao biti manji od 11000!ChWilla je napisao/la:biće malo više na istoku, a sjever sa zdenkom je bio čini mi se 5.400 kad je cijeli pokriven stolicama.
Tesko da u dvije "zdenke" moze stati preko 2000 stolica s obzirom da je u ovih sest sektora sa slovima odprilike 3200 ako sam ja dobro prebrojao a brojao sam na sektoru gdje je slovo F i ispalo mi 536.. Ne mogu naci fotografiju sjevera u krupnom planu a da je dobra rezolucija.. Ja prebrojao 27 redova s tim da nije isti broj stolica u svakom redu..ChWilla je napisao/la:biće malo više na istoku, a sjever sa zdenkom je bio čini mi se 5.400 kad je cijeli pokriven stolicama.
Nemoj majke ti. Haram sve sto ovi daju, ***** im najmilije, korumpirani debili!!!Mirek11 je napisao/la:Trebali bi nasi a vjerovatno da hoce ganjati Koldzu, Konakovica i dr. iz lokalnih bovaovlasti, da poguraju obnovu pa koliko god. Moze Koldzo ponovo jedna cek donijeti od 10-20 hiljada
Najlakse je tudjim parama raspolagati i da nije dao nista to je njegovo pravo svakako lijepo od njega sto se sjetio i hvala mu.mirsadmekic je napisao/la:s obzirom na njegovu platuuu u romii da je daoo lupam 50.000 sta je to za njeg sicaa , da pjanic da tolko i zukaa eto istokaa , ovo sa 30 stolica njegovih je malo na osnovuu njegovih primanja u romi al hvala muLARSSON je napisao/la:Jel ono dzeko donirao za stolice ili mu je rodjendan cestitan ili sta vec
Danas sa Pofaličkim, u 12:30.likusa je napisao/la:Jel danas trening i ukolko
na glavnom ili pomocnom?vrbanjusa je napisao/la:Danas sa Pofaličkim, u 12:30.likusa je napisao/la:Jel danas trening i ukolko
Ipe kaze na plastici..DR.HOUSE je napisao/la:na glavnom ili pomocnom?vrbanjusa je napisao/la:Danas sa Pofaličkim, u 12:30.likusa je napisao/la:Jel danas trening i ukolko
Nisam strucnjak ali meni je Djermanovic poprilicno spor i trom igrac za jednog napadaca.. Juce je zabio i samim tim opravdao povjerenje jer to primarni posao napadaca.. Mene nije impresionirao uopce sto se ostalog tice i da se ja pitam Djenis i Mujagic bi imali prioritet ako nista onda zbog potencijala koji je sigurno na njihovoj strani..Neandertalac je napisao/la:Da jos jedan napisem brzinski.
Sreca fakat pa se navijaci koji pojma nemaju o fudbalu apsolutno nista ne pitaju. Stvarno sreca.
Tu ulaze svi koji negativnu ocjenu daju Djermanovicu.
Neznalice naravno nisu primjetile koliko je pretrcao, koliko teskih lopti sa igracem na ledjima primio i distribuirao, koliko je duela dobio i naravno najvaznije na kraju, pistigao je gol sto je bitno za samopouzdanje, pogotovo jer je on nas drugi spic.
A to sto ne uzme loptu i nanize pet igraca da bi zadovoljio vase megalomansko neuke apetite je sasvim druga stvar.
Edit. Da, takodje jako bitna stvar sto je Stevanovic pogodio. Jako jako bitna.
Mislim na umjetnoj.DR.HOUSE je napisao/la:na glavnom ili pomocnom?vrbanjusa je napisao/la:Danas sa Pofaličkim, u 12:30.likusa je napisao/la:Jel danas trening i ukolko