Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 1:08 am

Ajzea je napisao/la:Violinu bi infarkt spucao vec u prvom redu, kod rijeci "cesiranje".
Grijesim ! Tu bi Nerminka zapela, on bi dosao do dijela u kojem se spominju "zakoni nase drzave".

LARSSON
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:08 am

Novo pojačanje, siniša odlazi :ganja:

slika

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:10 am

@izlija citiracu te na anamo onom forumu samo da se onim degenima poserem u usta maloumna..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Virtu4L

sri maj 25, 2016 1:15 am

Hadzijalagic je napisao/la:@izlija citiracu te na anamo onom forumu samo da se onim degenima poserem u usta maloumna..
Već je citiran.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

zubanovic89
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:26 am

Kakva je ono stoka od ljudi, sto se ispsovah bezveze :ganja:

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 1:32 am

Virtu4L je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:@izlija citiracu te na anamo onom forumu samo da se onim degenima poserem u usta maloumna..
Već je citiran.
Pogasi ih @Izlija u sekundi slika

diego1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:33 am

Ja se samo nadaam da ce klub ovako objasniti javno kao sto je Izlija,dosta je vise klosarluka,sve im ***** pokvareno !!

addyno1
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:34 am

Hadzijalagic je napisao/la:Pa nismo valjda otpisali sva ta imena koja ste pominjali slika Ja za tog Smajica nikad nisam cuo do danas..
bio je extra igrac u partizanu u svoje vrijeme gdje je dosao iz radnika bijeljina.
iza rata bio je i opcija da bude u strucnom stabu reprezentacije kao jedan od trenera

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:36 am

Kad uprava izadje jaca nego ikada iza ovoga i posamaramo sve sljedece sezone. :ganja:
Željezničar ante portas !

SWRA_1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:40 am

Na ovakav nacin se ljudima zacepe usta, a klub bi to takodje trebao uraditi preko zvanicne stranice i medija preko saopstenja u interesu navijaca Želje i kompletne javnosti. ;) Ja bih volio jos samo da vidim zasto je od Dautbasica posudjivan novac (ako je posudjivan), vjerovatno za istu namjenu, ali zasto od njega, a ne sve od Megamixa, i sta je uopste tu u pitanju.

fk1921

sri maj 25, 2016 1:43 am

SWRA_1921 je napisao/la:Na ovakav nacin se ljudima zacepe usta, a klub bi to takodje trebao uraditi preko zvanicne stranice i medija preko saopstenja u interesu navijaca Želje i kompletne javnosti. ;) Ja bih volio jos samo da vidim zasto je od Dautbasica posudjivan novac (ako je posudjivan), vjerovatno za istu namjenu, ali zasto od njega, a ne sve od Megamixa, i sta je uopste tu u pitanju.
Ja se samo pitam otkud violini papiri xd
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

SWRA_1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:45 am

A dobro, pise da je sacinjen u 6 primjeraka, moguce je i od nekog iz saveza, ili iz Želje. Svakako da i to treba istraziti, ima li kukolja u nasim redovima.

Juce sam pitao sta je bilo na sastanku sa Mulalicem i nije mi niko odgovorio, a vjerovatno nije ni doslo do sastanka. Bas me zanima kakvih se govana nasrao u sutrasnjem Avazu jel neko rece.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:48 am

Vjerovatno neke teske rijeci, volio sam Edisa ko brata, al sad se na liku vidi da je prava supcina. Govorio sam da mu treba dati mjesto u klubu, al haman samo noga trenutno dolazi u obzir. Izgide ti moj Edise, izgide
Željezničar ante portas !

fk1921

sri maj 25, 2016 1:49 am

SWRA_1921 je napisao/la:A dobro, pise da je sacinjen u 6 primjeraka, moguce je i od nekog iz saveza, ili iz Želje. Svakako da i to treba istraziti, ima li kukolja u nasim redovima.

