Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Ajzea
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon feb 20, 2017 11:40 am

Da ih nije kupio Tan ja bih podrzao odluku da se ugasi svijetlo, zatim da se izvrse postupci dezinsekcije i deratizacije kako na Kosevu tako i na Butmiru, a zatim da se na istim mjestima zasadi krompir. Tribine bih ostavio da redovno mogu dolaziti i prisjecati se da su nekad i negdje postojala gamad kakve svijet nije vidio. Ceraj dusmane niz livadu.
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u pon feb 20, 2017 11:41 am, ukupno mijenjano 1 put.

kremenko

pon feb 20, 2017 11:41 am

Zato i govorim,da ako oni dobiju kao vlasnistvo privatnog lica zemlju,bilo gdje,nas klub mora traziti isto.
Hoce li praviti stadion,trzni centar,saditi krompir,ne zanima me. Isto mora dobiti i Zeljo. Kraj price.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

pon feb 20, 2017 11:46 am

Gdje je Ivan Kostić i šta radi? :D
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

vrbanjusa
Kontakt:

Neke stvari se ne mogu kupiti novcem, kaže stara izreka. Iako je u današnje vrijeme novac glavna vrijednost za mnogo toga.
Ali još uvjek postoje neke stvari koje se novcem ne mogu kupiti, to je naša ljubav prema ovom klubu. Ljubav od malih nogu, građena i razvijana kroz sve nedaće i sve uspjehe koje smo prošli i koje još uvjek prolazimo. Svako od nas se sjeća svoje prve utakmice, svog prvog koraka na Grbavici, svog prvog omiljenog igrača. Svako od nas zna koji put je radnički klub prošao od početka do sada. Kako smo osporavani, kako su nam uzimali igrače, kako su nas izbacivali u niže lige, kako su nam suspendovali najbolje igrače ni krive ni duže, kako su nam zapalili stadion, kako su nas pokušali propojiti Đerzelezu, kako su nam podvaljivali i kako nam i dan danas podvaljuju. Kako svaki naš uspjeh i svaki naš dobar rezultat pokušavaju omalovažiti sa raznim podvalama, sa konstruisanim pričama, sa iscrtanim linijama ofsajda. Do sada sve njihove podvale su nas puno koštale, izgubili smo puno toga jer u Bosni a Boga mi i u Hercegovini ljudi ti mogu sve oprostiti osim uspjeha.
Međutim, mi kao klub smo uvjek nalazili način da prevaziđemo sve podvale i podmetanja i da svojim snagama izgradimo sve što sad imamo. Kažem MI imamo, jer smatram da smo mi, pravi navijači Želje vlasnici svega što Željo ima. Mi, generacije prije nas, generacije unazad skoro 96 godina. Imamo istoriju, poštenu i časnu. Imamo najviše trofeja, najviše smo dobrih fudbalera napravili, najveće legende fudbala u BIH dolaze iz našeg kluba, imamo svoj sopstveni stadion, uknjižen i upisan u knjige.
Ali najvažnije od svega imamo nas, navijače. Ljude koji svaki slobodan trenutak u životu posvete klubu, pređu stotine kilometara da daju podršku, daju posljednju bosansku marku da odu na gostovanje, navijaju do posljednjeg atoma snage. Mi imamo nas.
Da se vratim na početak priče i još jednom pomenem novac. Rekao sam već, rijetko je Željo imao novac a i onda kada ga je bilo dovoljno, nikad se nismo ponašali bahato, rasipali se i potcjenjivali ostale. Neki drugi su baš suprotno tome radili, pišali se po sirotinji, bahatili se, rasipali. Novcem kupuješ sve, novinare, sudije, bodove. Kupuješ i poznanstva, uticaj i poštovanje u društvu.
Ja ne želim da ikad mi budemo takvi, ne treba nam nečija naklonost da budemo najbolji. Imamo nas. Kažu iz uprave gradimo istok, skupi se skoro milion, kažu renoviramo zapad, skupi se 250-300 hiljada. Kažu treba podrška, nas dođe 10.000.
Treba li igračima podrška u Krupi? Treba naravno! Biće nas 500! Treba li igračima podrška protiv Mladosti na Grbavici? Naravno da treba! Biće nas 10.000!
Hoće li nas biti 10.000! Naravno da hoće!
21 10 4

