Druze, slazem se da je ovo poprilicno lose ali vjeruj mi da je razilka uvijek bila ogromna u poređenju sa Zvezdom, Partizanom ( sa par izuzetaka kao sto je bila generacija koju je vodi Starovlah sa Karicem, Stanicem ...).Brkoo je napisao/la:Meni je ovo sto mi u Bijeljini pokazujemo 3-cu godine za redom lose pravo, totalno neuigrani i bez snage. Ne znam kako i na koji nacin Mekic trenira djecu ali sam danas gledao Zvezdu i njihove djecake i oni su za nase svemirski brod, razlika nebo i zemlja krenuvsi od igre sa loptom, igre bez lopte, postavljanja itd. Nama treba biti prioritet dobra reorganizacija u omladinskom pogonu. Od pionira do juniora sa djecom moraju raditi strucni ljudi..
ne znam sta se trenira kakav je cilj nema trke neki jedva hodaju ,neki izgledaju kao da su na hljebu i vodi ,stvarno u zadnje vrijeme bas idem dosta na ove omladinske utakmice i nisam bas optimist ...LARS1921 je napisao/la:Ovo nema ko normalno loptu da ubaci, cime ih hrane, hapom :S
Ja baš mislim da ti je čovjek sve fino obajsnio. Eh sad što mi hoćemo uvijek sve više i više detalja to je druga stvar.Neandertalac je napisao/la:Pa procitajte ponovo na sta sam replicirao i moje postove danas od pocetka. I ranije.
Kakve ba promjene pisanja i interesi koje spominjem, sta lupas bezveze.
Transparentno, jasno i glasno da nam se kazu planovi za buducnost. Sta tu nije jasno?
Ovo na kasicicu, gadjanje milionskim ciframa, strateskim partnerima, smeta mi to.
Nije sve bas crno i bijelo, ima i sive malo.
Da. Ni ja, bas kad vidim kakva su vremena, i ova danasnja djeca, kontam da nema sanse da se ikakav talenat pojaviDR.HOUSE je napisao/la:ne znam sta se trenira kakav je cilj nema trke neki jedva hodaju ,neki izgledaju kao da su na hljebu i vodi ,stvarno u zadnje vrijeme bas idem dosta na ove omladinske utakmice i nisam bas optimist ...LARS1921 je napisao/la:Ovo nema ko normalno loptu da ubaci, cime ih hrane, hapom :S
Joj kad neko ovako nesto lupi cuj 100 godina ja se slazem da su daleko ispred nas ali brate odvadi malo .Kapiten je napisao/la:Da. Ni ja, bas kad vidim kakva su vremena, i ova danasnja djeca, kontam da nema sanse da se ikakav talenat pojaviDR.HOUSE je napisao/la:ne znam sta se trenira kakav je cilj nema trke neki jedva hodaju ,neki izgledaju kao da su na hljebu i vodi ,stvarno u zadnje vrijeme bas idem dosta na ove omladinske utakmice i nisam bas optimist ...LARS1921 je napisao/la:Ovo nema ko normalno loptu da ubaci, cime ih hrane, hapom :SMoramo mi dosta toga unaprijediti u pogonu da bi konstantno mogli izbacivati dobre igrace.
Poređenje sa Partizanom i Dinamom je suludo. Njihove škole su među boljim u Evropi. Mi u narednih 100 godina necemo dostici taj nivo.
Ako je Višća u pitanju a ode u Fener moguće da nemamo ništaLARS1921 je napisao/la:Smijemo li pitati za procente
A jest ***** ga malehnavrbanjusa je napisao/la:Ako je Višća u pitanju a ode u Fener moguće da nemamo ništaLARS1921 je napisao/la:Smijemo li pitati za procente
Ma vala očelivali smo više od njega.
Fulate poentu. Vec se znaju neke stvari, samo sto se ne iznose. Mozda sam se lose izrazio, pa da preformulisem, vec su neki bacili oko na to zemljiste, digli neboder, samo sto osim akcije i najave prodaje zemljista ja ni feninga njihovog nisam vidio.ponosannavas je napisao/la:Ja baš mislim da ti je čovjek sve fino obajsnio. Eh sad što mi hoćemo uvijek sve više i više detalja to je druga stvar.Neandertalac je napisao/la:Pa procitajte ponovo na sta sam replicirao i moje postove danas od pocetka. I ranije.
Kakve ba promjene pisanja i interesi koje spominjem, sta lupas bezveze.
Transparentno, jasno i glasno da nam se kazu planovi za buducnost. Sta tu nije jasno?
Ovo na kasicicu, gadjanje milionskim ciframa, strateskim partnerima, smeta mi to.
Nije sve bas crno i bijelo, ima i sive malo.
Znači tražit će se izmjene plana da to bude građevinsko zemljište da bi se moglo kao takvo prodati i da bi od tih para mi napravili stadion. KLub se neće prodati. Jedino 49%. To je rečeno još prije. Eh sad, ko će biti taj ulagač koji će kupiti zemljište i graditi ne znam. Ja bi volio da recimo to bude neko naš.
Ne bukvalno 100, ali tesko da cemo mi ikada postati tako jaki kao oni da izbacujemo igrace za lige petice koji se odma namecu u tim ligama i izrastaju u strasne igrace.CARSONIO je napisao/la:Joj kad neko ovako nesto lupi cuj 100 godina ja se slazem da su daleko ispred nas ali brate odvadi malo .Kapiten je napisao/la:Da. Ni ja, bas kad vidim kakva su vremena, i ova danasnja djeca, kontam da nema sanse da se ikakav talenat pojaviDR.HOUSE je napisao/la: ne znam sta se trenira kakav je cilj nema trke neki jedva hodaju ,neki izgledaju kao da su na hljebu i vodi ,stvarno u zadnje vrijeme bas idem dosta na ove omladinske utakmice i nisam bas optimist ...Moramo mi dosta toga unaprijediti u pogonu da bi konstantno mogli izbacivati dobre igrace.
Poređenje sa Partizanom i Dinamom je suludo. Njihove škole su među boljim u Evropi. Mi u narednih 100 godina necemo dostici taj nivo.
Sve ce doci na svoje podrzimo ove ljude koji su trenutno tu![]()
![]()
![]()
Ustajem na faks u 5storm_raider je napisao/la:Sutra ce biti bum za trenera.Pa ko ustane prvi, neka razbudi ostale i pripremi kafu.
Je li to odluceno ko je šef ili ce se obznaniti ime nekog jakog kandidata ?storm_raider je napisao/la:Sutra ce biti bum za trenera.Pa ko ustane prvi, neka razbudi ostale i pripremi kafu.