Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

storm_raider
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 10:35 pm

pile87 je napisao/la:
Ajzea je napisao/la:u prava na polje
oni silja je najvece zlo zelje zavadio navijace i klub
zavadijo navjace i klub u nas sram nekaga je. ova u nas hanuma nerminka ima je svima dobro rekla
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

amerosm
Kontakt:

Ako neko sa ovom statistikom moze biti trener Zeljeznicara onda stvarno ne znam dalje...

http://www.transfermarkt.de/admir-smaji ... ainer/1323

Nadam se da ce ipak na kraju biti Vukomanovic ili Krunic :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

shzna
Kontakt:

Pa solinas je za nju Dževad Jahić.
1987

Velahalve
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:36 pm

Kako je lijepo kad smo svi složni, i da smo kao nikad svi uz klub i trenutnu upravu.
Ipak im hvala za prilog, nek vide da smo složni, jaki , i sigurni u rad ove uprave!
FTV :guz:

LARSSON
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:37 pm

amerosm je napisao/la:Ako neko sa ovom statistikom moze biti trener Zeljeznicara onda stvarno ne znam dalje...

Nadam se da ce ipak na kraju biti Vukomanovic ili Krunic :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

jesi ti svjestan da mogu da te iznabadabadam :ganja:

fk1921

uto maj 24, 2016 10:37 pm

amerosm je napisao/la:Ako neko sa ovom statistikom moze biti trener Zeljeznicara onda stvarno ne znam dalje...

nemoj gledat statistiku na transfermarktu drug, nije to mjerilo, pa sa sionom je bio na dnu tabele, morao ih vadit iz govana...Boga pitaj s kakvim igracima je morao izvlacit klub iz govana :D evo edis, takticar 0 a statistika wow xd
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

Hadzijalagic
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 10:38 pm

boccaccio je napisao/la:Čini mi se,a gotovo sam i ubijedjen da je ovaj prilog bio i definitivni autogol protivnika ove uprave.
Kako mislis? Mene ovi svakodnevni pritisci od strane nepismenih parazita pod patronatom Koldze pocinju brinuti.. Nije bezazlena stvar kada javni servis da ovoliko prostora da se klosari izivljavaju..

P.S. I kad vec neko pomenu kada ce se vratiti stara tema koju su vlasnici portala obrisali i kada ce objasniti zbog cega su je obrisali.. Malo se i oni prave blesavi..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Ajzea
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:38 pm

Velahalve je napisao/la:Kako je lijepo kad smo svi složni, i da smo kao nikad svi uz klub i trenutnu upravu.
Ipak im hvala za prilog, nek vide da smo složni, jaki , i sigurni u rad ove uprave!
Pisem im minus ako ne pocnu braniti klub od ovakvih. Do kad cemo sutiti na sve "hvalospjevke" eminentnog drustva i nepismenih kvazinovinara.

pile87
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:40 pm

Nazovem zenu kuci da vidim jel placamo pretplatu za TV i kaze jok e fakat mi bi lakse :ganja:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Velahalve
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:40 pm

Ajzea je napisao/la:
Velahalve je napisao/la:Kako je lijepo kad smo svi složni, i da smo kao nikad svi uz klub i trenutnu upravu.
Pisem im minus ako ne pocnu braniti klub od ovakvih. Do kad cemo sutiti na sve "hvalospjevke" eminentnog drustva i nepismenih kvazinovinara.
Slažem se :palacgore:

Jaozinho22

uto maj 24, 2016 10:41 pm

Braćo je.bo njih...po Malti se uveliko priča da nas sutra preuzima Slavko Petrović,navodno ćemo isplatit Radniku odštetu za njegov ugovor :ganja:
Ja u to ne vjerujem da se zna odmah :ne:
KLUB NAJVEĆI,
NAVIJAČI NAJBOLJI,
Gospodine Adžeme, ne dozvolite da ''neko'' pere svoj prljav veš preko Vas !

