Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

cala
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri maj 25, 2016 12:05 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Izgleda da će ova saga oko trenera završiti u stilu tresla se gora rodio se miš. Znači ostali su Simo, Smajić i taj neki Kostić. Iskreno očekivao sam bolje.

Čvila možeš li malo detaljnije objasniti tu priču oko zabrane gradnje. Po cijelom gradu se utrpavaju zgrade gdje trafika ne bi trebala biti u normalnim okolnostima, parkinzi i zelene površine se uzurpiraju, fakat ne kontam.
Bas to hocu da kazem. Od Keka, Prasnikara, Norvezanina, pa i Sime spadosmo na anonimuse neke.
Valjda znaju sta rade.

cikazubo
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:05 am

Moze li neko vise o Admiru Smajicu, ne mogu nesto previse zakljucivat na osnovu ovih informacija na wiki i tmarktu..

Virtu4L

sri maj 25, 2016 12:06 am

smurf_ je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:
godrina je napisao/la:nisam gledao tu emisiju ali po vasim komentarima to je neka bljuvotina, sta drugo ocekivat od debila
Nije to bljuvotina, to je pokušaj bljuvotine. Nisu imali nikakav konkretan materijal, pa su pokušali sa nekom oprobanom matricom i na kraju su zabili autogol pitanjem 'zašto navijači ne traže ostavku direktora'.

Na kraju su stavili neki sken gdje nam je Megamix dao pozajmicu uz kamatu od 7% a Violina rekao da je to lihvarenje :rofl1:
A covjek se razumije u lihvarenje, pa da se pohvali :rofl:
Ma cirkus. Prilog je takav da su nazor pokušali da nas oblate, ali nisu imali nikakve argumente i ispali su smiješni. Pa jedan Real Madrid vraća dug uz kamatu od 8,5 %.

Zanimljivo je i ono o našoj zaradi, nabrajaju Amira, Riada, Evropu, Džeku... kao da smo mi dobili sve te pare odmah.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

Ajzea
Kontakt:

Ma meni ovi ne ulijevaju sigurnost, sem Sime. Nadam se da ce on biti izabran..

Brkoo
Kontakt:

Po pozitivnim zakonskim propisima, posudjivanje novca izmedju dva subjekta, podlijeze zakonskim kamatama.
Sve se po zakonu radi. Da nije bilo Misimovica pitanje je sta bi bilo sa Zeljom i to svi navijaci znaju..
MIX MIX MEGAMIX :)
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Omar500
Moderator
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:08 am

cikazubo je napisao/la:Moze li neko vise o Admiru Smajicu, ne mogu nesto previse zakljucivat na osnovu ovih informacija na wiki i tmarktu..
Izgleda da pile dosta zna o Smajicu, volio bih da nas uputi, ima dobro misljenje o istom.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:09 am

cikazubo je napisao/la:Moze li neko vise o Admiru Smajicu, ne mogu nesto previse zakljucivat na osnovu ovih informacija na wiki i tmarktu..
Trenirao 2004. godine Sion, nakon toga doživio neku nesreću pa ga je to udaljilo od trenerskog posla (nisam mogao naći o čemu se radi). Ponovo se vraća u Sion 2014. te obavlja razne funkcije od glavnog trenera, sportskog direktora (ili nešto slično jbg zaboravio sam), također radio je i sa omladincima Siona. Zbog dobrih rezultata i doprinosa produžili su mu ugovor u Sionu do 2017. godine. Uglavnom čitajući neke švajcarske portale može se zaključiti da ga ljudi dosta cijene tamo. Kako ovi naši pišu ako on dođe za šefa najvjerovatnije će mu pomoćnik biti Marko Topić koji mu je asistirao i u Sionu. Također Marko je tu najviše radio sa napadačima. Eto to je to otprilike što se da izvući o Smajiću.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Plavo - Bijeli

sri maj 25, 2016 12:18 am

delinjo je napisao/la:aco picko znam da ovo citas ...uci kako se vodi forum smece ono ....
Moze li mi neko pojasniti vise o cemu je rijec?
BOG BOSNA I BOSNJACI

