Jos sam htio dodati da se Veca gura na gol da bi se prodao, dok Bobic mnogo bolji golman mora sjediti na klupi.
Ali sreca ne napisa hahahahhaha
Ljudi kada sve ide glatko, ubacite kamencic u patiku. Valjat ce

@arctg je to prvi objavio. Sad sam i ja zaboravio kako je imenovan taj klip
To za Vecu mi cak i ima smisla. Iskreno, ono za Lendrica, nema.Braveheart je napisao/la: ↑sub feb 25, 2017 12:24 amZivi bili pa vidjeli, daBogda on zabio 20 do kraja a mi uzeli duplu krunu, i vi mi svi govorili da sam budala. Rado cu prihvatiti sve vase kritike![]()
Jos sam htio dodati da se Veca gura na gol da bi se prodao, dok Bobic mnogo bolji golman mora sjediti na klupi.
Ali sreca ne napisa hahahahhaha
Ljudi kada sve ide glatko, ubacite kamencic u patiku. Valjat ce![]()
Slažem se sa svim pozitivnim napisanim za Ivana sem ovo "da pogađa iz svake prilike igrao bi u nekoj od liga petice".Brkoo je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 11:57 pmJel se zezas ili si fakat ozbiljan?Braveheart je napisao/la: ↑pet feb 24, 2017 11:51 pmPo meni, nabijanje cijene Ivanu, nista drugo. Realno ne vidim razlog zbog cega bi uprava odbila tu rekordnu ponudu za Ivana kada on pera ne moze odbiti Rijadu koji je otisao za 500 k evrica. Realno Stevo bi ga zamijenio bez da se osjeti do kraja prvenstva . Decko je navikan zbog toga sto igra za nas, a zamislite da igra za Vitez ( bubam ), pa da je profulao sve sto je za nas profulao. Bio bi ismijavan u najmanju ruku. Ako neko moze da objasni zbog cega je on toliko dobar u odnosu na nase ostale igrace, koje su njegove posebne vrline ????![]()
U 30 i nesto nastupa zabio 20 i kusur golova i to ne valja? Covjek da pogadja iz svake prilike igrao bi u nekoj od liga petice.
Porediti njega i Nikolica ili njega sa bilo kojim drugim napadacem u ligi je degutantno, najblaze receno..