,,To je naš stadion, mi svaki put dajemo onoliko koliko mi smatramo da trebamo dati ! KRAJ PRIČE''
Amar Osim.

fk1921

uto maj 24, 2016 10:42 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Braćo je.bo njih...po Malti se uveliko priča da nas sutra preuzima Slavko Petrović,navodno ćemo isplatit Radniku odštetu za njegov ugovor :ganja:
boom boomova hahahaha
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

baxuz87
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:43 pm

Evo nek nam Nerminka objasni prvo pravilo ofsajda pa nek se onda bavi fudbalskim malverzacijama.
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

ChWilla
Kontakt:

eh da, kule.

novi regulacioni plan je u ovom trenutku buduća neizvjesna činjenica. trenutno je zabrana gradnje.

onaj ko kaže da zna da će neboder(i) i kule uopšte biti u novom planu - laže ili sebe ili vas. tu se sijeku tri nivoa vlasti, i što je važnije, sijeku se najveći materijalni interesi u državi jer je gradnja u gradu sarajevu jedna od nekoliko preostalih zlatnih koka u ovoj napaćenoj i naplljačkanoj državi. "najvećeg", dominantnog igrača nema, i svi od nekoliko najvećiih jedni drugima podmeću noge. stoga, niko ne može biti siguran da će to uopšte, ikako biti. a ne da će biti on. da ne govorim poslije o dozvolama, jer plan je potrebni, ali ne i dovoljni uslov za dozvole. i onaj ko je sada siguran da će nebodera uopšte biti i da će ga graditi baš on, ili neki xy...je budala. ja to ne mogu drukčije reći.

nažalost, ništa ovdje dobro nema ali ovako vam je.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u uto maj 24, 2016 10:44 pm, ukupno mijenjano 1 put.
gradi željo boli te *****

Hurmasica
Kontakt:

baxuz87 je napisao/la:Evo nek nam Nerminka objasni prvo pravilo ofsajda pa nek se onda bavi fudbalskim malverzacijama.
štatije to opsajd?
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

shzna
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:44 pm

Mjestoooo pjesmeee začućeš jaukeeeeeee slika
1987

sergejevic

uto maj 24, 2016 10:44 pm

Ja mislim da bi najbolji izbor bio Jasminko Velic. Stvarno je cudno da covjek jos uvijek nije napravio nesto vise u trenerskoj karijeri. Bio je asistent u dva veilika Grcka kluba, Sportingu iz Lisabona, radio je s poznatim i priznatim strucnjacima i siguran sam da je mnogo toga naucio od njih. Vjerujem da isto tako zna kako je na klupama timova koji pretenduju na sam vrh i kako raditi s takvim pritiskom. Povrh svega, nas je covjek, poznaje mentalitet ovdasnjih ljudi i zna sta je Zeljo.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 10:45 pm

Jaozinho22 je napisao/la:Braćo je.bo njih...po Malti se uveliko priča da nas sutra preuzima Slavko Petrović,navodno ćemo isplatit Radniku odštetu za njegov ugovor :ganja:
Eh ti mora da si sa Minjoreom zaglavio u kafani od jutros. Ubio te od pica i sad te zeza :) punoljetstvo je cudo. P. S. Je li ti donio poklon...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

plavi kanarinac
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:46 pm

Ovaj zadnji dio saopstenja iz kluba vam sve govori...

MOGU ONI KURCU SVIRAT!
Najljepša drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

pile87
Kontakt:

uto maj 24, 2016 10:46 pm

sergejevic je napisao/la:Ja mislim da bi najbolji izbor bio Jasminko Velic. Stvarno je cudno da covjek jos uvijek nije napravio nesto vise u trenerskoj karijeri. Bio je asistent u dva veilika Grcka kluba, Sportingu iz Lisabona, radio je s poznatim i priznatim strucnjacima i siguran sam da je mnogo toga naucio od njih. Vjerujem da isto tako zna kako je na klupama timova koji pretenduju na sam vrh i kako raditi s takvim pritiskom. Povrh svega, nas je covjek, poznaje mentalitet ovdasnjih ljudi i zna sta je Zeljo.
Iz nekih opravdanih razloga nece biti nista od njega.
Zadnja izmjena: pile87, dana/u uto maj 24, 2016 10:47 pm, ukupno mijenjano 1 put.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.

Prijava