Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Masinovodja
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 25, 2017 12:01 am

Braveheart je napisao/la:
pet feb 24, 2017 11:51 pm
Po meni, nabijanje cijene Ivanu, nista drugo. Realno ne vidim razlog zbog cega bi uprava odbila tu rekordnu ponudu za Ivana kada on pera ne moze odbiti Rijadu koji je otisao za 500 k evrica. Realno Stevo bi ga zamijenio bez da se osjeti do kraja prvenstva . Decko je navikan zbog toga sto igra za nas, a zamislite da igra za Vitez ( bubam ), pa da je profulao sve sto je za nas profulao. Bio bi ismijavan u najmanju ruku. Ako neko moze da objasni zbog cega je on toliko dobar u odnosu na nase ostale igrace, koje su njegove posebne vrline ????
Pogano i nezahvalno razmisljanje!

Haklapuc
Kontakt:

Idemo malo omalovažavati Ivanov učinak, svakako volimo najbolje igrače pljuvati.

SWRA_1921
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:02 am

Prvo smo budale ako ga nismo prodali za te pare a onda smo opet budale jer smo uopste i laprdali o tome da smo ga mogli prodati a nismo, ta informacija moze donijeti samo vise stete nego koristi, a niko zbkg toga nece sada reci eh idemo po njega na ljeto... nadam se da ce postati prvi strijelac lige i nastaviti zabijati pa da ga prodamo za duple pare, inace cemo po obicaju plakati da smo mogli a nismo...

Braveheart
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:03 am

Brkoo je napisao/la:
pet feb 24, 2017 11:57 pm
pet feb 24, 2017 11:51 pm
Po meni, nabijanje cijene Ivanu, nista drugo. Realno ne vidim razlog zbog cega bi uprava odbila tu rekordnu ponudu za Ivana kada on pera ne moze odbiti Rijadu koji je otisao za 500 k evrica. Realno Stevo bi ga zamijenio bez da se osjeti do kraja prvenstva . Decko je navikan zbog toga sto igra za nas, a zamislite da igra za Vitez ( bubam ), pa da je profulao sve sto je za nas profulao. Bio bi ismijavan u najmanju ruku. Ako neko moze da objasni zbog cega je on toliko dobar u odnosu na nase ostale igrace, koje su njegove posebne vrline ????
Jel se zezas ili si fakat ozbiljan? :roll:
U 30 i nesto nastupa zabio 20 i kusur golova i to ne valja? Covjek da pogadja iz svake prilike igrao bi u nekoj od liga petice.
Porediti njega i Nikolica ili njega sa bilo kojim drugim napadacem u ligi je degutantno, najblaze receno..
Fakat sam ozbiljan. Naravno.
Gradjenje nula.
1 na 1 realizacija nula.
Penali, Boze sacuvaj.
Brzina dobra.
Igra glavom dobra.
Osjecaj za prostor, solidno.
Ako se ne varam ti mislis da je on najbolji napadac u ligi ? To je smijesno prijatelju, lijep pozdrav.

Ajzea
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:03 am

Rubrika najglupljih postova, definitivno.
Ja se samo nadam da trolas..

Ponuda nije patka, cisto informativno. Na ostale nosense ti nemam snage odgovarati. Pregledaj video svih Zeljinih golova, nedavno objavljenih, jasno ce ti biti. Pogodi ciji je svaki drugi? Pogodi ko je haman sve te golove izmisljao. Pratis li utakmice? Jesi li svjestan njegovog ucinka na terenu cak i u defanzivi? O brojkama necu uopste, dovoljno je reci da je statisticki najbolji napadac u historiji PL.
Cast je gledati ga, mnogi mogu uciti od njega i njegovog odnosa prema svetinji, kako na terenu tako i van njega.

Sto neko rece, pogano i nezahvalno..

Lazo je bolji jer se bolje gradio hahahahahahahaa haha haha
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub feb 25, 2017 12:05 am, ukupno mijenjano 1 put.

Haklapuc
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:04 am

Ko je to bolji i kompletniji od njega?

Ajzea
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:06 am

33 utakmice - 19 golova i 5 asistencija !

OVo procitas i padnu sve teorije u vodu o igri jedan na jedan, gradjenju..
Eksperti za pljuvanje najboljih igraca, obicno takve prizivamo nakon njihovog odlaska.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub feb 25, 2017 12:07 am, ukupno mijenjano 1 put.

LARSSON
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:06 am

Mersudin Ahmetovic, bolji mlađi i kompletniji

sz21
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:07 am

koliko sam ja cuo, imao je ponudu za 3-4 godine u Kini zaraditi 2 miliona
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

kremenko

sub feb 25, 2017 12:07 am

Haklapuc je napisao/la:
sub feb 25, 2017 12:04 am
Ko je to bolji i kompletniji od njega?
Lazar Popovic :skoljka:
Lendric je medju tri najbolja napadaca lige. Nek ga nismo prodali,pogotovo dva dana pred prvenstvo.
Uprava :palacgore:
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Ajzea
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:08 am

PLBiH - 58 utakmica - 33 gola i 7 asistencija !
Ivan Lendric pa deset praznih mjesta, ostali neka se redaju kako im je volja.

