Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

IvanOsim
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 10:46 pm

KOLDZO NEDZADE NAPUSI SE KUR.CINE

Plavo - Bijeli

uto maj 24, 2016 10:48 pm

amerosm je napisao/la:Ako neko sa ovom statistikom moze biti trener Zeljeznicara onda stvarno ne znam dalje...

http://www.transfermarkt.de/admir-smaji ... ainer/1323

Nadam se da ce ipak na kraju biti Vukomanovic ili Krunic :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
tu je zabiljezeno 8 utakmica
BOG BOSNA I BOSNJACI

boccaccio
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 10:48 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Čini mi se,a gotovo sam i ubijedjen da je ovaj prilog bio i definitivni autogol protivnika ove uprave.
Kako mislis? Mene ovi svakodnevni pritisci od strane nepismenih parazita pod patronatom Koldze pocinju brinuti.. Nije bezazlena stvar kada javni servis da ovoliko prostora da se klosari izivljavaju..

P.S. I kad vec neko pomenu kada ce se vratiti stara tema koju su vlasnici portala obrisali i kada ce objasniti zbog cega su je obrisali.. Malo se i oni prave blesavi..
Eno gore primjerak sta je violina prikazao. Postoji li tu primjer lihvarenja? Sta mu znače one minute kada u njima priča o tome kako je bukal i na koji način obolio, kada bez veze prica o siljku, i kada proziva Misimovica lihvarom .
Meni to govori da oni vise ne mogu čak i iz očaja da poentiraju. Definitivna nemoć ,gdje čak ni svoje istomišljenike nisu u stanju da ubijede. Za mene je ovo njihov definitivni autogol. Zabili su ga sami sebi u devedesetku.

Mislim da ce tema uskoro biti vraćena,treba se još malo strpiti.

psihopata
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:49 pm

pile87 je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Ja mislim da bi najbolji izbor bio Jasminko Velic. Stvarno je cudno da covjek jos uvijek nije napravio nesto vise u trenerskoj karijeri. Bio je asistent u dva veilika Grcka kluba, Sportingu iz Lisabona, radio je s poznatim i priznatim strucnjacima i siguran sam da je mnogo toga naucio od njih. Vjerujem da isto tako zna kako je na klupama timova koji pretenduju na sam vrh i kako raditi s takvim pritiskom. Povrh svega, nas je covjek, poznaje mentalitet ovdasnjih ljudi i zna sta je Zeljo.
Iz nekih opravdanih razloga nece biti nista od njega.

znači simo je jedini preostali kandidat?
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Tryg
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:49 pm

Pa i ovaj isti portal je podlegao pritiscima kod brisanja teme, sto ne bi neka ftv koja je uvijek bila politicki orijentirana.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

Ajzea
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:50 pm

Tryg je napisao/la:Pa i ovaj isti portal je podlegao pritiscima kod brisanja teme, sto ne bi neka ftv koja je uvijek bila politicki orijentirana.
Tek ces da vidis da li je..

Velahalve
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:50 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Braćo je.bo njih...po Malti se uveliko priča da nas sutra preuzima Slavko Petrović,navodno ćemo isplatit Radniku odštetu za njegov ugovor :ganja:
Ja u to ne vjerujem da se zna odmah :ne:
Ne vjerujem ni ja, al bi to bio boooommm :karanje:

plavi kanarinac
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:51 pm

Joj je*o mater da hoce biti neki skroz lijevi trener, da se svi isfurate i ende... recimo onaj Katanec..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

psihopata
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:52 pm

Tryg je napisao/la:Pa i ovaj isti portal je podlegao pritiscima kod brisanja teme, sto ne bi neka ftv koja je uvijek bila politicki orijentirana.
a šta će momci uraditi kad ih pritisnu jači?morali su podleći pritisku,a temu će vratiti kad bivši načelnik koldžo preda vlast nasljedniku.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

sergejevic

uto maj 24, 2016 10:53 pm

pile87 je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Ja mislim da bi najbolji izbor bio Jasminko Velic. Stvarno je cudno da covjek jos uvijek nije napravio nesto vise u trenerskoj karijeri. Bio je asistent u dva veilika Grcka kluba, Sportingu iz Lisabona, radio je s poznatim i priznatim strucnjacima i siguran sam da je mnogo toga naucio od njih. Vjerujem da isto tako zna kako je na klupama timova koji pretenduju na sam vrh i kako raditi s takvim pritiskom. Povrh svega, nas je covjek, poznaje mentalitet ovdasnjih ljudi i zna sta je Zeljo.
:palacdole: Siljak uzatvor, uprava na polje, Violina za precjednika.

plavi kanarinac
Kontakt:

Petrovica ne bih ni pod razno... Potrefilo se, jebiga potrefilo se i Raineriju... vodio je aman zaman klubove pa kita vazda bio sad sa Lesterom se potrefi... nije valjda da sam jedini koji ne bi tog čovjeka na klupu..
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Tryg
Kontakt:

Do tada ovi sto pisu da se on napusi kurcine imaju moju veliku podrsku, i treba to ponavljati na svakoj strani.
Tvoje NE ucinilo te legendom! R.I.P Josko Domorocki!

