Ma Radnik je neugodan. Iskreno, ja bih više volio da smo dobili Široki. Al hajd, bolje Radnik nego Zrinjski.
Hurmasica je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 11:01 pm19. kolo: Krupa – Željezničar
20. kolo: Željezničar – Mladost DK
Srijeda, 08.03.2017. FK Radnik - FK Željezničar
21. kolo: Metalleghe BSI – Željezničar
Srijeda, 15.03.2017. FK Željezničar - FK Radnik
22. kolo: Željezničar – Radnik Bijeljina
REPREZENTATIVNA PAUZA
Liga 6
ne mogu se nikako složiti, samo zbog razlike gostovanja na pecari i u bijeljini. rezultati na ta dva gostovanja sve govore, iako su ekipe vjerovatno tu negdje u ovom trenutku.samo_plavo je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 12:36 pm
Ma Radnik je neugodan. Iskreno, ja bih više volio da smo dobili Široki. Al hajd, bolje Radnik nego Zrinjski.
Dobro je bar igramo tamo prvu. Mislim da je bolje nego da igramo u Sarajevu prvu.
Nadamo se prolazu!
U pravu si za gostovanja. Mene je strah Radnika kad igramo na Grbavici. Kad se sjetim onih tekmiChWilla je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 12:38 pmne mogu se nikako složiti, samo zbog razlike gostovanja na pecari i u bijeljini. rezultati na ta dva gostovanja sve govore, iako su ekipe vjerovatno tu negdje u ovom trenutku.samo_plavo je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 12:36 pm
Dobro je bar igramo tamo prvu. Mislim da je bolje nego da igramo u Sarajevu prvu.
Nadamo se prolazu!
Kakvi juniori da igraju kup ? Neki jos zive san "nasa djeca" ?mirzza je napisao/la: ↑sri feb 22, 2017 12:43 pmMi nikad nismo nista djaba dobili, za sve se moramo krvavo izboriti pa tako i ovo. Radnik je dobar ako gledamo da smo mogli dobiti Zrinjskog a los ako gledmao Bosnu Semu. Tesko da ce biti sansa za juniore u ovakvom kupu. Idemo maksimalno i proci to u dvije tekme pa tamo cekati Travnika.