tu je zabiljezeno 8 utakmicaamerosm je napisao/la:Ako neko sa ovom statistikom moze biti trener Zeljeznicara onda stvarno ne znam dalje...
http://www.transfermarkt.de/admir-smaji ... ainer/1323
Nadam se da ce ipak na kraju biti Vukomanovic ili Krunic![]()
Eno gore primjerak sta je violina prikazao. Postoji li tu primjer lihvarenja? Sta mu znače one minute kada u njima priča o tome kako je bukal i na koji način obolio, kada bez veze prica o siljku, i kada proziva Misimovica lihvarom .Hadzijalagic je napisao/la:Kako mislis? Mene ovi svakodnevni pritisci od strane nepismenih parazita pod patronatom Koldze pocinju brinuti.. Nije bezazlena stvar kada javni servis da ovoliko prostora da se klosari izivljavaju..boccaccio je napisao/la:Čini mi se,a gotovo sam i ubijedjen da je ovaj prilog bio i definitivni autogol protivnika ove uprave.
P.S. I kad vec neko pomenu kada ce se vratiti stara tema koju su vlasnici portala obrisali i kada ce objasniti zbog cega su je obrisali.. Malo se i oni prave blesavi..
pile87 je napisao/la:Iz nekih opravdanih razloga nece biti nista od njega.sergejevic je napisao/la:Ja mislim da bi najbolji izbor bio Jasminko Velic. Stvarno je cudno da covjek jos uvijek nije napravio nesto vise u trenerskoj karijeri. Bio je asistent u dva veilika Grcka kluba, Sportingu iz Lisabona, radio je s poznatim i priznatim strucnjacima i siguran sam da je mnogo toga naucio od njih. Vjerujem da isto tako zna kako je na klupama timova koji pretenduju na sam vrh i kako raditi s takvim pritiskom. Povrh svega, nas je covjek, poznaje mentalitet ovdasnjih ljudi i zna sta je Zeljo.
Tek ces da vidis da li je..Tryg je napisao/la:Pa i ovaj isti portal je podlegao pritiscima kod brisanja teme, sto ne bi neka ftv koja je uvijek bila politicki orijentirana.
Ne vjerujem ni ja, al bi to bio boooommmJaozinho22 je napisao/la:Braćo je.bo njih...po Malti se uveliko priča da nas sutra preuzima Slavko Petrović,navodno ćemo isplatit Radniku odštetu za njegov ugovor![]()
Ja u to ne vjerujem da se zna odmah
a šta će momci uraditi kad ih pritisnu jači?morali su podleći pritisku,a temu će vratiti kad bivši načelnik koldžo preda vlast nasljedniku.Tryg je napisao/la:Pa i ovaj isti portal je podlegao pritiscima kod brisanja teme, sto ne bi neka ftv koja je uvijek bila politicki orijentirana.
pile87 je napisao/la:Iz nekih opravdanih razloga nece biti nista od njega.sergejevic je napisao/la:Ja mislim da bi najbolji izbor bio Jasminko Velic. Stvarno je cudno da covjek jos uvijek nije napravio nesto vise u trenerskoj karijeri. Bio je asistent u dva veilika Grcka kluba, Sportingu iz Lisabona, radio je s poznatim i priznatim strucnjacima i siguran sam da je mnogo toga naucio od njih. Vjerujem da isto tako zna kako je na klupama timova koji pretenduju na sam vrh i kako raditi s takvim pritiskom. Povrh svega, nas je covjek, poznaje mentalitet ovdasnjih ljudi i zna sta je Zeljo.
čuj lijevi, frajer ima biografiju k'o svi ostali koji se pominju zajedno, i još malo.plavi kanarinac je napisao/la:Joj je*o mater da hoce biti neki skroz lijevi trener, da se svi isfurate i ende... recimo onaj Katanec..
