Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

psihopata
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 2:26 pm

igra bez lopte je nama problem i prvom timu.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

Brkoo
Kontakt:

Meni je ovo sto mi u Bijeljini pokazujemo 3-cu godine za redom lose pravo, totalno neuigrani i bez snage. Ne znam kako i na koji nacin Mekic trenira djecu ali sam danas gledao Zvezdu i njihove djecake i oni su za nase svemirski brod, razlika nebo i zemlja krenuvsi od igre sa loptom, igre bez lopte, postavljanja itd. Nama treba biti prioritet dobra reorganizacija u omladinskom pogonu. Od pionira do juniora sa djecom moraju raditi strucni ljudi..
Neka je svetinja koja na srcu stoji važnija od prezimena koje na leđima nosiš!
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

rios
Kontakt:

Jesam li ja jedini koji ne bi volio za trenera nekog ko je vec bio tu,izuzev Amara naravno? Draze bi mi bilo da to bude neko novo ime,da nam donese neku svjezinu i promjenu,pozitivnu naravno.Al hajd,vidjet cemo uskoro sve aBd..

Prica o ciljevima za narednu sezonu,ili naredne sezone, nije crno - bijela..Tu treba pogledati ko smo mi,sta je nasa historija,s cim raspolazemo na terenu i sta su nam ciljevi,sta zele navijaci.
Da se ne lazemo,jedan klub u jednoj drzavi velikim cine trofeji.Godina osnivanja,grad iz kojeg dolazi,broj navijaca,igra i sl jesu takodjer bitni faktori,ali bez trofeja si samo jedan od mnogih.Evo imamo mi i u nasoj ligi takvih primjera,a da ne pricam o Evropi.Nas Zeljo je jedan od dva ili tri istinska velikana ove lige,i kao takav prirodno je,ili bi trebalo biti,da u svakoj sezoni kao cilj postavi borbu za trofej(e).Jednostavno tu nas odvaja od ostatka lige,upravo ta ambicija.Jedni imaju za cilj opstanak,drugi izlazak u Evropu treci trofeje..Svako u skladu sa svojom (ne)bogatom historijom.
Eh,apsolutno je tacno da u zivotu,pa samim tim i u fudbalu,nista nije sigurno niti se sta moze garantovati.Ali da su vece sanse da ces uspjeti da ostvaris svoj cilj ako ga postavis na vrijeme i pocnes stvariti uslove od samog pocetka - Bogami jesu.Zbog toga mi nase sanse za narednu sezonu moramo povecati na vrijeme,od izbora trenera,igraca pa do postavljanja jasnih ciljeva.
Igrati lopte je nesto sto Zeljo svakako treba i mora,ali ja to gledam samo kao sredstvo da se dodje do glavnog cilja.Jer,mozda se neko sloziti sa mnom,klub kao sto je Zeljo ne moze imati primarni cilj ljepotu u igri,nego samo kao nacin da se dodje do onog glavnog - trofeja.
Meni licno nece biti tragedija ako Zeljo i narednu seznu ostane bez naslova u ligi i kupu,ali ce mi biti veliko razocarenje ako ne bude medju 2-3 kluba koja se nalaze u najuzoj borbi za te pehare.Mislim da tu treba napraviti jasnu razliku izmedju trofeja pod moranje i borbe za te trofeje pod moranje.Zasto? Zato sto smo veliki :zeljeznicar1:
Zadnja izmjena: rios, dana/u uto maj 24, 2016 2:29 pm, ukupno mijenjano 2 puta.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!!

Miralem Pjanic !!

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

Omar500
Moderator
Kontakt:

uto maj 24, 2016 2:27 pm

AsharaK je napisao/la:Ima li ko da se izdvaja?
Brt zar ti ne radi onaj stream sto je stavio exbabilon?
http://www.stream2watch.co/live-now/liv ... ive-stream" target="_blank
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

AsharaK
Administrator
Kontakt:

uto maj 24, 2016 2:28 pm

Omar500 je napisao/la:
AsharaK je napisao/la:Ima li ko da se izdvaja?
Brt zar ti ne radi onaj stream sto je stavio exbabilon?
http://www.stream2watch.co/live-now/liv ... ive-stream" target="_blank
Kasno sam se ukljucio, zato pitam
Željezničar ante portas !

damirfile
Kontakt:

uto maj 24, 2016 2:30 pm

Meni na poslu ne moze ni jedan link zato pratim vase komentare o igri.

LARSSON
Kontakt:

uto maj 24, 2016 2:32 pm

Jebiga, radit cu za naredne meceve :D

IvanOsim
Kontakt:

uto maj 24, 2016 2:41 pm

Plavo - Bijeli je napisao/la:
kb80 je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:Ono sto mi sada najvise mozemo uraditi jeste podrzati izbor trenera, bilo ko da se angazuje od navedenih i nenavedenih, da ima podrsku, i da se nakon dva poraza ne trazi smjena, da se pusti da radi uz max podrsku Treba nam kontinuitet trenera, jer je to jedino pravilan put..
:palacgore:
Bi li Demira Hotica podrzao?
Pa posto si toliko bukvalan, smatram da ti je veoma tesko preko portala objasniti, mozda bi bilo lakse uzivo, al veliko mozda!

