Tekma je bila onoliko koliko nam je trebalo, bez umora i rizika za povredu. Pohvalio bi Manijake na atmosferi i na posjeti, ja sam manje ocekivao.
Veca nije imao posla, svidja mi se kako izlazi na lopte i hvata ih, vidi se da nije onaj linijski golman. Mozda je mogao bolje reagovati kod gola al uspavali su se bili. Poceo je Hasagicevim stopama, ono driblanje mi uzima po 5 godina zivota
Bogi strasan, svaka cast. Nisam to ocekivao od njega i neka me je demantovao. Hodzurda solidan, propust kog gola ali nije grijesio prije toga. Sinisa jako dobar, i naprijed i nazad igra dobro, pravi bek. Kramaric dobar, svidja mi se pravo. Volio bi njega vidjati na toj poziciji, svaka cast Stani ali Kramaric je ljevak i ima bolji centarsut.
Zola na pocetku malo izgubljen, poslije toga strasan. Miran je na lopti i nije ih prodao mnogo. Blagi klasno, svaka cast, ljepota gledati one minijature kao u malom fudbalu. Miroslav po meni najbolji vcrs, dobro je sto je dao gol. Nazad se vraca, trci u sredinu, oduzima loptu potivnicima. Inace, desna strana nam je TIP TOP. Memija se bori i to je ono sto mu je trebalo, vraca se Mema iako ono nije njegova prirodna pozicija. Takodjer i on je jednom jako dobro istrcao poslije izgubljene lopte i s ledja uzeo loptu protivniku.
Eh, sad Djerma i Dzenis... Po meni najlosiji vcrs, Dzenisa nigdje nije bilo, njegove trke takodjer, ali hajd to je i za ocekivati jer umrtvili smo igru. Djerma nista posebno nije pokazao, eto dobro je pa zabi gol inace onaj ofsajd kad je bio ono se ne smije fulati. Mada nadam se da ce biti dobro to. Mirza ima šlifa, ali treba s njim mnogo raditi. Zelio se dokazati, pa je i zurio. Treba nekad i stati i vratiti a ne samo ici naprijed. Uglavnom, imam neki osjecaj da mali moze samo dok se jos adaptira i nauci malo.
Idemo pokoriti aBd i Tuzlu.