uto maj 24, 2016 8:53 pm
Shvatam da je raju strah da ova uprava ne digne ruke, ali ako nisu u stanju da se nose sa ovakvim djecijim napadima, onda ni ne trebaju biti na celu Zelje. Jak Zeljeznicar ce uvijek biit trn u oku, jer onda u Zelji mogu raditi samo oni sposobni, a ne podobni. Onda nema pranja novca, vec se sve fakturise i za sve postoji pravdanje. Uprava mora biti spremna na sve vece nasrtaje, ali to nama svima kolektivno mora biti dobar znak, jer u ovoj drzavi kada te neko blati, u pravilu znaci da radis dobar posao. Mi, navijaci, moramo stati uz upravu, jer oni ce jedino dici ruke ako mi dignemo ruke od njih. Mi to ne smijemo dozvoliti izmedju sebe, a vjerujte mi da ce biti mnogo pokusaja da se medju sobom podijelimo po pitanju uprave. Uz nas slozne, oni nemaju ni najmanje sanse. Bice ispita za nas, ali uz podrsku upravi, niko nema ni najmanje sanse. Pa ni one izdajice, sitne duse, medju nama. Pogotovo oni!
Podrska Upravi, a ostalima poruka: povucite nas za onu stvar. Fino, jednog po jednog, dovoljno nas je za sve.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...
Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/