Pa eto napisao sam maloprije, od sada se i za to moze naci rjesenje.
Mislim da je on vlasnik i one farmaceutske firme koja je uplatila nekoliko ovih desetogodisnjih. Kako god, mi najbolje znamo kako je tesko nekome postenom da se izbori za pored ovih lesinara, a on mi djeluje onako kao Senad. Imaju svoje firme, pare, vole klubove i tu su da pomognu koliko mogu. Pomoci treba svakome.cikazubo je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 7:33 pmČitao sam negdje da je Šemsudin Hasić (Veležov Miskeponosannavas je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 7:27 pmGledam sad ovaj prilog sa nacelnikom Gorazda, pa kontam mogli smo i mi u subotu pokloniti Velezu neku sumu noca simbolicnu jer i oni reboviraju stadion. Bez obzira na ona djecija sranja i prepucavanja Velez je nas sportski prijatelj. Nedavno sam negdje gledao kako su ne znam koje godine pobijedili kuci a nisu morali i obezbjedili nam opstanak u ligi. Isto tako sjwcam se iza rata kad su ispali da je cijela Grbavica pjevala On pogodjen nije ni umro ni pao. To treba pricati i potencirati, a ne neka prepucavanja glupa u zadnjih par tekmi.) uplatio slagaću 5 ili 10 deetogodišnjih, ali nije želio da se objavljuje na zvaničnoj tako da bi sigurno bilo lijepo simbolično pogurati Velež u gradnji stadiona, takođe sam čuo i da je Koroman uplatio određeni broj desetogodišnjih, ali zbog možemo pretpostaviti kojih razloga ne želi da se previše o tome zna, a čovjek baš voli i pomaže Želju kad može, šteta kad te sputavaju neke glupe stvari da to i otvoreno možeš raditi..
Nije istina da je blam za svaku grupu!psihopata je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 8:47 pm
možda si mlad i ne pamtiš ali nekad poslije rata je bilo normalno za sve naše navijačke grupe da klub obezbjedi i plati prevoz,ali to je bilo tada jer je bilo takvo vrijeme bez ultra furki,sada je to blam za svaku grupu,tako da od toga nema ništa do nekih drugih vremena.
Jaozinho22 je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 9:30 pmNije istina da je blam za svaku grupu!psihopata je napisao/la: ↑čet feb 16, 2017 8:47 pm
možda si mlad i ne pamtiš ali nekad poslije rata je bilo normalno za sve naše navijačke grupe da klub obezbjedi i plati prevoz,ali to je bilo tada jer je bilo takvo vrijeme bez ultra furki,sada je to blam za svaku grupu,tako da od toga nema ništa do nekih drugih vremena.
Pogledaj Fukare![]()