Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

čet mar 17, 2016 10:08 am

Gdje Aco putuje..?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:13 am

Za mene lično je Široki najjača ekipa. Njima fali kao i svake godine atmosfera, navijači, doživljaj da su nešto onaj neki hype itd.
Mi smo tek pristigli zaostatak, a za nešto više treba tu još svega i na terenu i oko njega. Da ne pomisli neko da sam nezadovoljan ili da kritikujem nego samo kažem svoje mišljenje. Svaka čast ovoj Upravi, ja ne pamtim da smo bolju imali i treba im svaku moguću podršku dati. Bili smo na ivici ambisa, a sad smo možda i najperspektivniji klub u državi. Na dobrom smo putu, ali tu ima masa stvari koje treba nastaviti dizati.
Zadnja izmjena: Rodom s mejtaša, dana/u čet mar 17, 2016 10:18 am, ukupno mijenjano 2 puta.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:14 am

Pitao sam na 1921 forumu pa da i ovdje priupitam:

Sest sektora sjevera na kojima su slova ima oko 3200 stolica pod uslovom da su sektori jednaki a mislim da jesu (po mom brojanju 536x6).. Kada se stolicama popune i ove dvije "zdenke" kapacitet sjevera bi mogao biti nesto malo preko 4500 sjedecih mjesta..

Jug ima 2571 stolicu po brojanju forumasa @AnelZ koji je napomenuo da na jugu fale dva reda na vrhu tribine na kojima nema stolica..
@AnelZ Znas li druze mogu li se stolicama pokriti ti redovi na jugu gdje fale? Sa tim redovima bi bilo oko 3000, ispravi me ako grijesim?

S obzirom da se na istok, prema nekim nezvanicnim pricama, planira staviti izmedju 1200-1400 stolica ukupan kapacitet na kraju adaptacije bi mogao biti najvise 9000 sjedalica sto se opet ne poklapa sa nekim prognozama forumasa za koje znam da su upuceni a koja glasi ovako:
FKZ1921 je napisao/la:
ChWilla je napisao/la:ako bude neki scenario kao ferenc prošle godine idemo na lavor kao rezervni i zdravo. ali kad može reprezentacija igrati baraž sa portugalom na 11.000 kapaciteta možemo vala i mi drugo pretkolo.
12200 stolica ce biti na stadionu.
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet mar 17, 2016 10:18 am, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

ChWilla
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:16 am

biće malo više na istoku, a sjever sa zdenkom je bio čini mi se 5.400 kad je cijeli pokriven stolicama.
gradi željo boli te *****

Neandertalac

čet mar 17, 2016 10:21 am

Juce je na stadionu bila jedna od najopustenijih i najboljih atmosfera u zadnjih par godina.
Toliko pozitivne energije na jednom mjestu :-)

VTZ
Željeznicar za život cijeli!

Dominic
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:28 am

ChWilla je napisao/la:biće malo više na istoku, a sjever sa zdenkom je bio čini mi se 5.400 kad je cijeli pokriven stolicama.
I ja mislim. Novi kapacitet stadiona ne bi trebao biti manji od 11000!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:29 am

ChWilla je napisao/la:biće malo više na istoku, a sjever sa zdenkom je bio čini mi se 5.400 kad je cijeli pokriven stolicama.
Tesko da u dvije "zdenke" moze stati preko 2000 stolica s obzirom da je u ovih sest sektora sa slovima odprilike 3200 ako sam ja dobro prebrojao a brojao sam na sektoru gdje je slovo F i ispalo mi 536.. Ne mogu naci fotografiju sjevera u krupnom planu a da je dobra rezolucija.. Ja prebrojao 27 redova s tim da nije isti broj stolica u svakom redu..

Da nisu nasi koristili one panoe koji su bili nekad na sjeveru na kojima ovako pise
Sjever: 5377
Jug: 3068
Zapad: 533
Podaci sa tog panoa nisu tacni, ne znam iz kog razloga..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet mar 17, 2016 10:32 am, ukupno mijenjano 1 put.

Neandertalac

čet mar 17, 2016 10:30 am

Mirek11 je napisao/la:Trebali bi nasi a vjerovatno da hoce ganjati Koldzu, Konakovica i dr. iz lokalnih bovaovlasti, da poguraju obnovu pa koliko god. Moze Koldzo ponovo jedna cek donijeti od 10-20 hiljada :)
Nemoj majke ti. Haram sve sto ovi daju, ***** im najmilije, korumpirani debili!!!

Nemojte biti beskicmenjaci u zivotu, izgradjujte karakrter, budite ponosni i prkosni.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:33 am

koldzo je nas vise puta izdao, samo da bi dobio glasove... sada mu treba pokazati srednji prst i neka mu je sto dalje kuca od nase... nije ni zasluzio da se spomene u kontekstu ovih pozitivnih desavanja u klubu
100/94/37/34 - i to je to!

