misevi su pred gasenjem, znaju da su dosli u corsokak sad ispaljuju corke, mi trebamo biti jos jaci i ujedinjeniji

Ostade samo onirfo je napisao/la:admir smajic izgleda
Ili neko mozda iznenadjenjecikazubo je napisao/la:Pa ako s svi pomenuti otpisani, onda je Admir Smajic novi sef..
Mah, moja želja je bio on. Ali ko god dođe dobrodošao.fk1921 je napisao/la:nista i od njeg, otpisan.Grbavica je napisao/la:Ja bih nekako najradije vidio Simu Krunića na našoj klupi, ali eto vidjećemo.
Rinuka je napisao/la:Znam ja da je vama zabranjeno misliti glavom, al ipak pokusajte malo..
PODRSKA MISIMOVICU![]()
Pa da si ista ozbiljno radio u zivotu, ili da imas imalo mozga u glavi pa da bar preko neta procitas neke stvari, nebi tako pisao, al eto svrsavajte kolektivno jazavci, ono smijesni ste brate..Rinuka je napisao/la:Znam ja da je vama zabranjeno misliti glavom, al ipak pokusajte malo..
PODRSKA MISIMOVICU![]()
Tako je brate!!!Rinuka je napisao/la:Znam ja da je vama zabranjeno misliti glavom, al ipak pokusajte malo..
PODRSKA MISIMOVICU![]()
Zakonski posudio, zakonski i naplatio. Dao Bog da vise nikad ne budemo morali posudjivati novac od bilo koga.Rinuka je napisao/la:Znam ja da je vama zabranjeno misliti glavom, al ipak pokusajte malo..
PODRSKA MISIMOVICU![]()
kad ti sam sebi zavrsis kredit s kamatom jednakom ili manjom od 7% javi se.Rinuka je napisao/la:Znam ja da je vama zabranjeno misliti glavom, al ipak pokusajte malo..
PODRSKA MISIMOVICU![]()
Nije to bljuvotina, to je pokušaj bljuvotine. Nisu imali nikakav konkretan materijal, pa su pokušali sa nekom oprobanom matricom i na kraju su zabili autogol pitanjem 'zašto navijači ne traže ostavku direktora'.godrina je napisao/la:nisam gledao tu emisiju ali po vasim komentarima to je neka bljuvotina, sta drugo ocekivat od debila
A covjek se razumije u lihvarenje, pa da se pohvaliVirtu4L je napisao/la:Nije to bljuvotina, to je pokušaj bljuvotine. Nisu imali nikakav konkretan materijal, pa su pokušali sa nekom oprobanom matricom i na kraju su zabili autogol pitanjem 'zašto navijači ne traže ostavku direktora'.godrina je napisao/la:nisam gledao tu emisiju ali po vasim komentarima to je neka bljuvotina, sta drugo ocekivat od debila
Na kraju su stavili neki sken gdje nam je Megamix dao pozajmicu uz kamatu od 7% a Violina rekao da je to lihvarenje