Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Plava Porodica
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sri mar 16, 2016 1:35 am

Majke mi od plate ću platiti komplet saf za moje mahalce.valjda će trajat ova akcija u narednih 7 dana.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

sri mar 16, 2016 1:38 am

Plava Porodica je napisao/la:Majke mi od plate ću platiti komplet saf za moje mahalce.valjda će trajat ova akcija u narednih 7 dana.
Trajat ce sigurno dok god budu trajali radovi. Cak sta vise ja bi taj racun ostavio otvoren i pay pal pa da raja moze uplacivati da se jos ponesto uradi na stadionu

Sent from my C5303 using Tapatalk

fcz
Kontakt:

sri mar 16, 2016 1:39 am

IvanOsim je napisao/la:Do koliko ce sutra raditi uclanjivanje, ako uspijem druga nagovoriti da idemo ma tekmu, clanskom cu ga pokusati privuci ?

Kako se zvao punim imenom i prezimenom jedan od vodja manijaka pred rat ili poslije rata, nesto kao Naid kratko je i prezime ??

Obavezno osvjeziti (odmoriti) igrace, Lendrica, Bekrica, Sinisu, Zolu..
Nail Kundo?
Na nebu je jedna boja, jedan voz i jedna pruga. U mom srcu jedna ljubav, ne postoji druga. Volim te Željo. Tvoj Manijak s juga.

AnelZ
Kontakt:

sri mar 16, 2016 2:11 am

MrRiccoli je napisao/la:Ima li iko da zna sta napisati na uplatnici pod svrha uplate

Sent from my C5303 using Tapatalk
Upisi: "Donacija za kupovinu sjedalice" i mislim da ce biti OK.

Sto se tice ovih radova na Grbavici, drago mi je da je klub sa ovom upravom shvatio bitnosti ovoga. Mene uopste ne tangira toliko sto cemo sa ovim radovima biti u mogucnosti igrati prva dva pretkola Evrope (jer je rijec o kategorija II koja dopusta samo to) na nasem stadionu koliko mi je bitno da se napokon radi na povecavanju uslovnosti naseg stadiona opcenito jer cu kako god na njemu boraviti cesce u domacin takmicenjima nego evropskim :)

Po meni ovi uslovi trebaju da budu generalni uslovi za sve stadione u muskoj Premijer ligi BiH jer su ruku na srce smijesni ako pogledas objektivno i drago mi je da smo shvatili da ovo treba biti minimum koji moramo imati, pa bilo to privremeno do gradnje novog stadiona ili ne.

P.S. Ovaj bager mi je donio toliko radosti da to nije normalno. Prepostavljam da je ovo za parking za dva autobusa i deset automobila za momcadi i sluzbene osobe koje po pravilu moraju biti u neposrednoj blizini stadiona i to specificno pored prostorija za igrace i sluzbene osobe u sklopu stadiona. Onih 50 VIP parking mjesta ne treba graditi uz stadion jer bi to bila promasena investicija, a i po pravilniku je samo navedeno da moraju biti u zasticenom i osiguranom mjestu zato ja predlazem da se za njih zakupi prostor na dan utakmice tipa na lokaciji nekadasnjeg Strojorada odakle se veoma lako moze organizovati prevoz do stadiona i zapadne tribine, a i na kraju utakmice ce tim osobama biti omogucen mnogo laksi izlazak bez velike guzve. Zbog tek nekoliko dana u godini ne trebamo toliki prostor (50+ parking mjesta nije mali prostor) u neposrednoj blizini stadiona nepovratno unistiti za parking koji bi se tu nalazio do gradnje novog stadiona. Praviti taj parking iza istocne tribine (to sam negdje cuo) odnosno adaptirati taj prostor bi bilo takodjer pogresno po mom misljenju jer bi bio otvoren za veliku vecinu navijaca na utakmici (za mene nedovoljno zasticen), pogotovo ako osposobimo istok, te bi cesto bi prekidao promet gledaoca ispred stadiona za potrebe ulaza tih automobila na parking (pogotovo kada se pocne graditi i kada se izgradi juzna longitudinala). Da ne zaboravim, sve te VIP osobe moras osigurati dodatno da dodju do zapadne tribine kako prije utakmice tako i nakon utakmice od zapadne tribine do parkinga i zamislite onda da se taj parking nalazi iza istoka.

