Moramo uzeti kup kako god ovo je velika sansa nekako derbi nikad ne znas jos kad bi u polufinalu bio Siroki i SlobodaPlava Porodica je napisao/la:Ja rekoh početak kraja divova,ali ko ih jebe..valjda su to i zaslužili,ali kao što ješa kaže prrrroljeće još nije stiglo
To bi bilo odlično, takodje bi bilo lijepo imati kao neku manju knjigu ili cak tako sa slicicama kao slikovnica za djecu ali i za odrasle, slomih se objasnjavaju sve od 1921. kad nekog novog ili nekog ko nije iz Sa dovedem na utakmicu, bilo bi dobro imati kao neki prirucnik kako bi neko naucio sve o Želji, toj filozifiji uspjesima itd..Djulaga_ je napisao/la:Vidim ovdje euforija, neka malo.
Medjutim imao bih jedan prijedlog, a mislim da bi bio kul, ako ovo uprava cita. Da se napravi neki nas album s slicicama, od osnivanja do danas napraviti teme i slicice, da se naprimjer prodaje u Fan shop ?
Neki dan sam u privatnoj prepisci sa ChWilla spomenuo da mi je na skijanju u Italiji sportski novinar RAI-a rekao da se ozbiljno sumnja da Tanovi klubovi štimaju za kladionice i patuljak fino pere lovu u lavoruElegant je napisao/la:Parama ce da utisaju ove u savezu kao sto su parama kupili titulu i premirali druge.exbabilon je napisao/la:A ne mogu im to radit ba. Ljudi ulozili godisnji budzet pola klubova iz lige (zajedno) da bi dosli do titule i sad da im je oduzmu, jos da je nama dodjele. Pa nije fer, evo ja prvi dizem glas. Koliko su Dino i Abdulah noci proveli zatvarajuci krugove, kontajuci koga premirat i kako, ko gdje sudi, kako sudi... i sad da bude uzalud... nije fer.![]()
Bez zezancije, tesko da od ovog bude ista, tresla se gora, rodio se mis. U savezu sjedi gora bagra nego sto je fening i ibrak.
Sloboda protiv nas bez stopera.
Daj Boze da bude drugacije da jednom bude pravde.
Dajem Memiju, Dadu, Hirosa i Mujagu za MisketaChWilla je napisao/la:al' da bude sličica senad misimović. ta bi u parku među djecom vrijedila 20 običnih
Ko osnovo ko podrzoChWilla je napisao/la:neće to biti slična utakmica. čak da (pu pu pu) i nas razvale 3-0.
U kojem parku da otmem ?ChWilla je napisao/la:al' da bude sličica senad misimović. ta bi u parku među djecom vrijedila 20 običnih
upravo o tome sam govorioKapiten je napisao/la:Dobro je ovo sto ce im u Tuzli prirediti i docek i sve to. Nek se malo nafuraju.
Ti bi mogao da preuzmaš zvanično ulogu Meše, da staneš na loptu, malo zagradiš...storm_raider je napisao/la:Kako volim kod nas tu smirenost i stajanje cvrsto na zemlji. Svako potencijalno dizanje se odmah prepozna kao maliciozno i brzo se spusti lopta na zemlju. To strasno volim, zrak titra, sve se trese, a svi smo cvrsto na zemlji. Izmedju ostalog i to je Zeljo!