Choks
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:19 am

Navijači mi pišemo ovdje kako su to tužne priče i blaćenje naše uprave , a nijednom nismo javno o tome izašli sa nečim konkretno , jedino ona kradja u Širokom pa na tekmi domaćoj skandiranje protiv saveza . Kada su Pekića suspendovali . Od optužbi prije 3 godine i vraćanje na tekmu u Trebinju , većine klubova . Koji su nas prozvali . A ove sada dvi-tri sezone , kako su neke ekipe dosle do uspjeha i opet nas prozivaju . Meni je najvise krivo sutnja nakon meča koji smo dobili u Gradačcu , kada ga Čolić Benjo iz slobodnjaka zabio . Podrška upravi i da pokažemo ko je Željo svi zajedno !

smurf_
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:19 am

Virtu4L je napisao/la:
smurf_ je napisao/la:
Virtu4L je napisao/la:
Nije to bljuvotina, to je pokušaj bljuvotine. Nisu imali nikakav konkretan materijal, pa su pokušali sa nekom oprobanom matricom i na kraju su zabili autogol pitanjem 'zašto navijači ne traže ostavku direktora'.

Na kraju su stavili neki sken gdje nam je Megamix dao pozajmicu uz kamatu od 7% a Violina rekao da je to lihvarenje :rofl1:
A covjek se razumije u lihvarenje, pa da se pohvali :rofl:
Ma cirkus. Prilog je takav da su nazor pokušali da nas oblate, ali nisu imali nikakve argumente i ispali su smiješni. Pa jedan Real Madrid vraća dug uz kamatu od 8,5 %.

Zanimljivo je i ono o našoj zaradi, nabrajaju Amira, Riada, Evropu, Džeku... kao da smo mi dobili sve te pare odmah.
Ma kod nas je novinarstvo zali Boze. Nije FTV jedina televizija na kojoj idu narucene emisije. Portali samo prepisuju jedni od drugih neke novosti, svaki naslov zavrsava ?
kad otvoris neki clanak pozalis na sta si utrosio vrijeme, svi iste teme furaju, a niko da istrazi neke price. Da ne pricam o pisanju kvalitetnih tekstova. Pa vise kvalitetnih tekstova i tacnijih informacija bude na ovoj temi nego u novinama

Prave prilog o regularnosti lige, a pitaju samo ljude iz sarajevskih klubova. Pa nije ova liga sastavljena samo od 4 kluba, a Bogu hvala 21. stoljece, lako je stupiti s ljudima koji su iz drugih gradova, drzava i sl.

Jedna rijec dovoljna : jadno

irfo

sri maj 25, 2016 12:20 am

Hurmasica je napisao/la:
Trenirao 2004. godine Sion, nakon toga doživio neku nesreću pa ga je to udaljilo od trenerskog posla (nisam mogao naći o čemu se radi). Ponovo se vraća u Sion 2014. te obavlja razne funkcije od glavnog trenera, sportskog direktora (ili nešto slično jbg zaboravio sam), također radio je i sa omladincima Siona. Zbog dobrih rezultata i doprinosa produžili su mu ugovor u Sionu do 2017. godine. Uglavnom čitajući neke švajcarske portale može se zaključiti da ga ljudi dosta cijene tamo. Kako ovi naši pišu ako on dođe za šefa najvjerovatnije će mu pomoćnik biti Marko Topić koji mu je asistirao i u Sionu. Također Marko je tu najviše radio sa napadačima. Eto to je to otprilike što se da izvući o Smajiću.
http://www.nzz.ch/sport/fussball/man-ha ... 1.18429870
ovdje ima malo o njemu, ko zna njemacki bolje neka nam prevede, kako sam ja razumio 2004 je postao trener Siona i prije prve utakmice u sezoni na treningu u duelu sa jednim od igraca ozbiljno se povrijedio i zamalo ostao paralizovan, najvise mi se svidja sto pise da nije jaran sa igracima :D

Plavo - Bijeli

sri maj 25, 2016 12:21 am

Ma ljudi nista bez ovoga
Spoiler:
[video]https://youtu.be/IpxBOxoY2OA?t=160[/video]

8-0 i popljuva covjek hladno ekipu :rofl: :zeljeznicar1: :titula:
BOG BOSNA I BOSNJACI

