Model1964 je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 9:50 pmNemojte reci da vam nisam reko * Pite u kupu*provjereno
![]()
Oko imena ne treba špekuliratii ako sam ja poceo zayebanciju oko imena
![]()
Treba biti dosljedan i prekriziti svakog za kojeg se utvrdi da je hapo, bez obzira na ime.
Rekoše * Zaklela se zemlja raju da se sve tajne doznaju* Evo nam prilike da se otarasimo *Pokrij me, pokricu te* i da postavimo klub na zdrave temelje
Nek nas peru, moramo proci kroz to ako mislimo nešto napraviti. Bolje i to nego pokrivanje dinokia i ibrake papka.
Poslano sa moje terase koristeci goluba pismonošu u niskom letu
Naravno da nema. Ko je njih napisao?vrbanjusa je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 10:12 pmOvo nema vezevsa Amarom ali bas nikakve veze. Razmislite malo prije nego napisete. Cak ni sa Zujom nema veze.storm_raider je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 9:35 pmSvi ce na tapetu. Neka ne spavaju miro sljedecih mjeseci.
I Brajlovic je nešta djeliJo
I ne prozivam ga. Ne prozivam ni jednog. Napisao sam osobe koje su se u tom period za nesto pitale.pile87 je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 10:39 pmNe znam koliko imaš godina ali nije to ko je najjači od raje pa on je glavni. Postoje stvari uređene statutom kluba i zakonom, ko je odgovoran za sta. I pomalo je glupo prozivati našeg najtrofejnijeg trenera za nešto što nema veze s njim. Ako igrač ne dobije platu ne tuzi trenera lično nego klub jer trener ne djelo plate on samo čita vijesti. Nigdje u svijetu trener ne plaća porez niti se tim bavi. Pa nema ni razloga da se Amar spominje kad su takve stvari u pitanju.
Jesi posto ckapikontranogama je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 10:59 pmNeka ba, yebo tuzbu to nije nas posao, fala bogu strebera imamo nek rade sta treba. Mi ovde trebamo o igracima, navijanju, tribini...
Ja ne bih zelio menstrualne u kupu usljedecem kolu. Tereni ce biti katastrofalni a treba nam par utakmica da se sve sa priprema slegne i proradi ko masina pa da ih onda taslacimo.