Petrović Slavko

kremenko

pon feb 20, 2017 11:49 am

Mi gradimo Zelju,Zeljo gradi nas.
FK ŽELJEZNIČAR-LJUBAV RADNIČKE KLASE, KLUB NOSTALGIČARA I ROMANTIČARA
Ivica Osim: "Željo će živjeti zauvijek"

teteac8684
Kontakt:

pon feb 20, 2017 11:59 am

vrbanjusa je napisao/la:
Neke stvari se ne mogu kupiti novcem, kaže stara izreka. Iako je u današnje vrijeme novac glavna vrijednost za mnogo toga.
Ali još uvjek postoje neke stvari koje se novcem ne mogu kupiti, to je naša ljubav prema ovom klubu. Ljubav od malih nogu, građena i razvijana kroz sve nedaće i sve uspjehe koje smo prošli i koje još uvjek prolazimo. Svako od nas se sjeća svoje prve utakmice, svog prvog koraka na Grbavici, svog prvog omiljenog igrača. Svako od nas zna koji put je radnički klub prošao od početka do sada. Kako smo osporavani, kako su nam uzimali igrače, kako su nas izbacivali u niže lige, kako su nam suspendovali najbolje igrače ni krive ni duže, kako su nam zapalili stadion, kako su nas pokušali propojiti Đerzelezu, kako su nam podvaljivali i kako nam i dan danas podvaljuju. Kako svaki naš uspjeh i svaki naš dobar rezultat pokušavaju omalovažiti sa raznim podvalama, sa konstruisanim pričama, sa iscrtanim linijama ofsajda. Do sada sve njihove podvale su nas puno koštale, izgubili smo puno toga jer u Bosni a Boga mi i u Hercegovini ljudi ti mogu sve oprostiti osim uspjeha.
Međutim, mi kao klub smo uvjek nalazili način da prevaziđemo sve podvale i podmetanja i da svojim snagama izgradimo sve što sad imamo. Kažem MI imamo, jer smatram da smo mi, pravi navijači Želje vlasnici svega što Željo ima. Mi, generacije prije nas, generacije unazad skoro 96 godina. Imamo istoriju, poštenu i časnu. Imamo najviše trofeja, najviše smo dobrih fudbalera napravili, najveće legende fudbala u BIH dolaze iz našeg kluba, imamo svoj sopstveni stadion, uknjižen i upisan u knjige.
Ali najvažnije od svega imamo nas, navijače. Ljude koji svaki slobodan trenutak u životu posvete klubu, pređu stotine kilometara da daju podršku, daju posljednju bosansku marku da odu na gostovanje, navijaju do posljednjeg atoma snage. Mi imamo nas.
Da se vratim na početak priče i još jednom pomenem novac. Rekao sam već, rijetko je Željo imao novac a i onda kada ga je bilo dovoljno, nikad se nismo ponašali bahato, rasipali se i potcjenjivali ostale. Neki drugi su baš suprotno tome radili, pišali se po sirotinji, bahatili se, rasipali. Novcem kupuješ sve, novinare, sudije, bodove. Kupuješ i poznanstva, uticaj i poštovanje u društvu.
Ja ne želim da ikad mi budemo takvi, ne treba nam nečija naklonost da budemo najbolji. Imamo nas. Kažu iz uprave gradimo istok, skupi se skoro milion, kažu renoviramo zapad, skupi se 250-300 hiljada. Kažu treba podrška, nas dođe 10.000.
Treba li igračima podrška u Krupi? Treba naravno! Biće nas 500! Treba li igračima podrška protiv Mladosti na Grbavici? Naravno da treba! Biće nas 10.000!
Hoće li nas biti 10.000! Naravno da hoće!
:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

Braveheart
Kontakt:

pon feb 20, 2017 12:07 pm

Dal je moguce da kada su tek kretali roviti zemlju na istoku bilo stotine slika dnevno, a sad kad se fakat moze nesto i usikat nema niti jedne :zid:

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon feb 20, 2017 12:10 pm

Sad je malo teže pristupiti jer kran vinta i nedaju nam tako lahko da priđemo.
イビチャ・オシム

Plava Porodica
Kontakt:

pon feb 20, 2017 12:14 pm

Evo me rucam sa Salkom , na gradilistu radno..ne mogu prici ona plava ne da..
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon feb 20, 2017 12:17 pm

(LIGA 12) Transformisani Olimpik kreće u borbu za opstanak

Pročitajte više na: http://sport1.ba/premijer-liga-bih/liga ... anak/76356

Svaki dan do početka, pisat će se po 3 analize dnevno. Vrijedi pročitati i ubiti dosadu. :)
Željezničar ante portas !