@Neandertalac ocigledna je promjena u tvom pisanju u zadnje vrijeme, i sve vise baca na neki cudan inters...
Cijela evropa prodaje klubove i tako pravi stadion i dobru ekipu, al mi ne smijemo ni zemlju oko stadiona prodati, da bi stadion napravili, ne razumijem te, zar ne bi pristo na prodaju zemljista iza istoka i na prodaju pomocnog iza zapada, samo da napravimo fin stadion slican onom u madjarskoj na kom smo nedavno igrali???

cala
Kontakt:

uto maj 24, 2016 2:43 pm

Neandertalac je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Da,kad bi svake godine pravili ovakve akcije(jednom godisnje) i skupili para kao sad,te kad bi svake godine prihod od clanarine (cca 4000 clanova)odvajali za stadion,stadion bi napravili za cca 53 godine.
Nema potrebe za sarkazmom i umanjivanjem rezultata akcije, neki su od usta svoje djece odvajali da pomognu.

Daj nam otkrij ko su ti koji imaju para, strateski partneri, i koji su planovi, kakve vizije imaju.

Hvala.
Nije nista umanjio vec je rekao istinu covjek. Ova akcija je bila super stvar. Navijaci kao generalni sponzor, to nikad nisam vidio. Sve je to jedna lijepa prica ali ne moze se ovako nesto ozbiljnije graditi. Prema najboljim procjenama za istok ce trebati cca 400.000KM a akcijom se skupilo nesto vise od pola tog iznosa. Eh sad zamisli koliko bi trebalo ovakvih akcija da se citav stadion napravi sa jednom ovakvom akcijom godisnje. Od clanstva nema velikih para i vidjeli smo da je bilo jedva za ono malo krova na zapadu. Ako se vec naumilo da se napravi stadion, treba traziti druge izvore para.

fk1921

uto maj 24, 2016 2:48 pm

Ermin Zec slobodan igrac :kafa:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

deto1921
Kontakt:

uto maj 24, 2016 2:50 pm

Kako se igraju ove utakmice? Kolko traje poluvrijeme?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 24, 2016 2:50 pm

fk1921 je napisao/la:Ermin Zec slobodan igrac :kafa:
Eto lijevog krila.. samo je poskup..

@deto1921 Pola sata poluvrijeme..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

fk1921

uto maj 24, 2016 2:52 pm

Hadzijalagic je napisao/la:
fk1921 je napisao/la:Ermin Zec slobodan igrac :kafa:
Eto lijevog krila.. samo je poskup..

@deto1921 Pola sata poluvrijeme..
Kolika mu je plata otprl.?
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

psihopata
Kontakt:

uto maj 24, 2016 2:53 pm

deto1921 je napisao/la:Kako se igraju ove utakmice? Kolko traje poluvrijeme?

pola sata.
tajne misli violine: http://postimg.org/image/k6gp7mo01/

sajo10
Kontakt:

uto maj 24, 2016 2:54 pm

psihopata je napisao/la:
deto1921 je napisao/la:Kako se igraju ove utakmice? Kolko traje poluvrijeme?

pola sata.
Koja je minuta? Jeli mec jos u toku?

deto1921
Kontakt:

uto maj 24, 2016 2:55 pm

55 min 1-1

Hurmasica
Kontakt:

uto maj 24, 2016 2:58 pm

FK Željezničar će do kraja mjeseca dobiti novog trenera.

Pred čelnim ljudima našeg najtrofejnijeg bh. kluba je teška odluka, a legenda Želje i trenutni selektor bh. reprezetnacije Mehmed Baždarević smatra da se novom treneru između ostalog treba dati malo duže vremena za rad sa igračima.

''Novom treneru se treba dati malo duže vremena, dati neki duži period, ne treba u startu imati prevelika očekivanja, radi se o velikom klubu i uprava treba imati povjerenja u trenera i stajati iza njega što je duže moguće'', rekao je Baždarević u razgovoru za Avazov Sport.

Jedan od kandidata za trenersku klubu Plavih je i Admir Smajić o kojem Baždarević ima pozitivno mišljenje.

''Bio je veliki igrač, ima dosta trenerskog iskustva, radio je dosta po Švicarskoj i ne vidim zašto on ne bi mogao biti novi trener jer se radi o ozbiljnom čovjeku sa pregršt iskustva'', zaključio je Baždarević.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Neandertalac

uto maj 24, 2016 2:59 pm

Pa procitajte ponovo na sta sam replicirao i moje postove danas od pocetka. I ranije.
Kakve ba promjene pisanja i interesi koje spominjem, sta lupas bezveze.

Transparentno, jasno i glasno da nam se kazu planovi za buducnost. Sta tu nije jasno?

Ovo na kasicicu, gadjanje milionskim ciframa, strateskim partnerima, smeta mi to.

Nije sve bas crno i bijelo, ima i sive malo.
Željeznicar za život cijeli!

DR.HOUSE
Kontakt:

uto maj 24, 2016 3:00 pm

e boze sacuvaj pa ovdje nema jednog igraca, a ne talenta :? :?
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

FKZ1921
Kontakt:

uto maj 24, 2016 3:01 pm

Neandertalac je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:Da,kad bi svake godine pravili ovakve akcije(jednom godisnje) i skupili para kao sad,te kad bi svake godine prihod od clanarine (cca 4000 clanova)odvajali za stadion,stadion bi napravili za cca 53 godine.
Nema potrebe za sarkazmom i umanjivanjem rezultata akcije, neki su od usta svoje djece odvajali da pomognu.

Daj nam otkrij ko su ti koji imaju para, strateski partneri, i koji su planovi, kakve vizije imaju.

Hvala.
Nimalo sarkazma nema u ovom sto sam napisao. Dakle nase clanarine i ono sto se skupilo je cca 300 000 km. Ako za izgradnju(bez istoka )treba cca 15,5 do 17 miliona,pa to podjeli i dobices da je to 53 do 55 godina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.

Prijava