ma oni će napasti upravo zato kup svim snagama, a malo su se pojačali. dole je opet jako teško igrati, naročito nama i pitarima.cikazubo je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 3:40 pmMa ŠB nije ni blizu dobar koliko je bio prošlih sezona i nije slučajno što će možda igrati ligu za opstanak, jedino ako ovaj novi trener donese neku energiju, ja sam njih potajno priželjkivao jer su nam ostali dužnici, zgazili smo ih prošle polusezone u obje utakmice samo što nam je na Pecari sreća baš ali baš okrenula leđa, vjerujem da bi sada razlika u kvalitetu bila još evidentnija..
Ma vjeruj mi isprašiće ih Zrinjski, napašće Široki i ligu 6 tako da nije baš da će sve snage usmjeriti na kup a nije toliko ni zahtjevan ritam s obzirom da su prvi dvomeči ove sezone, tako da će sve ekipe biti podjednako spremne i skoncentrisane na te utakmice, a kvalitet i širina su definitivno na strani športistaChWilla je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 3:42 pmma oni će napasti upravo zato kup svim snagama, a malo su se pojačali. dole je opet jako teško igrati, naročito nama i pitarima.cikazubo je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 3:40 pmMa ŠB nije ni blizu dobar koliko je bio prošlih sezona i nije slučajno što će možda igrati ligu za opstanak, jedino ako ovaj novi trener donese neku energiju, ja sam njih potajno priželjkivao jer su nam ostali dužnici, zgazili smo ih prošle polusezone u obje utakmice samo što nam je na Pecari sreća baš ali baš okrenula leđa, vjerujem da bi sada razlika u kvalitetu bila još evidentnija..
Ma 3. tekme sa njima u par dana..nema nikakvih sansi za 3.pobjede. Neka bude prva pobjeda 0-2, u drugoj poraz 0-1, a u trecoj pobjeda 4-0 i beton...Eisenbahner1921 je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 4:58 pmWorker je neugodna ekipa, sve u svemu moglo je bolje, ali ovo je ok. Igrat ćemo dvije tekme zaredom protiv njih na Grbavici, red je da skinemo taj maler njihovog gostovanja kod nas. Jel' ih ono nismo dobili od 2007 kući?
I oni su fizički spremni, nećemo se moći uzdati u činjenicu da će oni na kraju utakmice pasti, pa mi to iskoristiti, već ćemo morati muški se potući i zaslužiti prolaz dalje