Rasplakah se. Uh.Kapiten je napisao/la: ↑pon feb 20, 2017 8:31 pmhttps://www.facebook.com/fkzeljeznicar/ ... 684919377/
Da je nekako prespavati do utakmiceElegant je napisao/la:Kako izdrzati do vikenda.
Jabuka ne pada daleko od stablaPlava Porodica je napisao/la: ↑pon feb 20, 2017 9:04 pmJa jos sebi ne mogu doci..
Ovo je nesto golemo.
Vaca imas zlatnog sina![]()
11plavih'92 je napisao/la: ↑pon feb 20, 2017 7:12 pmNije fer Zeljkovica trpati u isti kos sa Zukicem
Ja se ne sjecam niti jedne vece afere vezane za njegovo ime
Jeste imao izleta na forumu ali ga porediti sa Zukicem![]()
Ja bih zamolio da se ovaj post prebaci u famoznu "Plavu seharu".tm8782 je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 8:27 amAli ste se vi napisali. Neka neka. Pročitah letimice na sabahu. Prodaju niko ne spominje. Nismo se prodali kad je gorilo, tako da. Koncesija stadiona za dobru lovu. Primamljivo. Da li sam za ili protiv? Ne znam. Da ne lupamo glavom, mislim da ima uvijek neko najbolje rješenje. Idu bolji dani
Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Brate,znači, brate,vrh,brateAjzea je napisao/la: ↑pon feb 20, 2017 10:17 pmJa bih zamolio da se ovaj post prebaci u famoznu "Plavu seharu".tm8782 je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 8:27 amAli ste se vi napisali. Neka neka. Pročitah letimice na sabahu. Prodaju niko ne spominje. Nismo se prodali kad je gorilo, tako da. Koncesija stadiona za dobru lovu. Primamljivo. Da li sam za ili protiv? Ne znam. Da ne lupamo glavom, mislim da ima uvijek neko najbolje rješenje. Idu bolji dani
Da bog da da je bila samo jedna maloljetnica... i takva afera
Neka neka.gavran je napisao/la: ↑pon feb 20, 2017 10:24 pmBrate,znači, brate,vrh,brateAjzea je napisao/la: ↑pon feb 20, 2017 10:17 pmJa bih zamolio da se ovaj post prebaci u famoznu "Plavu seharu".tm8782 je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 8:27 amAli ste se vi napisali. Neka neka. Pročitah letimice na sabahu. Prodaju niko ne spominje. Nismo se prodali kad je gorilo, tako da. Koncesija stadiona za dobru lovu. Primamljivo. Da li sam za ili protiv? Ne znam. Da ne lupamo glavom, mislim da ima uvijek neko najbolje rješenje. Idu bolji dani
Objasnio čovjek, svaka čast!!!Ajzea je napisao/la:Ja bih zamolio da se ovaj post prebaci u famoznu "Plavu seharu".tm8782 je napisao/la: ↑sub feb 18, 2017 8:27 amAli ste se vi napisali. Neka neka. Pročitah letimice na sabahu. Prodaju niko ne spominje. Nismo se prodali kad je gorilo, tako da. Koncesija stadiona za dobru lovu. Primamljivo. Da li sam za ili protiv? Ne znam. Da ne lupamo glavom, mislim da ima uvijek neko najbolje rješenje. Idu bolji dani