Odlican potez uprave i svaka cast! :)

Plava Porodica
Kontakt:

sri mar 16, 2016 3:12 am

I još me nešto kopka i interesuje? Dosta stvari malih,sitnih,ali Boga mi finansijski iscrpljujućih se treba uraditi.Vremena baš i nemamo toliko,a da bi stvar bila gora, sezona je u toku.Da li ćemo imati dovoljno sredstava da se završe svi ti radovi i da li će ovo biti dovoljno vremena?
Ja vjerujem da bi se ovo sve trebalo stići,jer ne bi džabe na zvaničnoj pisali.
p.s. Sutra svi na Grbavicu.Da se još jednom poklonimo upravi za sve! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

vrbanjusa
Kontakt:

sri mar 16, 2016 8:22 am

Bager koji se juče pojavio na stadionu Grbavica simbolizira sve ono što smo mi. Radnička klasa koja svojim radom pravi bolji i jači klub.
Veliki radnici u upravi su svojim radom i odricanjem ovo postigli. Samo svojim radom.
Svi ti ljudi koji se svaki dan zadnjih godina žrtvuju za naš klub su zaslužili da ih počastimo dolaskom na stadion.
Ko će uplatiti stolicu nije više ni važno, važno je da uplatimo člansku i kupimo kartu. A stolicu ko može. A vjerujem da većina može i to odraditi.

Samo naprijed, za evropsku Grbavicu! Mi smo Željini, Željo je NAŠ!
21 10 4

Petrović Slavko

godrina
Kontakt:

sri mar 16, 2016 8:32 am

nece edis bas puno mijenjat sastav..nema veze neka odigraju kao laganu trening utakmicu, ja bi volio da sansu koliko god dobiju hasanovic, mujagic, beganovic i djermanovic.. neko sa klupe neko da strarta
ii jedan od golova zabija beganovic :zeljeznicar1:
uvjek uz tebe i ti to dobro znas, tebe volim ja za tebe navijam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
boro elcic: igrac ne smije trcat direktno na gol protivnika jer time opstruise igru i ugrozava njenu regularnost

ChWilla
Kontakt:

sri mar 16, 2016 8:37 am

bekrić i lendrić bi morali odmoriti. rekao bih i blagojević ali sad je odmorio.
gradi željo boli te *****

Dominic
Kontakt:

sri mar 16, 2016 8:43 am

Masinovodja je napisao/la:Onaj osjecaj kad samo mislis o Zeljkanu i o idejama kako pomoci i doprinijeti da se nastavi ova bajka.Samo molim nasu lijepu upravu da nastavi posteno i transparentno i neka ih kao dozivotne uposlenike kluba.
Ako neko zna Dzekin profil ili broj neka se posalje ovaj racun sto je klub postavio za stadion,pa da aBd prekucamo s kesem i da jos imamo i za pojacanja!Neka se napravi ta neka akcija za sve nase ljude i zvijezde,obicne navijaci da svi makar uzmemo onu minimalnu jedni stolivu,tj 26 km.Hvala upravo i limvo te Zeljkane!
Za Edina to prati onaj Ljigata, valjda ce mu kazati za akciju te da bi za njegov PR i imidz bio sjajan potez da kupi bar 100 stolica!

FKZ1921
Kontakt:

sri mar 16, 2016 9:03 am

Kupovina karte i dolazak na utakmicu su najbolja potpora klubu. U svakom smislu.
Ako na nivou ove prethodne dvije domaće utakmice ispratimo i ostale domaće do kraja prvenstva,odlučujući i kup,mi možemo klubu donijeti cca 250 000 km. To je značajna cifra.
Dolaziti na utakmice...To je naša misija...

cikazubo
Kontakt:

sri mar 16, 2016 9:30 am

Ljudi izbijte sebi iz glave vise to ŽELJKAN, bas ruzno zvuci.. Željezničar ili od milja Željo, uvijek bilo i biće.. :zeljeznicar1:

Leon_Professional
Kontakt:

sri mar 16, 2016 9:34 am

Trebalo bi kakve plakate napraviti i da se polijepi po svim gradovima, mozda neki biznismen ne prati nasu stranicu ali voli Zelju pa usput kad vidi na ulici ode i uplati neku svotu novca. Treba se maksimalno potruditi, jer ovako se historija stvara. Za 30-40 godina kad se bude pricalo, ljudi su slozni iz nicega napravili stadion, to je Zeljo, to je plava porodica.