@kremenko
Netacno... Nije medju tri nego je najbolji napadac lige.

phpBB [video]

PAMETNOM DOSTA !

rodrigo87
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:14 am

Allahu dragi, ne mogu ni zamisliti komentare da je veceras na zvanicna objavila kako je Lendric napustio nas klub.

Braveheart
Kontakt:

Ja nisam rekao da on ne valja, nego sam pitao zbog cega je on to bolji od ostalih igraca u ekipi.
Da bude jasnije postavit cu to ovako. Blagojevic bolji od njega za klasu, a Stevanovic za dvije.

storm_raider
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:16 am

Inace, vijest nije patka. Takodjer, ponude koje stizu se uglavnom ne objavljuju ovako, ne sigurno one koje su odbijene, ali ovo objavljivanje moze dovesti vise pozitivnih efekata i to instantno. A ovo pisem kao neko ko je radio u marketinskom sektoru jako dugo:

* Dizanje cijene igracu. Takozvani snowball efekat je vec krenuo i do sutra ce vecina portala u regiji objaviti ovu vijest. To jako dodaje samu vrijednost igracu, u kojoj mjeri, tesko je reci, jer je varijabla promjenjiva, a ne konstantna.
* Zajednistvo navijaca. Pred gostovanje u Krupi jos jedan dodatni vjetar u ledja koji daje nama svima do znanja da smo svi na istom brodu koji putuje u daljine koje nijedan klub iz BiH nije jos vidio.
* Profesionalan odnos Uprave i transparentnost. Kao sto je i obecano, jos vise im se moze vjerovati.
* 2 dana prije pocetka utakmice odbijanje ovakve ponude. To donosi samo osjecaj i Slavki i ekipi da ova Uprava stoji iza njih. Dok bi vecina (svaki klub!?) jedva docekala(o) da zaradi te pare, ovim ljudima milioni nisu nepoznati.
* Zajednicka slika + prisustvo Zebe.

itd.

Nije milion, manje je, ali je jako mnogo. Mozda se ne slazete sa necijim misljenjem, ali zadrzite nivo komunikacije. Prije nego pritisnete "Posalji", pogledajte je li to ono sto zelite da pise ustvari, hladne glave. Svi smo ovdje zbog Zelje!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

kremenko

sub feb 25, 2017 12:17 am

Ja nisam rekao da on ne valja, nego sam pitao zbog cega je on to bolji od ostalih igraca u ekipi.
Da bude jasnije postavit cu to ovako. Blagojevic bolji od njega za klasu, a Stevanovic za dvije.
Zato nam za Blagojevica nude 2 somuna i litar Sky Cole,a za Lendrica odbijamo milionsku ponudu ;)
Zadnja izmjena: kremenko, dana/u sub feb 25, 2017 12:19 am, ukupno mijenjano 1 put.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Plava Porodica
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:18 am

Ja cuo 2 milijona ojra :D
Mene niko ne laze, ja nikog ne lazem! Mi ne lazemo!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Elegant
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:20 am

Treba vratiti Dadu !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ajzea
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:20 am

Ne brukaj se, ziv bio. Da su bogdom toliko bolji, ja bih najsretniji covjek bio. Zasto? Prosetali bi se ligom.
Ivan Lendric je nas najbolji i najkorisniji igrac, to je neoboriva cinjenica. Miroslav je tik uz njega.
Ivan Lendric je, takodjer, daleko najbolji napadac lige, a cemu u prilog i brojke govore.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub feb 25, 2017 12:21 am, ukupno mijenjano 1 put.

Strogo_plav
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:21 am

Haklapuc je napisao/la:
Idemo malo omalovažavati Ivanov učinak, svakako volimo najbolje igrače pljuvati.
A ima tu pokušaja da se ispadne drugaciji ili pametniji ( nije mi namjera da vrijeđam ), ili ono u fazonu: Sta ce nam forum ako svi isto mislimo, pa evo ja cu drugacije. Ali kod nekih stvari fakat nema prostora za razlicita mišljenja, neupitno je da je Lendrić mašina, da imamo uz njega još nekoliko igraca koji su mu po kvaliteti blizu - ali na dr. pozicijama, da je ponuda došla - naši je odbili i vidjeli odličnu priliku za marketing. To je sto se konkretno ovog slucaja tice
Cijeli život tvoja smo trupa!

Ajzea
Kontakt:

sub feb 25, 2017 12:23 am

storm_raider je napisao/la:
sub feb 25, 2017 12:16 am
Mozda se ne slazete sa necijim misljenjem, ali zadrzite nivo komunikacije. Prije nego pritisnete "Posalji", pogledajte je li to ono sto zelite da pise ustvari, hladne glave. Svi smo ovdje zbog Zelje!
Pa jesam ja kriv sto je ovo jedan od najglupljih postova od nastanka foruma? Da je jedan od najpametnijh, napisao bih da je jedan od najpametnijih.
Jednostavno je.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.

Prijava