ChWilla
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:55 pm

plavi kanarinac je napisao/la:Joj je*o mater da hoce biti neki skroz lijevi trener, da se svi isfurate i ende... recimo onaj Katanec..
čuj lijevi, frajer ima biografiju k'o svi ostali koji se pominju zajedno, i još malo.

on nije u klasi ovih ostalih, nažalost nisu mu ni primanja...
gradi željo boli te *****

Jaozinho22

uto maj 24, 2016 10:55 pm

tm8782 je napisao/la:
Jaozinho22 je napisao/la:Braćo je.bo njih...po Malti se uveliko priča da nas sutra preuzima Slavko Petrović,navodno ćemo isplatit Radniku odštetu za njegov ugovor :ganja:
Ja u to ne vjerujem da se zna odmah :ne:
Eh ti mora da si sa Minjoreom zaglavio u kafani od jutros. Ubio te od pica i sad te zeza :) punoljetstvo je cudo. P. S. Je li ti donio poklon...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ma nisam s Minjoreom iako sam gledao imal ga na standardnoj lokaciji,nije bio :cry:
Usput dosta o ''punoljetstvu'' ima ovih što im smeta :ganja:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

Plavo - Bijeli

uto maj 24, 2016 10:57 pm

Gdje mogu naci sve rekorde premijer lige i Zelje?

Pravim ligu 12 na FM16 pa bih ubacio i ove sitnice da bude ljepse :)
BOG BOSNA I BOSNJACI

pile87
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:58 pm

zamoljavamo cijenjeni publikum i nasega druga supera da se okane droge i predje na ove prirodne derivate u ime svije nass hvala vi na razumjenvanje svije vas koji ste
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

ChWilla
Kontakt:

boccaccio je napisao/la: Eno gore primjerak sta je violina prikazao. Postoji li tu primjer lihvarenja? Sta mu znače one minute kada u njima priča o tome kako je bukal i na koji način obolio, kada bez veze prica o siljku, i kada proziva Misimovica lihvarom .
Meni to govori da oni vise ne mogu čak i iz očaja da poentiraju. Definitivna nemoć ,gdje čak ni svoje istomišljenike nisu u stanju da ubijede. Za mene je ovo njihov definitivni autogol. Zabili su ga sami sebi u devedesetku.

veći dio ljudi koje ovo sve iole zanima - zna bar po čuvenju, bar nekoga iz priče. i za takve ovo jeste autogol u 90.

a onaj ko ne zna bar iz priče ni misimovića, ni šiljka, ni violinu, ni mehu, ni braću hatiboviće...sve su šanse da ga i ne zanima.
gradi željo boli te *****

shzna
Kontakt:

Yebat debile...

[video]https://www.youtube.com/watch?v=2JodiWVDQJo[/video]

Haman 2 godine...
1987

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 11:00 pm

boccaccio je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Čini mi se,a gotovo sam i ubijedjen da je ovaj prilog bio i definitivni autogol protivnika ove uprave.
Kako mislis? Mene ovi svakodnevni pritisci od strane nepismenih parazita pod patronatom Koldze pocinju brinuti.. Nije bezazlena stvar kada javni servis da ovoliko prostora da se klosari izivljavaju..

P.S. I kad vec neko pomenu kada ce se vratiti stara tema koju su vlasnici portala obrisali i kada ce objasniti zbog cega su je obrisali.. Malo se i oni prave blesavi..
Eno gore primjerak sta je violina prikazao. Postoji li tu primjer lihvarenja? Sta mu znače one minute kada u njima priča o tome kako je bukal i na koji način obolio, kada bez veze prica o siljku, i kada proziva Misimovica lihvarom .

Ma na stranu to njihovo laprdanje i kakve oni gluposti izvaljuju ali cinjenica je da je ovo vec drugi put da ti levati serendaju a da mi nismo u "istoj sobi" sa njima.. Na Koldzinoj pres-konferenciji nije bilo naseg predstavnika i nase strane te price.. Evo i veceras se nasi nisu odazvali.. Meni nije potreban neki drugi medij osim nase zvanicne stranice kada je klub u pitanju ali sire narodne mase prate ove debilne emisije i slusaju sta hajvani poput Koldze pricaju na pres konferencijama i na osnovu toga kreiraju misljenje.. Najmanje nam treba negativan publicitet i mislim da za borbu protiv ovih nasrtaja nisu dovoljna obavjestenja koja izbacimo na nasoj zvanicnoj stranici..

Tema ko tema mi nije bitna samo nikad da objasne pod cijim pritiscima su je sklonili..
Zadnja izmjena: Hadzijalagic, dana/u uto maj 24, 2016 11:00 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Leon_Professional
Kontakt:

uto maj 24, 2016 11:00 pm

pile87 je napisao/la:
Suzava se izbor, otpali su Vukomanovic i Velic. Ko ce docekati sutra :r Ali imam osjecaj da necemo sutra saznati :cigara:

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.

Prijava