Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

SWRA_1921
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 5:50 pm

fedeltafrotta je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Ima li jos neko da ne moze nadograditi aplikaciju zbog nekompaktibilnosti aparata?
koji ti je aparat, tj. verzija ? meni se samo sve update-uje i nikakvih problema nema...
Nisam nastimao da se samo update-uje, aparat je Asus Padfon 2, a verzija androida je 4.1.1. Kad odem na aplikaciju pise "device isn't compatible with this version".

1921.ba
Kontakt:

uto maj 24, 2016 5:53 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la:
SWRA_1921 je napisao/la:Ima li jos neko da ne moze nadograditi aplikaciju zbog nekompaktibilnosti aparata?
koji ti je aparat, tj. verzija ? meni se samo sve update-uje i nikakvih problema nema...
Nisam nastimao da se samo update-uje, aparat je Asus Padfon 2, a verzija androida je 4.1.1. Kad odem na aplikaciju pise "device isn't compatible with this version".
E ne znam, meni je 5.1. Probaj izbrisati skroz aplikaciju pa onda instalirati opet.
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 24, 2016 5:57 pm

fedeltafrotta je napisao/la: E ne znam, meni je 5.1. Probaj izbrisati skroz aplikaciju pa onda instalirati opet.
Sad si me zaebo, sad nemam vise ni staru verziju :mrgreen: :rofl1: Restartovao sam mob nakon brisanja, isti djavo opet.

P.S.
Nakon što projekat bude završen, 31.05.2016. godine, navijači i sponzori FK Željezničar će se upoznati sa svim novim sadržajima koji će predstavljati važan korak u kontinuiranom radu na infrastrukturi stadiona.

1921.ba
Kontakt:

uto maj 24, 2016 5:59 pm

Možda ti ne podržava telefon ovu novu verziju ? :cry:

Ništa oćeš screenshot da ti dočaramo kako izgleda ? :mrgreen:

LARSSON
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:01 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
fedeltafrotta je napisao/la: E ne znam, meni je 5.1. Probaj izbrisati skroz aplikaciju pa onda instalirati opet.
Sad si me zaebo, sad nemam vise ni staru verziju :mrgreen: :rofl1: Restartovao sam mob nakon brisanja, isti djavo opet.
http://speedy.sh/YU8Ej/FK-Zeljeznicar-v ... re.com.apk" target="_blank

vidi jel radi, valjda je to stara

SWRA_1921
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:03 pm

fedeltafrotta je napisao/la:Možda ti ne podržava telefon ovu novu verziju ? :cry:

Ništa oćeš screenshot da ti dočaramo kako izgleda ? :mrgreen:
Pa upravo o tome pricamo, ne kontam sto ne bi podrzavao, nije star telefon, a nije ni android stara verzija. :)
Hajde nadoce aBd inshAllah :cigara: :lol:

Kapiten
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:04 pm

E sta mi uradi :lol: :lol: Ja obrisao i sada ne mogu nikako instalirati aplikaciju :r :rofl1:
Nista. Moram novi mobitel kupit.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

1921.ba
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:13 pm

Sad imam grižnju savjesti. :kafa:

Evo vam par slika da se operem.

Spoiler:
slika
slika
slika
slika

LARSSON
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:18 pm

Kapiten je napisao/la:
E sta mi uradi :lol: :lol: Ja obrisao i sada ne mogu nikako instalirati aplikaciju :r :rofl1:
Nista. Moram novi mobitel kupit.
http://speedy.sh/5eD2c/ba-fkzeljeznicar ... 6v-2-0.apk" target="_blank

aj probaj skinut taj apk i instalirati, ono gore mislim da ne moze

amerosm
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:21 pm

Eh ako ce nam ovaj Smajic biti novi trener, bolje onda da smo ponovo pruzili priliku Adzemu...

Iskreno se nadam da ce biti neko drugi i da ce nas uprava nece negativno iznenaditi.

braco
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:24 pm

slika

Et' raja da džaba ne raspravljamo o tituli sljedeće sezone, Radnik će da yebe sviju. :mrgreen:

Dolina
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:25 pm

Ne bi bilo loše da neko od moderatora napravi anketu na forumu od imena za koje pretpostavljamo da su u opticaju.
Ja bi lično volio Krunića.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

Kapiten
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:28 pm

Ne moze @larssone.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:30 pm

Kapiten je napisao/la:Ne moze @larssone.

e pisaj ga onda

rodrigo87
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:35 pm

Jel moze link te nove verzije

1921.ba
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:37 pm

rodrigo87 je napisao/la:Jel moze link te nove verzije
pa udji na google play i ukucaj fkz ako ti vec nije podeseno da se samo updateuje

irfo

uto maj 24, 2016 6:40 pm

braco je napisao/la:slika

Et' raja da džaba ne raspravljamo o tituli sljedeće sezone, Radnik će da yebe sviju. :mrgreen:
To je to znaci za sljedecih 20-30 godina, tako je kad su u upravi pravi ljudi :kafa:

mavi
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 6:42 pm

SWRA_1921 je napisao/la:
Neandertalac je napisao/la:
Fulate poentu. Vec se znaju neke stvari, samo sto se ne iznose. Mozda sam se lose izrazio, pa da preformulisem, vec su neki bacili oko na to zemljiste, digli neboder, samo sto osim akcije i najave prodaje zemljista ja ni feninga njihovog nisam vidio.
Moze ovako?

