Jest Dino lud

Bolje dobiti Slobodu i ostati 2 boda zaostatka nego izgubiti i opet se vratiti na 5 bodova ako ovi ispred nas dobiju..LARSSON je napisao/la:I da dobijemo slobodu opet očito ostajemo na šestom mjestu. **** te zaostatak više
Drago mi je da si i ti primjetio da Stevanovic treba malo vise pokusavati 1 na 1. Jer imao.je par situacija gdje je mogao, a isao je na neke centarusteve. Vidi si se da dolazi sebi i kad ovaj segment igre popravi , tj nadodje onda ce biti dar mar. Bas bi nam taaj Stevanovic drzak i prodoran mogao biti od velike koristi u Tuzli. Jer on i Lendric moraju iskoristiti slabu odbranu . Za Lendrica se ne brinem, samo Stevo da jos poludi. Ja se sjecam u repki on nije imao problem u igri 1 na 1. Znao je on to dobro raditi.Virtu4L je napisao/la:Opet se može izvući dosta pozitivnih stvari. Prije svega Miroslav Stevanović, strašno je kako napreduje, koliko trči i koliko je koristan u oba pravca, trebao bi malo češće ići jedan na jedan, zbog brzine, ali doći će i to vremenom, nije on ni blizu svog maksimuma. Blagojević ponovo pokazao da nam je možda i najvažniji igrač, a raduje i sjajna partija Zolotića. Sablja je sve ovo odlično odradio, igrali su tačno oni igrači kojima trebaju utakmice da dignu formu i tako je i bilo.
Dženis me je razočarao, ne znam šta se dešava sa njim!? Ova konkurencija bi trebala da bude stimulans za naše dragulje, ali kod Dženisa je izgleda suprotno.
Navijanje je bilo fantastično... grmilo je cijelu utakmicu![]()
Edis će u nedjelju biti na velikim mukama koga da pošalje na teren u prvih 11... Blagojević, Zolotić & Zahirović... jedan mora na klupu, baš teška odluka, svi žele igrati ovu utakmicu. Mislim da je Blagojević siguran i da će se lomiti između Zole i Zahe...
Naša šansa je njihova odbrana i to se mora iskoristiti, Stevanović, Bekrić, Memija i Lendrić ih moraju pritisnuti da im ne daju disati.
Kakva promocija
Ali ako dobijemo i travnika vjerujem da cemo prema goreLARSSON je napisao/la:I da dobijemo slobodu opet očito ostajemo na šestom mjestu. **** te zaostatak više
Polako isto smo rekli i za Memiju nakon sirokog... Skim igraju ovi ispred nas slijedece koloSimply Blue je napisao/la:Sad kad sam ponovo pogledao golove, moram samo reći Memiji kapa ,dole prvi gol je njegov 1/1, nakon što je uzeo loptu, uspio je stići Sinišu i još uputiti onakav centaršut, fantazija![]()
Veca i Hodzurda danas više nego sigurni, odlična uvertira za Tuzlu..Began poprilično neprepoznatljiv bez one svoje trke, po meni kako stvari stoje on je najveći gubitnik ove sezone među našim igračima.