Danas bi ja odmorio od pocetka Lendrica, Bekrica, Zahu i Miroslava, a poslije bi na poluvremenu odmorio Sinisu. Znaci sastav bi izgledao nesto ovako : Veca - Lepi, Bogi, Hodzurda, Kramaric - Zola, Blagojevic, Dženis, Mailson(Stanic), Memija - Djerma.

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

sri mar 16, 2016 9:40 am

treba lendrica i bekrica odmoriti, ali ne i ostale, ovaj dvojac je do sada uradio najvise. za ostale, ja bih zahu i miroslava ostavio u prvoj postavi, treba im utakmica u nogama, takodjer sinisu bi ostavio, makar jedno poluvrijeme
100/94/37/34 - i to je to!

ISB87
Kontakt:

sri mar 16, 2016 10:00 am

Leon_Professional je napisao/la:Trebalo bi kakve plakate napraviti i da se polijepi po svim gradovima, mozda neki biznismen ne prati nasu stranicu ali voli Zelju pa usput kad vidi na ulici ode i uplati neku svotu novca. Treba se maksimalno potruditi, jer ovako se historija stvara. Za 30-40 godina kad se bude pricalo, ljudi su slozni iz nicega napravili stadion, to je Zeljo, to je plava porodica.
Valjalo bi nam i da posaljeno kakav dobar tekst u avaz, zna se da to svi stariji citaju.
MIRZA RASCIC

Kapiten
Kontakt:

sri mar 16, 2016 10:20 am

Lijepo vrijeme danas. SVI NA GRBAVICU ! :zeljeznicar1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

hardwell
Kontakt:

sri mar 16, 2016 10:25 am

cikazubo je napisao/la:Ljudi izbijte sebi iz glave vise to ŽELJKAN, bas ruzno zvuci.. Željezničar ili od milja Željo, uvijek bilo i biće.. :zeljeznicar1:
Povraća mi se kad čujem to ili vidim da je neko napisao. FUJ!

Željo i samo Željo!
Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja

cikazubo
Kontakt:

sri mar 16, 2016 10:28 am

hardwell je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Ljudi izbijte sebi iz glave vise to ŽELJKAN, bas ruzno zvuci.. Željezničar ili od milja Željo, uvijek bilo i biće.. :zeljeznicar1:
Povraća mi se kad čujem to ili vidim da je neko napisao. FUJ!

Željo i samo Željo!
Ma i meni se kosa na glavi diže kad cujem, cuj željkan :oops1:

Hadzijalagic
Kontakt:

sri mar 16, 2016 10:29 am

Dominic je napisao/la:
Masinovodja je napisao/la:Onaj osjecaj kad samo mislis o Zeljkanu i o idejama kako pomoci i doprinijeti da se nastavi ova bajka.Samo molim nasu lijepu upravu da nastavi posteno i transparentno i neka ih kao dozivotne uposlenike kluba.
Ako neko zna Dzekin profil ili broj neka se posalje ovaj racun sto je klub postavio za stadion,pa da aBd prekucamo s kesem i da jos imamo i za pojacanja!Neka se napravi ta neka akcija za sve nase ljude i zvijezde,obicne navijaci da svi makar uzmemo onu minimalnu jedni stolivu,tj 26 km.Hvala upravo i limvo te Zeljkane!
Za Edina to prati onaj Ljigata, valjda ce mu kazati za akciju te da bi za njegov PR i imidz bio sjajan potez da kupi bar 100 stolica!
Hvala Edinu na svoj koristi koju smo imali od njega ali s obzirom koje je milione zaradio u svojoj karijeri mogao nas je pogurati sa jedno milion kerma da uradimo vrhunski teren :mrgreen:
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Neandertalac

sri mar 16, 2016 10:36 am

Idemo danas maximalno podrzati ekipu za prolaz u kupu i pred posljednju utakmicu prije pauze, protiv lidera na tabeli.
Odrzimo pozitivnu atmosferu, pokazimo podrsku i zajednistvo.

Ps. Kada vidim ove radove i planove na Grbavoci, suze radosnice same od sebe...
Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
Željeznicar za život cijeli!

Leon_Professional
Kontakt:

sri mar 16, 2016 10:39 am

jos 26 clanskih do 3 milje. Ajde Edine doniraj sve za istocnu tribinu, nazvat cemo je po tebi :ganja:

P.S. Termin utakmice protiv Slobode ostaje nepromjenjen. Znaci subota u 15 sati.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.

Prijava