Ka vidim tu sliku, pomislim nakav horoz dušu dao za sjekire pa onda supe
Istog sam misljenja..kvalitet je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 1:51 pmVidim da Petrović stalno jedno napominje - u napadu je Musa ekstra, u odbrani tanak. Sudeći prema ovome, možda ne bi bilo loše njega ponekad koristiti na desnom krilu, da bude zamjena Miri. Mislim da bi to mogao odigrati. Bar ja tako gledam na Musu - kao na igrača koji može uskočiti na obje pozicije uz desnu aut liniju.
Bilo bi dobro da neko pojasni da li se Philipp Lahm, nakon prodora naprijed u Bayernu vrati nazad kao Usain Bolt, a što se izgleda očekuje i od Muse? Nije mi to jasno, da li treneri očekuju da se vratiš na bekovsku poziciju brže nego si otišao u napad!?kvalitet je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 1:51 pmVidim da Petrović stalno jedno napominje - u napadu je Musa ekstra, u odbrani tanak. Sudeći prema ovome, možda ne bi bilo loše njega ponekad koristiti na desnom krilu, da bude zamjena Miri. Mislim da bi to mogao odigrati. Bar ja tako gledam na Musu - kao na igrača koji može uskočiti na obje pozicije uz desnu aut liniju.
Da.Dominic je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 1:54 pmBilo bi dobro da neko pojasni da li se Philipp Lahm, nakon prodora naprijed u Bayernu vrati nazad kao Usain Bolt, a što se izgleda očekuje i od Muse? Nije mi to jasno, da li treneri očekuju da se vratiš na bekovsku poziciju brže nego si otišao u napad!?kvalitet je napisao/la: ↑uto feb 21, 2017 1:51 pmVidim da Petrović stalno jedno napominje - u napadu je Musa ekstra, u odbrani tanak. Sudeći prema ovome, možda ne bi bilo loše njega ponekad koristiti na desnom krilu, da bude zamjena Miri. Mislim da bi to mogao odigrati. Bar ja tako gledam na Musu - kao na igrača koji može uskočiti na obje pozicije uz desnu aut liniju.![]()
Ako neko poznaje ovog Z.Šarića da ga pita sljedeće: A gdje je Dado u ovoj analizi