Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 15, 2016 8:12 pm

Bice dobra utakmica gore..Mi ako mislimo kroz ligu napraviti nesta moramo gore napasti odmah od starta,pokazati zube od starta..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Plava Porodica
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:13 pm

Ja rekoh početak kraja divova,ali ko ih jebe..valjda su to i zaslužili,ali kao što ješa kaže prrrroljeće još nije stiglo :mrgreen:
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

BHDragons
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:15 pm

Sloboda jeste jaka, ali ovo Sarajevo je užas. Sutra rutinski završiti, a u subotu se nadam pobjedi, čak i lakše nego što neki misle.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

CARSONIO
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:16 pm

Plava Porodica je napisao/la:Ja rekoh početak kraja divova,ali ko ih jebe..valjda su to i zaslužili,ali kao što ješa kaže prrrroljeće još nije stiglo :mrgreen:
Moramo uzeti kup kako god ovo je velika sansa nekako derbi nikad ne znas jos kad bi u polufinalu bio Siroki i Sloboda :titula: :titula: :titula: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

damirfile
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:19 pm

Sarajevo je ispod prosječna ekipa što se moglo i vidjeti dosadašnjim rezultatima. Nema šanse da ova utakmica ne ostavi traga na igračima slobode. Biće tu umora, slavlja duboko u noć, euforije i to bi mi trebali znati iskoristiti. ja sam prezadovoljan i sa jednim bodom ipak idemo na najteže gostovanje ove sezone. Poslije nam dloazi serija malo slabijih utakmica i prilika da preteknemop bar jednu ekipu ispred nas i budemo svježi za kup.

Hurmasica
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:19 pm

O utakmici protiv Slobode ćemo nakon sutrašnje utakmice protiv Borca ;) . SVI NA GRBAVICU!
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Leon_Professional
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:31 pm

slika

:zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:36 pm

Djulaga_ je napisao/la:Vidim ovdje euforija, neka malo.
Medjutim imao bih jedan prijedlog, a mislim da bi bio kul, ako ovo uprava cita. Da se napravi neki nas album s slicicama, od osnivanja do danas napraviti teme i slicice, da se naprimjer prodaje u Fan shop ?
To bi bilo odlično, takodje bi bilo lijepo imati kao neku manju knjigu ili cak tako sa slicicama kao slikovnica za djecu ali i za odrasle, slomih se objasnjavaju sve od 1921. kad nekog novog ili nekog ko nije iz Sa dovedem na utakmicu, bilo bi dobro imati kao neki prirucnik kako bi neko naucio sve o Želji, toj filozifiji uspjesima itd..

ChWilla
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:40 pm

al' da bude sličica senad misimović. ta bi u parku među djecom vrijedila 20 običnih :ganja:
gradi željo boli te *****

rodrigo87
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:45 pm

Znam da nije vakat da se pise o Slobodi, ali mislim da je ovo odlicno sto su veceras rasturili kone.. Mogli bi previse poletit u subotu/nedelju, sto bi nam dobro bilo.. Umislili su sad da su beton ekipa, mislim, jesu dobra, kompaktna ekipa, ali imaju mahana itekako... Zato pametno i mudro, prvo sutra pa za vikend. SVI NA GRBAVICU, SVI NA TUSANJ !

ChWilla
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:47 pm

neće to biti slična utakmica. čak da (pu pu pu) i nas razvale 3-0.
gradi željo boli te *****

Model1964

uto mar 15, 2016 8:47 pm

Elegant je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:A ne mogu im to radit ba. Ljudi ulozili godisnji budzet pola klubova iz lige (zajedno) da bi dosli do titule i sad da im je oduzmu, jos da je nama dodjele. Pa nije fer, evo ja prvi dizem glas. Koliko su Dino i Abdulah noci proveli zatvarajuci krugove, kontajuci koga premirat i kako, ko gdje sudi, kako sudi... i sad da bude uzalud... nije fer. :rofl:

Bez zezancije, tesko da od ovog bude ista, tresla se gora, rodio se mis. U savezu sjedi gora bagra nego sto je fening i ibrak.

Sloboda protiv nas bez stopera. :ganja:
Parama ce da utisaju ove u savezu kao sto su parama kupili titulu i premirali druge.

Daj Boze da bude drugacije da jednom bude pravde.
Neki dan sam u privatnoj prepisci sa ChWilla spomenuo da mi je na skijanju u Italiji sportski novinar RAI-a rekao da se ozbiljno sumnja da Tanovi klubovi štimaju za kladionice i patuljak fino pere lovu u lavoru :) . Na moje pitanje koji njegovi klubovi štimaju, on je odgovorio SVI. Slične priče sam čuo i prije.

Ako je ova istraga pokrenuta po nalogu iz Švice onda bi nešto i moglo biti. Ako nije... onda je samo zamazivanje očiju.
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

salle86
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:48 pm

ChWilla je napisao/la:al' da bude sličica senad misimović. ta bi u parku među djecom vrijedila 20 običnih :ganja:
Dajem Memiju, Dadu, Hirosa i Mujagu za Misketa

:D :D :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

pile87
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:49 pm

ChWilla je napisao/la:neće to biti slična utakmica. čak da (pu pu pu) i nas razvale 3-0.
Ko osnovo ko podrzo :rofl:
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Elegant
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:al' da bude sličica senad misimović. ta bi u parku među djecom vrijedila 20 običnih :ganja:
U kojem parku da otmem ? :ganja:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

damirfile
Kontakt:

Gdje su oni sto su govorili o namještanju večerašnje utakmice ?

storm_raider
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:50 pm

Kako volim kod nas tu smirenost i stajanje cvrsto na zemlji. Svako potencijalno dizanje se odmah prepozna kao maliciozno i brzo se spusti lopta na zemlju. To strasno volim, zrak titra, sve se trese, a svi smo cvrsto na zemlji. Izmedju ostalog i to je Zeljo!
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Kapiten
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:53 pm

Dobro je ovo sto ce im u Tuzli prirediti i docek i sve to. Nek se malo nafuraju.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

rodrigo87
Kontakt:

uto mar 15, 2016 8:54 pm

Kapiten je napisao/la:Dobro je ovo sto ce im u Tuzli prirediti i docek i sve to. Nek se malo nafuraju.
upravo o tome sam govorio :kafa:

Model1964

uto mar 15, 2016 8:57 pm

storm_raider je napisao/la:Kako volim kod nas tu smirenost i stajanje cvrsto na zemlji. Svako potencijalno dizanje se odmah prepozna kao maliciozno i brzo se spusti lopta na zemlju. To strasno volim, zrak titra, sve se trese, a svi smo cvrsto na zemlji. Izmedju ostalog i to je Zeljo!
Ti bi mogao da preuzmaš zvanično ulogu Meše, da staneš na loptu, malo zagradiš... :)
Kad god krene euforično da se piše a ti otmi loptu :)
Nikad se nikom klanjati, nikad nikog podcjenjivati
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

Prijava