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:23 am

irfo je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
ovdje ima malo o njemu, ko zna njemacki bolje neka nam prevede, kako sam ja razumio 2004 je postao trener Siona i prije prve utakmice u sezoni na treningu u duelu sa jednim od igraca ozbiljno se povrijedio i zamalo ostao paralizovan, najvise mi se svidja sto pise da nije jaran sa igracima :D
Čini mi se da ovdje spominju neku povredu pršljenova (daaaaavno sam njemački učio tako da prevod nije baš siguran :mrgreen: ). I da, u jednoj kolumni su taj njegov povratak na teren opisali u smislu da se Ado vraća na mjesto gdje i pripada, uz naslov Povratak desetljeća. :D

http://www.sfl.ch/news/news/artikel/sma ... ahrzehnts/" target="_blank

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

irfo

sri maj 25, 2016 12:25 am

Hurmasica je napisao/la:
irfo je napisao/la:
Hurmasica je napisao/la:
Čini mi se da ovdje spominju neku povredu pršljenova (daaaaavno sam njemački učio tako da prevod nije baš siguran :mrgreen: ). I da, u jednoj kolumni su taj njegov povratak na teren opisali u smislu da se Ado vraća na mjesto gdje i pripada, uz naslov Povratak desetljeća. :D

http://www.sfl.ch/news/news/artikel/sma ... ahrzehnts/" target="_blank
Uglavnom kolko vidim bas ga hvale svi, kazu da bi bio vrhunski trener da nije bilo te nesrece, nakon sto sam procito ovo mislim da bi on bio cak i najbolje rejesenje , kazu da je genije

Hurmasica
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:28 am

Kako god bilo, i ko god došao, bio to Smajić ili neko treći sretno mu, i mi ga svi trebamo podržati. Uprava je sigurno procijenila ko je najbolji kandidat i ja im vjerujem. Što se tiče Smajića, ako ga Švicarci poštuju valjda i mi možemo imati neko povjerenje u čovjeka i stručni štab koji će okupiti. :D

Hadzijalagic
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:36 am

Koliko mogu vidjeti na ovim screenshot- ovima ovi na federalnoj su prikazali ugovore o izmirivanju nasih dugova prema Dautbasicu i Megamixu? Ova lova od Megamixa je vjerovatno ona koja nam je obezbijedila licencu za evropu u prosloj sezoni a i tada je bilo velikih pritisaka, potezanja veza pa cak i prijetnji od strane Violine koji je radio sve da Zeljo ne dodje do licence..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

cikazubo
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:43 am

Citajuci gore clanak, mogu primjetiti da je covjek bio u hajmo reci blagoj depresiji dobar dio godina, i da dan danas nije prezvakao tu nesrecu, toga me nekako i strah, jer nije htio novi ugovor do 2017. da potpise sa Sionom zbog tih nekih ideala koje ima u glavi tipa da nije nista dao da bi dobio, u svakom slucaju poseban lik, ljudi pricaju jako dobre stvari o njemu tipa Constantin koji kaze da je Smajic nevjerovatan takticar i analiticar, i da uvijek ima film u glavi kako stvari moraju da se odvijaju, uglavnom covjek od kojeg se ocekivalo da bude trenerska velicina ali sudbina mu to nije dozvolila..

Ajzea
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:44 am

Ma bezbroj puta je receno da je novac posudjen kada je licenca visila o koncu.
Svaka zakonska posudba novca poteze za sobom i zakonsku kamatu.. Moze biti beskamatna, medjutim, porez u tom slucaju bude veci nego sto je sama kamata. Haman pa duplo veci..
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sri maj 25, 2016 12:45 am, ukupno mijenjano 1 put.

exbabilon
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:44 am

Hadzijalagic je napisao/la:Koliko mogu vidjeti na ovim screenshot- ovima ovi na federalnoj su prikazali ugovore o izmirivanju nasih dugova prema Dautbasicu i Megamixu? Ova lova od Megamixa je vjerovatno ona koja nam je obezbijedila licencu za evropu u prosloj sezoni a i tada je bilo velikih pritisaka, potezanja veza pa cak i prijetnji od strane Violine koji je radio sve da Zeljo ne dodje do licence..
To bi bilo okej, nece ti niko halaliti tolike pare, dobro je sto smo imali nekog da nam pare posudi i logicno je da se pare vrate. Eh ako se ovaj iznos kamate od 7% nije na neki drugi nacin vratio Zelji nego otisao Misimovicu u dzep, to mi vec nije drago.

Eisenbahner1921
Kontakt:

sri maj 25, 2016 12:46 am

Molim vas ako neko zna, uplacuje li se jos u Plavom salonu za Grbavicu ili je druga lokacija zbog radova? I zna li neko koji je tacan termin uplata, sacuvao sam jos cenera, pa da za kraj uplatim.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 15 gostiju.

Prijava