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:37 am

Opcina je ucestvovala u sufinansiranju nedavnih radova na zapadnoj tribini (kada su se radile svlacionice).. Iako imam isto misljenje o Koldzi kao i vecina ja i pored toga ne bi odbio niciji novac, cak naprotiv, trudio bi se da izmuzem maksimum iz svih njihovih kampanja..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet mar 17, 2016 10:41 am, ukupno mijenjano 1 put.

Izlija
Moderator
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:37 am

Koldžo nam je prvi komšija, ako mu bude trebalo za lijeka vjerujem da bi mu izašli u susret i da bi mu pomogli nekom akcijom jer smo mi Željo i ravnamo se sami prema sebi.
イビチャ・オシム

likusa
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:43 am

Jel danas trening i ukolko :)
Željeznicar za život cijeli !

pile87
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:44 am

mirsadmekic je napisao/la:
LARSSON je napisao/la:Jel ono dzeko donirao za stolice ili mu je rodjendan cestitan ili sta vec
s obzirom na njegovu platuuu u romii da je daoo lupam 50.000 sta je to za njeg sicaa , da pjanic da tolko i zukaa eto istokaa , ovo sa 30 stolica njegovih je malo na osnovuu njegovih primanja u romi al hvala mu
Najlakse je tudjim parama raspolagati i da nije dao nista to je njegovo pravo svakako lijepo od njega sto se sjetio i hvala mu.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Neandertalac

čet mar 17, 2016 10:46 am

Da jos jedan napisem brzinski.

Sreca fakat pa se navijaci koji pojma nemaju o fudbalu apsolutno nista ne pitaju. Stvarno sreca.

Tu ulaze svi koji negativnu ocjenu daju Djermanovicu.

Neznalice naravno nisu primjetile koliko je pretrcao, koliko teskih lopti sa igracem na ledjima primio i distribuirao, koliko je duela dobio i naravno najvaznije na kraju, pistigao je gol sto je bitno za samopouzdanje, pogotovo jer je on nas drugi spic.

A to sto ne uzme loptu i nanize pet igraca da bi zadovoljio vase megalomansko neuke apetite je sasvim druga stvar.

Edit. Da, takodje jako bitna stvar sto je Stevanovic pogodio. Jako jako bitna.

vrbanjusa
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:49 am

likusa je napisao/la:Jel danas trening i ukolko :)
Danas sa Pofaličkim, u 12:30.
21 10 4

Petrović Slavko

ChWilla
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:50 am

đermanović je sa dobrim razlogom iza lendrića. ali generalno, vidi se da momak umije, spreman je, i on dobro čita igru i traži prostor, i pravi ispravne odluke. fula - pa fule svi. ali ne pokušava pogrešne stvari, ne dodaje kad treba pucati i obratno, u kojem pogledu su dosta naših ranijih špiceva bili baš krampe i panjevi. i neki koji su se nadavali golova.
gradi željo boli te *****

DR.HOUSE
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:53 am

vrbanjusa je napisao/la:
na glavnom ili pomocnom?
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Rodom s mejtaša
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:53 am

Zaboravih potvrditi onu Piletovu od neki dan. Kaže ona mala iz fan shopa da ide Diadora na ljeto i da bi trebalo biti bolje u nekim segmentima koji su mene zanimali - konkretno za dječiji uzrast i općenito za mlade selekcije.

Hadzijalagic
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:55 am

DR.HOUSE je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
na glavnom ili pomocnom?
Ipe kaze na plastici..
Neandertalac je napisao/la:Da jos jedan napisem brzinski.

Sreca fakat pa se navijaci koji pojma nemaju o fudbalu apsolutno nista ne pitaju. Stvarno sreca.

Tu ulaze svi koji negativnu ocjenu daju Djermanovicu.

Neznalice naravno nisu primjetile koliko je pretrcao, koliko teskih lopti sa igracem na ledjima primio i distribuirao, koliko je duela dobio i naravno najvaznije na kraju, pistigao je gol sto je bitno za samopouzdanje, pogotovo jer je on nas drugi spic.

A to sto ne uzme loptu i nanize pet igraca da bi zadovoljio vase megalomansko neuke apetite je sasvim druga stvar.

Edit. Da, takodje jako bitna stvar sto je Stevanovic pogodio. Jako jako bitna.
Nisam strucnjak ali meni je Djermanovic poprilicno spor i trom igrac za jednog napadaca.. Juce je zabio i samim tim opravdao povjerenje jer to primarni posao napadaca.. Mene nije impresionirao uopce sto se ostalog tice i da se ja pitam Djenis i Mujagic bi imali prioritet ako nista onda zbog potencijala koji je sigurno na njihovoj strani..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u čet mar 17, 2016 10:59 am, ukupno mijenjano 1 put.

vrbanjusa
Kontakt:

čet mar 17, 2016 10:55 am

DR.HOUSE je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
na glavnom ili pomocnom?
Mislim na umjetnoj.

@rodom s mejtaša

Dres je fantastičan, namjenski pravljen samo za nas. I biće vjerovatno malo skuplji nego ova Joma.
21 10 4

Petrović Slavko

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 30 gostiju.

Prijava