Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Velahalve
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 9:26 am

http://uploads.im/23zZw.jpg" target="_blank

možda ovako bude bolje :mrgreen:

ChWilla
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:26 am

terabajt je napisao/la: Ima da odradimo izbore ko ni jedno gostovanje do sada i da im svima jebemo mater.
dobar :rofl:
gradi željo boli te *****

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:29 am

Ma sve i da je od rijeci do rijeci u pravu ovako se ne nastupa prema klubu koji te je odhranio.. On je u svojoj prvoj izjavi posle otkaza poceo laprdati a, Boga mi, niti jedan poslodavac mu to ne bi oprostio.. Zao mi je sto se ovako zavrsilo izmedju njega i kluba i opet se nadam da ce nekako izgladiti situaciju i naci zajednicki jezik.. Opet, ne treba ni ignorisati cinjenicu da je Edis citav svoj zivot u Zelji..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Dolina
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:29 am

Jbg, ona priča poslije otkaza mu nije trebala a pogotovo ovaj sada intervju koji dolazi poslije sve ove frke. Ni prvi a ni zadnji koji je dobio otkaz na bilo koji način. Jesi li profesionalac ili nisi. Za sportskog je u pravu. Fakat nije imao s kim raditi a ni on nije neki kefalo tako da je sve ispalo kako jeste. Sve ostalo :palacdole: , samo se još više ukopava. Kad već toliko sereš onda budi spreman i da pojedeš.
A danas na istok poslati još tri bagera i postaviti jedna kran samo onako nek stoji radi dušmana. Vidjet će se iz bilo kojeg dijela grada.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Dolina
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:32 am

*urceva dana i kiše. Dajte nam nešta lijepo a da nije Edis ovako rano.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:33 am

Dolina je napisao/la:Jbg, ona priča poslije otkaza mu nije trebala a pogotovo ovaj sada intervju koji dolazi poslije sve ove frke. Ni prvi a ni zadnji koji je dobio otkaz na bilo koji način. Jesi li profesionalac ili nisi. Za sportskog je u pravu. Fakat nije imao s kim raditi a ni on nije neki kefalo tako da je sve ispalo kako jeste. Sve ostalo :palacdole: , samo se još više ukopava. Kad već toliko sereš onda budi spreman i da pojedeš.
A danas na istok poslati još tri bagera i postaviti jedna kran samo onako nek stoji radi dušmana. Vidjet će se iz bilo kojeg dijela grada.
To bi bio najbolji odgovor na sve bljuvotine i najbolja poruka navijacima..

Velahalve
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:35 am

Dolina je napisao/la:*urceva dana i kiše. Dajte nam nešta lijepo a da nije Edis ovako rano.
Baš tako, poslije svega ovo je idealan dan za boom

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:37 am

Miske iznerviraj se i napravi komplet istok za tri mjeseca :mrgreen:

Jaozinho22

sri maj 25, 2016 9:40 am

Pozdrav za havera @duskujurisic koji je bio siguran da će njihove mijanmarske varalice dati više golova od našeg Rame koji nije ni prošao probu :ganja: Dobar Cezar najbolji napadač lige poslije rata :pljesak:
@Piši buraz češće,pozz :palacgore:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

mula
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:43 am

Svaka cast Mulalicu, pravi navijaci će ga uvijek poštovati i voliti, a oni na baterije ce ga vrijedati i prozivati.
Promjene su proces za koji potrebno je vrijeme.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:45 am

Moj Edise moj, ne valja ti ovo
Željezničar ante portas !

teteac8684
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:55 am

On je ovim svoje pokazao...pa nije piljara dragi Edise, nije piljara...Drag si mi, ali brate ne ide to tako...

kb80
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:57 am

Tek sad vidim na zvanicnoj kako su ovi kokošari sa FTV-a nastupili i koje su im namjere, kakvi su to gadovi...
Odgovor je pismen, profesionalan i treba samo nastaviti ovako kako oni to rade, u kost ...

salemprolic
Kontakt:

sri maj 25, 2016 9:58 am

slika

Muftić, Mustafić, navijač, direktor...mene sinoć poslije ovog priloga i divnog nastupa vrlog nam instrumentalca nekoliko simpatizera zove, pitaju ljudi gdje i kad se mogu učlaniti u klub, koliko je dres, godišnja. Bravo ljudi iz FTV-a, što više Violine na tvu da nam blati klub, armiju ćemo napraviti.
Ide prva kamila, ide druga kamila, ide treća kamila, četvrta i peta...

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 9:59 am

mula je napisao/la:Svaka cast Mulalicu, pravi navijaci će ga uvijek poštovati i voliti, a oni na baterije ce ga vrijedati i prozivati.
E vidis i ja sam bio do danas ubjedjen da ga je trebalo ostaviti barem da vodi neke omladince i mogu ti potvrditi neki ljudi ovdje sa kojima sam privatno diskutovao o tome. Ali danas sam.sasvim ubjedjen da je za klub najbolje da ode skroz iz Zelje jer je maliciozan.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Mirek11
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:02 am

mula je napisao/la:Svaka cast Mulalicu, pravi navijaci će ga uvijek poštovati i voliti, a oni na baterije ce ga vrijedati i prozivati.
Mulalic je ovim pokazao koliko je neiskusan a i sebican. Bolje bi bilo da je sta naucio od Ode i Capljica sa kojima je radio a bili su veci igraci od njega. A Boga mi i ljudi.

Samo se bruka, sramota velika za njega a najgore sto bruka i Želju. Prljav ves ( ako ga i ima) se ne iznosi iz kuce.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

tm8782
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:02 am

Pročitao sam dva puta jer rekoh neke stvari nisam shvatio. Sad mi je i jasno zasto nema mjesta u klubu. Svi su krivi. Jedino je on bez krivice. Ali kad sam procitao dvije stvari nisam mogao da dodjem sebi. Ako u prvih 10 kola naredne sezone ne bi imali rezultate sami bi se povukli. Meni ovo u prevodu znaci kada bi otjerali raja s tribina i mi bi otisli. Nemam drugog objasnjenja, iskreno. Druga stvar on je donio vise para Želji nego sto je zaradio od istog, mislim... Egoizam, egoizam, egoizam, egoizam...*n. Ja pa ja...
Mislim i vjerujem da su sada nasi na potezu, po pitanju ovih stvari...
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

cala
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:03 am

Upravu je za nedostatak sportskog direktora. Ali opet, time samo pokusava prebaciti krivicu sa sebe na upravu. Gotivio sam ga al ovo je previse. Sto ne kaze zasto su najvise zakazali igraci koje je ON iskljucivo trazio? Sto ne kaze zasto smo, izuzev par utakmica, igrali sve gore i gore umjesto bolje?
Malo mi je i krivo sto se nije uspjelo naci mjesto za njega u klubu.

boja mora
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:04 am

Nije mi više jasno kako neko ovom majmunu violini usta ne začepi. Čovjek nas konstanto pljuje i pravi smicalice.

tm8782
Kontakt:

sri maj 25, 2016 10:05 am

salemprolic je napisao/la:slika

Muftić, Mustafić, navijač, direktor...mene sinoć poslije ovog priloga i divnog nastupa vrlog nam instrumentalca nekoliko simpatizera zove, pitaju ljudi gdje i kad se mogu učlaniti u klub, koliko je dres, godišnja. Bravo ljudi iz FTV-a, što više Violine na tvu da nam blati klub, armiju ćemo napraviti.
Bravo saleme, vidi se ko je sve upratio.
Boga mi bilo je janjetine ovih dana, samo sit covjek ovo vidi :D
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava