zavadijo navjace i klub u nas sram nekaga je. ova u nas hanuma nerminka ima je svima dobro reklapile87 je napisao/la:oni silja je najvece zlo zelje zavadio navijace i klubAjzea je napisao/la:u prava na polje
zavadijo navjace i klub u nas sram nekaga je. ova u nas hanuma nerminka ima je svima dobro reklapile87 je napisao/la:oni silja je najvece zlo zelje zavadio navijace i klubAjzea je napisao/la:u prava na polje
amerosm je napisao/la:Ako neko sa ovom statistikom moze biti trener Zeljeznicara onda stvarno ne znam dalje...
http://www.transfermarkt.de/admir-smaji ... ainer/1323
Nadam se da ce ipak na kraju biti Vukomanovic ili Krunic![]()
nemoj gledat statistiku na transfermarktu drug, nije to mjerilo, pa sa sionom je bio na dnu tabele, morao ih vadit iz govana...Boga pitaj s kakvim igracima je morao izvlacit klub iz govanaamerosm je napisao/la:Ako neko sa ovom statistikom moze biti trener Zeljeznicara onda stvarno ne znam dalje...
http://www.transfermarkt.de/admir-smaji ... ainer/1323
Nadam se da ce ipak na kraju biti Vukomanovic ili Krunic![]()
Kako mislis? Mene ovi svakodnevni pritisci od strane nepismenih parazita pod patronatom Koldze pocinju brinuti.. Nije bezazlena stvar kada javni servis da ovoliko prostora da se klosari izivljavaju..boccaccio je napisao/la:Čini mi se,a gotovo sam i ubijedjen da je ovaj prilog bio i definitivni autogol protivnika ove uprave.
Pisem im minus ako ne pocnu braniti klub od ovakvih. Do kad cemo sutiti na sve "hvalospjevke" eminentnog drustva i nepismenih kvazinovinara.Velahalve je napisao/la:Kako je lijepo kad smo svi složni, i da smo kao nikad svi uz klub i trenutnu upravu.
Ipak im hvala za prilog, nek vide da smo složni, jaki , i sigurni u rad ove uprave!
FTV
Slažem seAjzea je napisao/la:Pisem im minus ako ne pocnu braniti klub od ovakvih. Do kad cemo sutiti na sve "hvalospjevke" eminentnog drustva i nepismenih kvazinovinara.Velahalve je napisao/la:Kako je lijepo kad smo svi složni, i da smo kao nikad svi uz klub i trenutnu upravu.
Ipak im hvala za prilog, nek vide da smo složni, jaki , i sigurni u rad ove uprave!
FTV
boom boomova hahahahaJaozinho22 je napisao/la:Braćo je.bo njih...po Malti se uveliko priča da nas sutra preuzima Slavko Petrović,navodno ćemo isplatit Radniku odštetu za njegov ugovor![]()
Ja u to ne vjerujem da se zna odmah
štatije to opsajd?baxuz87 je napisao/la:Evo nek nam Nerminka objasni prvo pravilo ofsajda pa nek se onda bavi fudbalskim malverzacijama.
Eh ti mora da si sa Minjoreom zaglavio u kafani od jutros. Ubio te od pica i sad te zezaJaozinho22 je napisao/la:Braćo je.bo njih...po Malti se uveliko priča da nas sutra preuzima Slavko Petrović,navodno ćemo isplatit Radniku odštetu za njegov ugovor![]()
Ja u to ne vjerujem da se zna odmah
Iz nekih opravdanih razloga nece biti nista od njega.sergejevic je napisao/la:Ja mislim da bi najbolji izbor bio Jasminko Velic. Stvarno je cudno da covjek jos uvijek nije napravio nesto vise u trenerskoj karijeri. Bio je asistent u dva veilika Grcka kluba, Sportingu iz Lisabona, radio je s poznatim i priznatim strucnjacima i siguran sam da je mnogo toga naucio od njih. Vjerujem da isto tako zna kako je na klupama timova koji pretenduju na sam vrh i kako raditi s takvim pritiskom. Povrh svega, nas je covjek, poznaje mentalitet ovdasnjih ljudi i zna sta je Zeljo.