Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

plavi kanarinac
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 11:23 pm

ChWilla je napisao/la:
plavi kanarinac je napisao/la:Joj je*o mater da hoce biti neki skroz lijevi trener, da se svi isfurate i ende... recimo onaj Katanec..
čuj lijevi, frajer ima biografiju k'o svi ostali koji se pominju zajedno, i još malo.

on nije u klasi ovih ostalih, nažalost nisu mu ni primanja...

ma ne ne, nisi me skontao mislio sam da bude neko ko se nije pominjao,ovaj je samo jednom pomenut a znam da je čovjek TITO
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

pintol_TM87
Kontakt:

uto maj 24, 2016 11:25 pm

jel ima zvanicno ko je u uzem krugu kada je u pitanju trenersko mjesto ?

irfo

admir smajic izgleda

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

[video]https://youtu.be/LLKHZzej4m0[/video]
Umjesto pjesme zacuces jauke :) :)

rodrigo87
Kontakt:

uto maj 24, 2016 11:26 pm

bianco blu je napisao/la:ova emisija Mreža sa FTV je obična kopija srbijanske emisije Insajder sa B92 TV. Mreža je jednu emisiju prošle godine posvetila i Manijacima, neposredno nakon ubistva našeg rahmetli brata Mirze Raščića. Sad i ovo, a i sljedeće sedmice su najavili sličnu epizodu ovoj današnjoj
Jel mozda mozes postaviti tu emisiju o Manijacima ako mognes naci, ako ne, nista :D

Ajzea
Kontakt:

uto maj 24, 2016 11:27 pm

rodrigo87 je napisao/la:
bianco blu je napisao/la:ova emisija Mreža sa FTV je obična kopija srbijanske emisije Insajder sa B92 TV. Mreža je jednu emisiju prošle godine posvetila i Manijacima, neposredno nakon ubistva našeg rahmetli brata Mirze Raščića. Sad i ovo, a i sljedeće sedmice su najavili sličnu epizodu ovoj današnjoj
Jel mozda mozes postaviti tu emisiju o Manijacima ako mognes naci, ako ne, nista :D
[video]https://www.youtube.com/watch?v=mVsI2tVTTIg[/video]
I ovdje Violina :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

baxuz87
Kontakt:

uto maj 24, 2016 11:30 pm

E moj Edise..
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

Ajzea
Kontakt:

uto maj 24, 2016 11:32 pm

baxuz87 je napisao/la:E moj Edise..
?

rodrigo87
Kontakt:

Ajzea je napisao/la:
rodrigo87 je napisao/la:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=mVsI2tVTTIg[/video]
I ovdje Violina :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Bas yebote gledam i kontam jesam li lud hahahahahahaha.. E Boze sacuvaj, obukao se ko da na semaforu radi :shock:
Nista novo znaci od ftv.. Hvala na linku :D

Grbavica
Kontakt:

baxuz87 je napisao/la:E moj Edise..
Pogino Edis totalno.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 24, 2016 11:33 pm

Šta je sa Edisom?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

11plavih'92
Prijatelj foruma
Kontakt:

uto maj 24, 2016 11:37 pm

Okolele je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Kada citas Nerminku ostajes bez daha.
Jedino bez zareza ne ostanes.. :rofl1:
Nerminka ima mail adresu: nermaemric@gmail.com
Ko zna mail njenog nadredjenog i generalnog direktora FTV neka takodje napise. I da navedemo da su direktno odgovorni za prekid placanja pretplate zbog tendencioznog izvjestavanja. Ono nije ni amaterski, ono je maloumno. Ali kao sto neko rece siroke narodne mase uzimaju ovakve informacije zdravo za gotovo
Opletimo
5. - 7. Okt 1992.

Ivicahuljev
Kontakt:

Model1964 je napisao/la:
Ivicahuljev je napisao/la:
Plava Porodica je napisao/la:
Čemu vrijeđanje? Pa zašto ovih gostiju nema inače,ili zašto nisu tu kad nema pljuvanja po klubu..ali oni se uvijek nađu tu u brojci 50+ kada Željo izgubi,ili kada se objavi nešto ovakvo..Šta misliš ko su oni i koja im je namjera?
Ima I navijaca Zelje prijatelju medju gostima vjeruj ;)
Zašto bi zabranjio :) čitanje?
Prestao sam pisati na ovom forumu iz protesta. Administracija se naguzila politici i prodala se za tri pive. Nas navijače izfolirala da se strpimo malo :) i da če se sve brzo riješiti :rofl: . Ako sam prestao pisati nisam prestao navijati za Želju. i dalje me sve zanima vezano za klub. Čitam kao gost :)
Mojne upadati u šemu Balkanskog špijuna :)
I ja u zadnje vrijeme radje sam ovdje kao gost,al izgleda I to je grijeh :rofl1:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pile87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:u prava na polje
oni silja je najvece zlo zelje zavadio navijace i klub
Zavadijo se pise