Juce sam pitao sta je bilo na sastanku sa Mulalicem i nije mi niko odgovorio, a vjerovatno nije ni doslo do sastanka. Bas me zanima kakvih se govana nasrao u sutrasnjem Avazu jel neko rece.
Ako se nasrao, nije se nasrao po upravi sigurno nego po imenu Zeljeznicar, onda njemu treba vrata zatvorit zauvijek. Covjek se mora pomiriti sa tim da ekipa pod njegovim vodstvom nije imala igru, takticki smo slabi bili. Nakon otkaza prica kako je on bio trener na duze staze bla bla, mene bi sramota bilo, pa sa ovom recenicom covjek sebe stavlja na prvo mjesto pa onda Zeljeznicar...
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Leon_Professional
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:50 am

Neke ljude ne razumijem nikako. Hajd ove nase forumase sto se raspravljaju na onom tamo forumu i razumijem, udaraju na nesto tvoje i blate ga pa moras braniti, ali opet da li je to potrebno i raditi kad se raspravljas sa debilima. Jedva docekaju da se nesto desi u nasem klubu, vise Zelju prate nego Sarajevo. Nezadovoljni svojom upravom i svojim klubom pokusavaju iz svake sitnice napraviti bauk, cak pokusavaju predstaviti kao gore od njihovog jada. Svi znamo za njihovu aferu "Virslje" i znamo da su nam pokusali nametnut pricu o neplacenoj vodi da bi kao i mi imali neku aferu, a mi im se sljedeci prelazni rok popisamo. Jadna je ono sorta, kajem se sto uopce udjo na onaj forum i sto procita par stranica. Ali necu o njima ovdje, nisu bitni bas. Samo bi apelovo na ove forumase da ne pokusavaju nista dokazivati debilima, jer nema to mozga da ista skonta.

Sta su neki spominjali Edisa? Je li dao negdje izjavu ili sta, jer ja nista ne mogu da nadjem?!

Virtu4L

sri maj 25, 2016 1:52 am

AsharaK je napisao/la:Vjerovatno neke teske rijeci, volio sam Edisa ko brata, al sad se na liku vidi da je prava supcina. Govorio sam da mu treba dati mjesto u klubu, al haman samo noga trenutno dolazi u obzir. Izgide ti moj Edise, izgide
Opet mislim da sve to treba uzeti sa rezervom jer znamo da će Avaz iz konteksta izvući ono najgore. Iako to ne treba biti opravdanje Edisu što je uopšte pristao na taj nazovimo ga intervju.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

SWRA_1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:52 am

Leon_Professional je napisao/la: Sta su neki spominjali Edisa? Je li dao negdje izjavu ili sta, jer ja nista ne mogu da nadjem?!
Prica se da ce sutra u Avazu izaci njegov intervju valjda, ne znam ni ja 100%

fk1921

sri maj 25, 2016 1:53 am

Leon_Professional je napisao/la:Neke ljude ne razumijem nikako. Hajd ove nase forumase sto se raspravljaju na onom tamo forumu i razumijem, udaraju na nesto tvoje i blate ga pa moras braniti, ali opet da li je to potrebno i raditi kad se raspravljas sa debilima. Jedva docekaju da se nesto desi u nasem klubu, vise Zelju prate nego Sarajevo. Nezadovoljni svojom upravom i svojim klubom pokusavaju iz svake sitnice napraviti bauk, cak pokusavaju predstaviti kao gore od njihovog jada. Svi znamo za njihovu aferu "Virslje" i znamo da su nam pokusali nametnut pricu o neplacenoj vodi da bi kao i mi imali neku aferu, a mi im se sljedeci prelazni rok popisamo. Jadna je ono sorta, kajem se sto uopce udjo na onaj forum i sto procita par stranica. Ali necu o njima ovdje, nisu bitni bas. Samo bi apelovo na ove forumase da ne pokusavaju nista dokazivati debilima, jer nema to mozga da ista skonta.

Sta su neki spominjali Edisa? Je li dao negdje izjavu ili sta, jer ja nista ne mogu da nadjem?!
Kontaju oni, nego ono je tema bas namjenjena da se pravis blesav i da trolas sto je vise moguce....zato kad trolas ne odgovaras na njihov post, nego blatis ih duplo vise nego oni tebe, a sa trolanjem vcras su prikrili malo svoju tugu...neka ih, necemo o njima :)
04.03.2015

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:53 am

Ma Edis postaje stoper i trener u ovom malonogometnom klubu u kojem je Violina direktor :mrgreen:..

Vidjecemo kakva ce biti izjava.. Ako bude sta srao fakat je paksu..

Ajzea
Kontakt:

sri maj 25, 2016 1:55 am

Sacekat cu i misljenje dati na osnovu intervjua kojeg svi toliko zeljno iscekuju, sem nas. Nisi trebao biti nezahvalan i zaboraviti Edise da je ova Uprava na pomalo bezobrazan nacin otjerala Vladu, da bi tebe stavila na mjesto sefa strucnog staba i omogucila ti jednu takvu referencu kakva i jeste pozitivan omjer u FK Zeljeznicar.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.

Prijava