Hadzijalagic je napisao/la:boccaccio je napisao/la:Hadzijalagic je napisao/la:
Kako mislis? Mene ovi svakodnevni pritisci od strane nepismenih parazita pod patronatom Koldze pocinju brinuti.. Nije bezazlena stvar kada javni servis da ovoliko prostora da se klosari izivljavaju..
P.S. I kad vec neko pomenu kada ce se vratiti stara tema koju su vlasnici portala obrisali i kada ce objasniti zbog cega su je obrisali.. Malo se i oni prave blesavi..
Eno gore primjerak sta je violina prikazao. Postoji li tu primjer lihvarenja? Sta mu znače one minute kada u njima priča o tome kako je bukal i na koji način obolio, kada bez veze prica o siljku, i kada proziva Misimovica lihvarom .
Meni to govori da oni vise ne mogu čak i iz očaja da poentiraju. Definitivna nemoć ,gdje čak ni svoje istomišljenike nisu u stanju da ubijede. Za mene je ovo njihov definitivni autogol. Zabili su ga sami sebi u devedesetku.
Mislim da ce tema uskoro biti vraćena,treba se još malo strpiti.
Ma na stranu to njihovo laprdanje i kakve oni gluposti izvaljuju ali cinjenica je da je ovo vec drugi put da ti levati serendaju a da mi nismo u "istoj sobi" sa njima.. Na Koldzinoj pres-konferenciji nije bilo naseg predstavnika i nase strane te price.. Evo i veceras se nasi nisu odazvali.. Meni nije potreban neki drugi medij osim nase zvanicne stranice kada je klub u pitanju ali sire narodne mase prate ove debilne emisije i slusaju sta hajvani poput Koldze pricaju na pres konferencijama i na osnovu toga kreiraju misljenje.. Najmanje nam treba negativan publicitet i mislim da za borbu protiv ovih nasrtaja nisu dovoljna obavjestenja koja izbacimo na nasoj zvanicnoj stranici..
Tema ko tema mi nije bitna samo nikad da objasne pod cijim pritiscima su je sklonili..
Ne znam, ja kada slušam sta neko priča, obratim pažnju o cemu priča. Ne vidim da čak ni istomišljenike može da ubijedi sa ovim nebulozama. Činjenica jeste da oni dobiju medijski prostor, a ja lično mislim da je to nekad i dobro, baš iz primjera ovakvih naručenih priloga. Ovde se vidi klasična nemoć , ovde se vidi da nemaju nijedan argument , i ovde se na kraju vidi s kim imaš posla. Neka čitava javnost vidi i neka procijeni. Ja sam za. Ovo je bio toliko smiješan i namontiran prilog, gdje se vidi potpuni očaj onog koji gubi. Za mene,cisti autogol u završnoj riječi ovih ljudi. Da li ce neko drugi to shvatiti drugacije u sirim masama? Mislim da je chwilla dao dobar odgovor na to,kada me je citirao.
Što se tiče teme, mislim da bi uskoro trebalo biti objašnjenje od portala, trebamo još malo da se strpimo. Biće .