Sent from my C5303 using Tapatalk

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 24, 2016 11:38 pm

11plavih'92 je napisao/la:
Okolele je napisao/la:
storm_raider je napisao/la:Kada citas Nerminku ostajes bez daha.
Jedino bez zareza ne ostanes.. :rofl1:
Nerminka ima mail adresu: nermaemric@gmail.com
Ko zna mail njenog nadredjenog i generalnog direktora FTV neka takodje napise. I da navedemo da su direktno odgovorni za prekid placanja pretplate zbog tendencioznog izvjestavanja. Ono nije ni amaterski, ono je maloumno. Ali kao sto neko rece siroke narodne mase uzimaju ovakve informacije zdravo za gotovo
Opletimo
Ma vala direktor federalne nije ništa bolji od ovih novinara...
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

boccaccio
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 11:38 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la: Kako mislis? Mene ovi svakodnevni pritisci od strane nepismenih parazita pod patronatom Koldze pocinju brinuti.. Nije bezazlena stvar kada javni servis da ovoliko prostora da se klosari izivljavaju..

P.S. I kad vec neko pomenu kada ce se vratiti stara tema koju su vlasnici portala obrisali i kada ce objasniti zbog cega su je obrisali.. Malo se i oni prave blesavi..
Eno gore primjerak sta je violina prikazao. Postoji li tu primjer lihvarenja? Sta mu znače one minute kada u njima priča o tome kako je bukal i na koji način obolio, kada bez veze prica o siljku, i kada proziva Misimovica lihvarom .
Meni to govori da oni vise ne mogu čak i iz očaja da poentiraju. Definitivna nemoć ,gdje čak ni svoje istomišljenike nisu u stanju da ubijede. Za mene je ovo njihov definitivni autogol. Zabili su ga sami sebi u devedesetku.

Mislim da ce tema uskoro biti vraćena,treba se još malo strpiti.
Ma na stranu to njihovo laprdanje i kakve oni gluposti izvaljuju ali cinjenica je da je ovo vec drugi put da ti levati serendaju a da mi nismo u "istoj sobi" sa njima.. Na Koldzinoj pres-konferenciji nije bilo naseg predstavnika i nase strane te price.. Evo i veceras se nasi nisu odazvali.. Meni nije potreban neki drugi medij osim nase zvanicne stranice kada je klub u pitanju ali sire narodne mase prate ove debilne emisije i slusaju sta hajvani poput Koldze pricaju na pres konferencijama i na osnovu toga kreiraju misljenje.. Najmanje nam treba negativan publicitet i mislim da za borbu protiv ovih nasrtaja nisu dovoljna obavjestenja koja izbacimo na nasoj zvanicnoj stranici..

Tema ko tema mi nije bitna samo nikad da objasne pod cijim pritiscima su je sklonili..
Ne znam, ja kada slušam sta neko priča, obratim pažnju o cemu priča. Ne vidim da čak ni istomišljenike može da ubijedi sa ovim nebulozama. Činjenica jeste da oni dobiju medijski prostor, a ja lično mislim da je to nekad i dobro, baš iz primjera ovakvih naručenih priloga. Ovde se vidi klasična nemoć , ovde se vidi da nemaju nijedan argument , i ovde se na kraju vidi s kim imaš posla. Neka čitava javnost vidi i neka procijeni. Ja sam za. Ovo je bio toliko smiješan i namontiran prilog, gdje se vidi potpuni očaj onog koji gubi. Za mene,cisti autogol u završnoj riječi ovih ljudi. Da li ce neko drugi to shvatiti drugacije u sirim masama? Mislim da je chwilla dao dobar odgovor na to,kada me je citirao.

Što se tiče teme, mislim da bi uskoro trebalo biti objašnjenje od portala, trebamo još malo da se strpimo. Biće .

delinjo
Kontakt:

uto maj 24, 2016 11:42 pm

od danasa vise ne placam pretplatu ....ftv ***** od do....violini takodjer i svima koji su kao oni....UPRAVI PUNA PODRSKA DA USTRAJU U OVOME...

Koldzo ***** ti sve sto imas .....

MISKE I SILJAK :palacgore: :palacgore:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto maj 24, 2016 11:46 pm

Samo se vi zajebavajte, Nerminka well be back :)
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

Grbavica
Kontakt:

uto maj 24, 2016 11:48 pm

Ja bih nekako najradije vidio Simu Krunića na našoj klupi, ali eto vidjećemo.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

fk1921

uto maj 24, 2016 11:50 pm

Grbavica je napisao/la:Ja bih nekako najradije vidio Simu Krunića na našoj klupi, ali eto vidjećemo.
nista i od njeg, otpisan.
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

Prijava