Ma nisam s Minjoreom iako sam gledao imal ga na standardnoj lokaciji,nije biotm8782 je napisao/la:Eh ti mora da si sa Minjoreom zaglavio u kafani od jutros. Ubio te od pica i sad te zezaJaozinho22 je napisao/la:Braćo je.bo njih...po Malti se uveliko priča da nas sutra preuzima Slavko Petrović,navodno ćemo isplatit Radniku odštetu za njegov ugovor![]()
Ja u to ne vjerujem da se zna odmahpunoljetstvo je cudo. P. S. Je li ti donio poklon...
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
veći dio ljudi koje ovo sve iole zanima - zna bar po čuvenju, bar nekoga iz priče. i za takve ovo jeste autogol u 90.boccaccio je napisao/la: Eno gore primjerak sta je violina prikazao. Postoji li tu primjer lihvarenja? Sta mu znače one minute kada u njima priča o tome kako je bukal i na koji način obolio, kada bez veze prica o siljku, i kada proziva Misimovica lihvarom .
Meni to govori da oni vise ne mogu čak i iz očaja da poentiraju. Definitivna nemoć ,gdje čak ni svoje istomišljenike nisu u stanju da ubijede. Za mene je ovo njihov definitivni autogol. Zabili su ga sami sebi u devedesetku.
Mislim da ce tema uskoro biti vraćena,treba se još malo strpiti.
Ma na stranu to njihovo laprdanje i kakve oni gluposti izvaljuju ali cinjenica je da je ovo vec drugi put da ti levati serendaju a da mi nismo u "istoj sobi" sa njima.. Na Koldzinoj pres-konferenciji nije bilo naseg predstavnika i nase strane te price.. Evo i veceras se nasi nisu odazvali.. Meni nije potreban neki drugi medij osim nase zvanicne stranice kada je klub u pitanju ali sire narodne mase prate ove debilne emisije i slusaju sta hajvani poput Koldze pricaju na pres konferencijama i na osnovu toga kreiraju misljenje.. Najmanje nam treba negativan publicitet i mislim da za borbu protiv ovih nasrtaja nisu dovoljna obavjestenja koja izbacimo na nasoj zvanicnoj stranici..boccaccio je napisao/la:Eno gore primjerak sta je violina prikazao. Postoji li tu primjer lihvarenja? Sta mu znače one minute kada u njima priča o tome kako je bukal i na koji način obolio, kada bez veze prica o siljku, i kada proziva Misimovica lihvarom .Hadzijalagic je napisao/la:Kako mislis? Mene ovi svakodnevni pritisci od strane nepismenih parazita pod patronatom Koldze pocinju brinuti.. Nije bezazlena stvar kada javni servis da ovoliko prostora da se klosari izivljavaju..boccaccio je napisao/la:Čini mi se,a gotovo sam i ubijedjen da je ovaj prilog bio i definitivni autogol protivnika ove uprave.
P.S. I kad vec neko pomenu kada ce se vratiti stara tema koju su vlasnici portala obrisali i kada ce objasniti zbog cega su je obrisali.. Malo se i oni prave blesavi..
Meni to govori da oni vise ne mogu čak i iz očaja da poentiraju. Definitivna nemoć ,gdje čak ni svoje istomišljenike nisu u stanju da ubijede. Za mene je ovo njihov definitivni autogol. Zabili su ga sami sebi u devedesetku.
Mislim da ce tema uskoro biti vraćena,treba se još malo strpiti.
Suzava se izbor, otpali su Vukomanovic i Velic. Ko ce docekati sutrapile87 je napisao/la:Iz nekih opravdanih razloga nece biti nista od njega.sergejevic je napisao/la:Ja mislim da bi najbolji izbor bio Jasminko Velic. Stvarno je cudno da covjek jos uvijek nije napravio nesto vise u trenerskoj karijeri. Bio je asistent u dva veilika Grcka kluba, Sportingu iz Lisabona, radio je s poznatim i priznatim strucnjacima i siguran sam da je mnogo toga naucio od njih. Vjerujem da isto tako zna kako je na klupama timova koji pretenduju na sam vrh i kako raditi s takvim pritiskom. Povrh svega, nas je covjek, poznaje mentalitet ovdasnjih ljudi i zna sta je Zeljo.