A da ne ispadne da blatim nekoga, samo javno brate izadjes sa planom, i to je to. Ako valja, super, bolje za sve nas. Da mi ne repliciraju pojedini sa tudjim mozgom.
Ne znam kralju o cemu ba ti pricas, sta se zna a ne iznosi se?! Ljudi su prezentovali plan i objasnili kako ce teci njegova realizacija. Tek kad promijenis regulacioni plan, tj. namjenu zemljista prebacis u stambeno poslovnu, onda mozes ici i nuditi to zemljiste u zamjenu za novac, partnerstvo, gradnju stadiona i sta kome bude odgovaralo. Poznavajuci nasu vlast to nece ici bas tako brzo, jer ima dosta ljudi koji bi htjeli da se ugrade, pa valjda i podmazu ako gdje zapne. Mi navijaci ga ne bi nikad napravili jer smo kolektivno u kur. i da se ista akcija ponovi sljedece godine ne bi ni pola para skupili. Vec sada sto se tice obnove clanskih karata, mislim da nema sanse da se obnovi isti broj.
Ne znam što odmah napadate čovjeka, kada sasvim ispravno rezonuje stvari i pita ono što većinu nas zanima? Na kraju krajeva, već dugo, dugo vremena mi pratimo Želju, svakakvih likova i uhljupa smo se nagledali i naravno da će biti i onih koji mogu izraziti svoj skepticizam, pogotovo ako su neke stvari nerazjašnjene. Što se tiče mene, ova uprava ima moju punu podršku i smatram da smo na pravom putu. Napredak je vidljiv u svakom segmentu poslovanja kluba. Ali, da treba biti oprezan, treba. Ja jednostavno ne vjerujem da neko može ući u čitav ovaj kompleksan posao, a da unaprijed ne isplanira sve do najmanjeg detalja. Naravno da se u poslovnom svijetu prvo nađe investitor koji je voljan da odradi neki posao, pa se tek onda konkretno pristupi izmjeni zakonskih propisa (čitaj: izmjeni regulacionog plana), naravno, ako je to potrebno. Postavlja se pitanje: ko je osoba/pravno lice/privredni subjekt, koja bi učestvovala u izgradnji stadiona u zamjenu za to famozno zemljište? Mislim, ako nastojimo da budemo transparentni u potpunosti prema cjelokupnoj javnosti, što je, naravno, za svaku pohvalu, onda ne vidim razlog da se ne objavi i ime investitora.

Grbavica
Kontakt:

uto maj 24, 2016 6:47 pm

Jel' vi stvarno mislite da neka ozbiljna kompanija ima vremena da čeka godinama da se promjeni RP i da se usvoji? Nije to projekat od stoju-dvije, stotine miliona su u pitanju i takvi ljudi ne čekaju. Jednostavno pređu na drugu lokaciju gdje imaju sve uslove da u što skorijem roku počnu gradnju.
Ko nas je kleo, nije dangubio.

SWRA_1921
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 6:49 pm

mavi je napisao/la: Pogotovo ako su neke stvari nerazjašnjene. Ja jednostavno ne vjerujem da neko može ući u čitav ovaj kompleksan posao, a da unaprijed ne isplanira sve do najmanjeg detalja. Naravno da se u poslovnom svijetu prvo nađe investitor koji je voljan da odradi neki posao, pa se tek onda konkretno pristupi izmjeni zakonskih propisa (čitaj: izmjeni regulacionog plana), naravno, ako je to potrebno. Postavlja se pitanje: ko je osoba/pravno lice/privredni subjekt, koja bi učestvovala u izgradnji stadiona u zamjenu za to famozno zemljište? Mislim, ako nastojimo da budemo transparentni u potpunosti prema cjelokupnoj javnosti, što je, naravno, za svaku pohvalu, onda ne vidim razlog da se ne objavi i ime investitora.
Nije tačno da su "neke" stvari nerazjašnjene, sve je rečeno, samo treba čitati i pamtiti, i nije tacno da neko nekoga napada ;) Ko kaže da smo mi ušli i u kakav posao, o čemu ba vi ljudi pričate? NARAVNO DA SE U POSLOVNOM SVIJETU ne nudi mačak u vreći, nego prvo sredis stvari, pogotovo u ovoj posranoj drzavi gdje nikad ne znas na cemu su, imas sve 1/1 pa te opet debili koce, a da ne pricamo o promjeni namjene zemljista i koga sve tu treba podmazati, to moze trajati Boga pitaj koliko, par godina... To je PLAN ove uprave, način na koji ONI MISLE da je jedino moguće napraviti stadion. Ja se slažem s tim, mi navijaci smo kokuzi, nemamo navijacku svijest o pomaganju kluba, ne uclanjujemo se a ne daj Boze i pomisliti da pravimo stadion, bio bi to fijasko totalni.

Osoba (NIJE MOGUCE), pravno lice, privredni subjekt je onaj koji ponudi najvise za to zemljiste, investitori se traze, nije to posao od heftu dana, nego dugotrajan proces i opet je pitanje da li ces uspjeti. TO JE VIZIJA OVE UPRAVE, jos jednom ponavljam, NJIHOV PLAN, kako napraviti stadion u ovoj posranoj drzavi.

AKO NASTOJIMO da budemo realni, onda malo vise razmisljajmo glavom, citajmo sta nam se prezentuje, jer uprava je cijelo vrijeme U POTPUNOSTI TRANSPARENTNA prema cjelokupnoj javnosti, što je za svaku pohvalu, ali ne mogu objaviti nesto sto ne postoji.

Nadam se da je napokon jasno :palacgore:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.

Prijava