SWRA_1921 je napisao/la:Na kraju Violina, nakon sto je rekao da je Bukal dobio mozdani poslije razgovora sa Siljkom (hahah), rece da trenutna uprava posudjuje pare sa kamatom i tu su se vrtili neki papiri, na kojima se vidi nekakva posudba Megamixa, oko 170.000KM, kamata 7%, dole potpisi, eh sad jel to lazirano, otkad je ta posudba, Bga pitaj, papiri su samo onako letili preko ekrana, pa se nije moglo procitati jer je vjerovatno neka ubleha. Uglavno bas ofirno mutav prilog, rang Avaz Sporta i moramo uputiti javu osudu i demant.
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Baš tako. Prava raja zna kako stoje stvari i što se svega tiče naša uprava i ljudi u klubu mogu biti mirni. Ovi kerovi ne mogu ni prismrditi ŽeljiPlava Porodica je napisao/la:Nisam gledao emisiju,i bolje što nisam.
Što se mene tiče,naši ne trebaju reagovat..Zašto?
Jednostavno.Ne treba davati nekome gledanost i pažnju na njihovim laprdanjima bez ikakvog relevantnog dokaza.Onda bi mi kao klub trebali reagovati na svakoga ko pljuje po upravi,a sve više bi ih bilo.Čim se jednom upecaš na miševe klevete,oni će se razmnožavati.Ko ih jebe nek pričaju šta hoće,gledajmo u svoju avliju,a u njoj se nešto gradi.
Ovakvi okrecu javnost protiv tebe, jer vecina nije upucena, 70% navijaca, a o ostalima da ne pricamo. Donose nam los imidz klubu.pile87 je napisao/la:Violina svira kurcuDok su ovakvi protiv uprave znaci da je uprava na dobrom putu.
Vjeruj mi upravo razmišljam kako je došao do tih dokumenata, ili ih je lažirao, ili mu ih je neko dao, mislim da treba to raspraviti u klubu i sa onom osobom koja je odgovorna za ugovore u klubu, ali opet ovo ne treba da unese nemir u nas klub.SWRA_1921 je napisao/la:Ma normalno, kad je klub bukvalno visio o niti, ko zna i na sta se odnosi 7%, koji period, sta, kako, blokirani racuni, boris se da se spasis. Ali ko jr ovom majmunu dao te papire, znaci ima jos dusmana u klubu
Sent from my PadFone 2 using Tapatalk
Tako jeeePlava Porodica je napisao/la:Mašala 36 guests.Tu je novinara bar 20%.
Evo prenesite im ovo od navijača u kommentar:
Napušite se kurči.ne gospodinu Šiljku,gospodinu El Grande Misketu,cijeloj Upravi,pa tek onda moru navijača Plavih.
Kratko i jasno..logme je napisao/la:Kada praviš ozbiljnu emisiju pozoveš sve sudionike da iznesu svoje mišljenje.
Kada pravi naručenu (plaćenu) emisiju zovneš samo jednu stranu. Ovdje je sve kristalno jasno.
Jedan moj poznanik je sa svojom firmom imao posla sa Siljkom, tj. radili su nesto Siljku. Kaze lik, veceg gospodina nije vidio, prava ljudina, sve posteno, ali kaze on se za sve pita i sve mora biti posteno i cakum pakum. Da naglasim da ovaj moj poznanik nije navijac Zelje, mislim da je pametnom dosta.rodrigo87 je napisao/la:Evo ih masala poceli su pljuvati po Siljku![]()