A mi zivimo svoj san i ne jebemo ih ni 5%..ChWilla je napisao/la:što je više ozbiljnih ekipa teže je razigravati. neki još žive u periodu prije dvije godine u ova doba, pišu po forumima da su nama blokirani računi...
Rodom s mejtaša je napisao/la:Nije to chile tako jednostavno. Gledamo mi sebe, ali ne gledaju drugi. Evo vidio si prošlu sezonu, svi smo znali, sad se samo obejanilo. Mi smo gledali sebe osvojili, ne sječam se, 60-ak bodova i to sve i jedan čisto i pošteno i šta bi. Ne ide to tako, pogotovo kad imaš dušmane od njihovog osnutka koji ti rade o glavi kad god mogu. Pisali smo o tome more puta kroz istoriju šta je sve bilo, znamo ih u dušu. Što Veteran reče najveći dušmani genetski i nikad nisu gledali samo sebe već uvijek usput može li se i nama šta napakostiti. Teren nije nikad bio dovoljan pa nije ni sada. Mi smo mimo terena zadnjih par godina pali kur... za uši, a kad mi ne možemo sebe zaštiti onda to odrade drugi i zadnje dvije godine smo ostali bez titule. Jeb.ig.a niko još ovdje pa nećemo ni mi zadugo biti tako jaki da odereš sviju u sezoni i nabiješ 15 bodova prednosti.
IvanOsim je napisao/la:---------------------------------Kjosevski--------------------------
Memija----------Bogi----------Hodzurda----Kramaric
-----------------------Hasanovic-----Zahirovic--------------
Miroslav--------------------Blagojevic------------Mailson
------------------------------Djermanovic-------------------------
Ovako protiv Borca bi ja krenuo, jer moramo malo osvjeziti igrace, Sloboda ce imati jedan dan vise odmora od nas, a vjerujte da u vrhunskom sportu regeneracija i odmor su jedan od najbitnijih faktora..na poluvremenu Beganovica..
P.S. Kad Dino Pekic prodje ispod sjevera i odnese 7-8 paketa vode gostujucim navijacima i to plasticna ambalaza..a oni kultura, niko ni da pomisli da baci prema terenu.. stvarno su neobicna pojava na ovom 'brdovitom' balkanu..
pa ocistio je sad crveni !!phily je napisao/la:IvanOsim je napisao/la:---------------------------------Kjosevski--------------------------
Memija----------Bogi----------Hodzurda----Kramaric
-----------------------Hasanovic-----Zahirovic--------------
Miroslav--------------------Blagojevic------------Mailson
------------------------------Djermanovic-------------------------
Ovako protiv Borca bi ja krenuo, jer moramo malo osvjeziti igrace, Sloboda ce imati jedan dan vise odmora od nas, a vjerujte da u vrhunskom sportu regeneracija i odmor su jedan od najbitnijih faktora..na poluvremenu Beganovica..
P.S. Kad Dino Pekic prodje ispod sjevera i odnese 7-8 paketa vode gostujucim navijacima i to plasticna ambalaza..a oni kultura, niko ni da pomisli da baci prema terenu.. stvarno su neobicna pojava na ovom 'brdovitom' balkanu..
zar ce Blagojevic moci igrati protiv Borca, zar nije dobio crveni u prvoj utakmici....
Što je bolje,po nemi je bolje npr. u polufinalu igrati sa slobodom dvomeč nego sa sarajevom ipak je to derbi.Kapiten je napisao/la:Ma beze vam prica bas, mlatnut ce ih tuzlaci danas. Zeba i Husref su jeben tandem i ne bih se uopste slozio da pitari imaju bolju ekipu od njih.
Za nas je, naravno, bolje da pitari prodju.
totalno zaboravioIvanOsim je napisao/la:Moze, odradio je to protiv Mladosti..