ChWilla
Kontakt:

pon feb 20, 2017 12:19 pm

Plava Porodica je napisao/la:
šta salko ruča i koliko porcija :D
gradi željo boli te *****

Dominic
Kontakt:

pon feb 20, 2017 12:20 pm

Pitam se šta je problem za sport1 da se s glavnim inžinjerom za Istok napravi razgovor, je li to top secret!? Nema navijača kojeg ne zanima, ne rok hoće li stići, nego sve o gradnji, problemi s onom zemljom do Juga, prilazi tribini, hoće li nas dočekati na otvorenju blato, šta im je preostalo uraditi osim tribina i stolica (wc u podtribinskom prostoru?) i svašta nešto! Fakat ne kontam. Kad se izgradi sve, tada me taj razgovor i neće baš zanimati!

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon feb 20, 2017 12:21 pm

Dominic je napisao/la:
Pitam se šta je problem za sport1 da se s glavnim inžinjerom za Istok napravi razgovor, je li to top secret!? Nema navijača kojeg ne zanima, ne rok hoće li stići, nego sve o gradnji, problemi s onom zemljom do Juga, prilazi tribini, hoće li nas dočekati na otvorenju blato, šta im je preostalo uraditi osim tribina i stolica (wc u podtribinskom prostoru?) i svašta nešto! Fakat ne kontam. Kad se izgradi sve, tada me taj razgovor i neće baš zanimati!
Pa otiđi do kluba i proguraj to :D
Počasti ljude, piće, meze pa da dopuste da se to odradi :P

ChWilla
Kontakt:

pon feb 20, 2017 12:26 pm

mislim sad priča o tim političarima...svi koji pomažu pred kamerama rade to zbog sebe, a ne zbog kluba. što su više pred kamerama, to su im motivi niži i sumnjiviji. a pileta morate razumjeti, ostao je malo slab na kiflu još onda kad je ovaj zaradio taj nadimak, praveći oni skupštinsku većinu gdje je radeljaš presudio svojim glasom... :kafa:
gradi željo boli te *****

Dominic
Kontakt:

AsharaK je napisao/la:
pon feb 20, 2017 12:21 pm
Dominic je napisao/la:
Pa otiđi do kluba i proguraj to :D
Počasti ljude, piće, meze pa da dopuste da se to odradi :P
Gračanica, uozbilji se! Za koga ti navijaš?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon feb 20, 2017 12:27 pm

Za Željezničar :D

Model1964

pon feb 20, 2017 12:33 pm

ChWilla je napisao/la:
mislim sad priča o tim političarima...svi koji pomažu pred kamerama rade to zbog sebe, a ne zbog kluba. što su više pred kamerama, to su im motivi niži i sumnjiviji. a pileta morate razumjeti, ostao je malo slab na kiflu još onda kad je ovaj zaradio taj nadimak, praveći oni skupštinsku većinu gdje je radeljaš presudio svojim glasom... :kafa:
Meni ovaj pile vec dugo smrdi... tukne mi na nekog politicara, nekog ko se proba uvaliti preko Dine kifle
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

KeepTheBlueFlag
Pobjednik 1. sezone S1 Lige
Kontakt:

pon feb 20, 2017 12:33 pm

Jel neko planira da ide u Krupu autom mimo kolone?

Plava Porodica
Kontakt:

pon feb 20, 2017 12:34 pm

ChWilla je napisao/la:
pon feb 20, 2017 12:19 pm
Plava Porodica je napisao/la:
šta salko ruča i koliko porcija :D
Otrese dva tanjira neke corbe.
Kaze mozda bude jos 1.pojacanje.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

Grbavica
Kontakt:

pon feb 20, 2017 12:34 pm

Ja ne znam odakle vama pravo da otkrivate nečiji identitet na javnom forumu pa čak i na tako diskretan način...

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 5 gostiju.

Prijava