Sutra ce biti opustena utakmica sa jednim ili dva gola u mreži gostiju. Treba odmoriti bar pola tima i pripremati se za tuzlu.
Kad je izvlačenje kupa ?
Umjesto Sinise da, a da Memija uleti na beka a Mailson lijevo. Umjesto Mireta nikako jer ove tekme su jako potrebne njemu da vrati rutinu i nastavi kontinuitet dobrih igara..rios je napisao/la:Ja bih jos volio samo Mailsona umjesto MiroslavaMinjore je napisao/la:Prema treningu sutra igraju Veca, Kramatic, Bogi, Hodzurda,Stevanovic,Zola,Blagojevic,Beganovic,Memija, Stevanovic i Djermanovic..
ali sve to treba pokazati na terenu!!! evo da i ja budem malo realan...Plava Porodica je napisao/la:@jovanmaksimovic ima moju punu podršku.Bravo za optimizamhardwell je napisao/la:@jovanmaksimovic je najoptimisticniji navijac Zelje u ovom trenutkuJa mislim da smo jaki, ali sumnjam da možemo baš sve pobjediti
![]()
![]()
Jok.kontranogama je napisao/la:ama i ja tako pricam ko jovan al sam sa sobom.
Nego Larsson mi se puno bacio u filozofiju, jarane imal ba kakav stream za nas (daleko od doma svog kauboj milos oca mi mog) ovo je iz himne pete gimnazije, sorry malo me vino ponijelo. Nego kod mene je 1 ujutro pa da ne drezdim bezveze
Nije realno, ali nije ni nemogućeChWilla je napisao/la:ma ne može niko pobijediti sve do kraja. naprosto nije realno. ali neće biti ni potrebno.
Stoji to da su ovakve sanse dobra prilika za hvatanje forme i podizanje samopouzdanja,ali on je igrao sve i jednu utakmicu dosad,trosi se puno,trcao,borio i mozda bi mu odmor dobro dosao malo obzirom da nas ceka teska utakmica u Tuzli.Minjore je napisao/la:Umjesto Sinise da, a da Memija uleti na beka a Mailson lijevo. Umjesto Mireta nikako jer ove tekme su jako potrebne njemu da vrati rutinu i nastavi kontinuitet dobrih igara..rios je napisao/la:Ja bih jos volio samo Mailsona umjesto MiroslavaMinjore je napisao/la:Prema treningu sutra igraju Veca, Kramatic, Bogi, Hodzurda,Stevanovic,Zola,Blagojevic,Beganovic,Memija, Stevanovic i Djermanovic..
Ako pobijedimo onda ćemo to pisati za sada samo evropaKapiten je napisao/la:zaostatak za konkurentima za evropu u 3 kola smanjili smo na 2 boda. skinuli smo 5 bodova zaostatka.
pobjedom u Tuzli prilazimo prvoplasiranom na 7
8 kola do kraja
znaci mozemo i do titule