možda ovako bude bolje

dobarterabajt je napisao/la: Ima da odradimo izbore ko ni jedno gostovanje do sada i da im svima jebemo mater.
To bi bio najbolji odgovor na sve bljuvotine i najbolja poruka navijacima..Dolina je napisao/la:Jbg, ona priča poslije otkaza mu nije trebala a pogotovo ovaj sada intervju koji dolazi poslije sve ove frke. Ni prvi a ni zadnji koji je dobio otkaz na bilo koji način. Jesi li profesionalac ili nisi. Za sportskog je u pravu. Fakat nije imao s kim raditi a ni on nije neki kefalo tako da je sve ispalo kako jeste. Sve ostalo, samo se još više ukopava. Kad već toliko sereš onda budi spreman i da pojedeš.
A danas na istok poslati još tri bagera i postaviti jedna kran samo onako nek stoji radi dušmana. Vidjet će se iz bilo kojeg dijela grada.
Baš tako, poslije svega ovo je idealan dan za boomDolina je napisao/la:*urceva dana i kiše. Dajte nam nešta lijepo a da nije Edis ovako rano.
E vidis i ja sam bio do danas ubjedjen da ga je trebalo ostaviti barem da vodi neke omladince i mogu ti potvrditi neki ljudi ovdje sa kojima sam privatno diskutovao o tome. Ali danas sam.sasvim ubjedjen da je za klub najbolje da ode skroz iz Zelje jer je maliciozan.mula je napisao/la:Svaka cast Mulalicu, pravi navijaci će ga uvijek poštovati i voliti, a oni na baterije ce ga vrijedati i prozivati.
Mulalic je ovim pokazao koliko je neiskusan a i sebican. Bolje bi bilo da je sta naucio od Ode i Capljica sa kojima je radio a bili su veci igraci od njega. A Boga mi i ljudi.mula je napisao/la:Svaka cast Mulalicu, pravi navijaci će ga uvijek poštovati i voliti, a oni na baterije ce ga vrijedati i prozivati.
Bravo saleme, vidi se ko je sve upratio.salemprolic je napisao/la:
Muftić, Mustafić, navijač, direktor...mene sinoć poslije ovog priloga i divnog nastupa vrlog nam instrumentalca nekoliko simpatizera zove, pitaju ljudi gdje i kad se mogu učlaniti u klub, koliko je dres, godišnja. Bravo ljudi iz FTV-a, što više Violine na tvu da nam blati klub, armiju ćemo napraviti.