Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Okolele
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto mar 15, 2016 10:18 am

Mi osvajamo kup ostali neka se dogovaraju koliko hoce.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pintol_TM87
Kontakt:

uto mar 15, 2016 10:22 am

joj vam teme i nekih stimaljki.pa nemojte biti djeca ljudi, nije tema sarajevo, sloboda, zrinjski..

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:07 am

Široki je pre.je.be.na ekipa da se može reči da sigurno uzimamo Kup ako na njih naletimo, naravno. E sad što se navijački nadam to je druga priča. Ja boljeg špica od onog Krstanovića nisam vidio još od doba onog Stojanovića kad je bio u naponu. Jebe.no je kako god okreneš, bit će svašta.

kontranogama
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:12 am

sve ovo sto se pise pije vode, al najvise pije vode da ako mi odigramo kako treba svi ga ostali mogu lagano zauber flete.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

ChWilla
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:23 am

što je više ozbiljnih ekipa teže je razigravati. neki još žive u periodu prije dvije godine u ova doba, pišu po forumima da su nama blokirani računi...
gradi željo boli te *****

Elegant
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:25 am

Sto neko napisa nama je trenutno Siroki najopasniji protivnik ako se sretnemo u kupu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

chile
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:35 am

Kao da citam pitare od prije par godina, Amar kupio tekmu, Zeljo nastimao... Pusti te se tih prica nije to nas nivo i nebi trebalo uopce da nas zanimaju, mi gledamo u "sebe i u svoje kljuse".
Idemo po 3 bobe i ako nas ljudi uzmu svaka im cast i zasluzili su onda titulu. Cak mi je i draze da oni uzmu titulu od svinjskog, ako je mi vec ne mozemo [SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]

Sent from my Plavo Sokocalo
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije !

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:44 am

ChWilla je napisao/la:što je više ozbiljnih ekipa teže je razigravati. neki još žive u periodu prije dvije godine u ova doba, pišu po forumima da su nama blokirani računi...
A mi zivimo svoj san i ne jebemo ih ni 5%..
Trening je u 13h :zeljeznicar1:

Rodom s mejtaša
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:44 am

Nije to chile tako jednostavno. Gledamo mi sebe, ali ne gledaju drugi. Evo vidio si prošlu sezonu, svi smo znali, sad se samo obejanilo. Mi smo gledali sebe osvojili, ne sječam se, 60-ak bodova i to sve i jedan čisto i pošteno i šta bi. Ne ide to tako, pogotovo kad imaš dušmane od njihovog osnutka koji ti rade o glavi kad god mogu. Pisali smo o tome more puta kroz istoriju šta je sve bilo, znamo ih u dušu. Što Veteran reče najveći dušmani genetski i nikad nisu gledali samo sebe već uvijek usput može li se i nama šta napakostiti. Teren nije nikad bio dovoljan pa nije ni sada. Mi smo mimo terena zadnjih par godina pali kur... za uši, a kad mi ne možemo sebe zaštiti onda to odrade drugi i zadnje dvije godine smo ostali bez titule. Jeb.ig.a niko još ovdje pa nećemo ni mi zadugo biti tako jaki da odereš sviju u sezoni i nabiješ 15 bodova prednosti.

tm8782
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto mar 15, 2016 11:47 am

Rodom s mejtaša je napisao/la:Nije to chile tako jednostavno. Gledamo mi sebe, ali ne gledaju drugi. Evo vidio si prošlu sezonu, svi smo znali, sad se samo obejanilo. Mi smo gledali sebe osvojili, ne sječam se, 60-ak bodova i to sve i jedan čisto i pošteno i šta bi. Ne ide to tako, pogotovo kad imaš dušmane od njihovog osnutka koji ti rade o glavi kad god mogu. Pisali smo o tome more puta kroz istoriju šta je sve bilo, znamo ih u dušu. Što Veteran reče najveći dušmani genetski i nikad nisu gledali samo sebe već uvijek usput može li se i nama šta napakostiti. Teren nije nikad bio dovoljan pa nije ni sada. Mi smo mimo terena zadnjih par godina pali kur... za uši, a kad mi ne možemo sebe zaštiti onda to odrade drugi i zadnje dvije godine smo ostali bez titule. Jeb.ig.a niko još ovdje pa nećemo ni mi zadugo biti tako jaki da odereš sviju u sezoni i nabiješ 15 bodova prednosti.
slika slika slika slika

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

dell21
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:50 am

Kad zasijedaju ove komisije pricam sa jaranom on kaze mozda nam i zabrane odlazak u tz naredno kolo.

IvanOsim
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:50 am

---------------------------------Kjosevski--------------------------

Memija----------Bogi----------Hodzurda----Kramaric

-----------------------Hasanovic-----Zahirovic--------------

Miroslav--------------------Blagojevic------------Mailson

------------------------------Djermanovic-------------------------

Ovako protiv Borca bi ja krenuo, jer moramo malo osvjeziti igrace, Sloboda ce imati jedan dan vise odmora od nas, a vjerujte da u vrhunskom sportu regeneracija i odmor su jedan od najbitnijih faktora..na poluvremenu Beganovica..

P.S. Kad Dino Pekic prodje ispod sjevera i odnese 7-8 paketa vode gostujucim navijacima i to plasticna ambalaza..a oni kultura, niko ni da pomisli da baci prema terenu.. stvarno su neobicna pojava na ovom 'brdovitom' balkanu..

phily
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:53 am

IvanOsim je napisao/la:---------------------------------Kjosevski--------------------------

Ovako protiv Borca bi ja krenuo, jer moramo malo osvjeziti igrace, Sloboda ce imati jedan dan vise odmora od nas, a vjerujte da u vrhunskom sportu regeneracija i odmor su jedan od najbitnijih faktora..na poluvremenu Beganovica..

P.S. Kad Dino Pekic prodje ispod sjevera i odnese 7-8 paketa vode gostujucim navijacima i to plasticna ambalaza..a oni kultura, niko ni da pomisli da baci prema terenu.. stvarno su neobicna pojava na ovom 'brdovitom' balkanu..

zar ce Blagojevic moci igrati protiv Borca, zar nije dobio crveni u prvoj utakmici....
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:54 am

Ma beze vam prica bas, mlatnut ce ih tuzlaci danas. Zeba i Husref su jeben tandem i ne bih se uopste slozio da pitari imaju bolju ekipu od njih.
Za nas je, naravno, bolje da pitari prodju.
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

IvanOsim
Kontakt:

Moze, odradio je to protiv Mladosti..

diego1921
Kontakt:

phily je napisao/la:
IvanOsim je napisao/la:---------------------------------Kjosevski--------------------------

zar ce Blagojevic moci igrati protiv Borca, zar nije dobio crveni u prvoj utakmici....
pa ocistio je sad crveni !!

Ajzea
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:55 am

Ja ne znam ko je gori po nas, Radnik ili Široki.. Tako da, nemojte sa sigurnošću tvrditi da osvajamo kup.

dell21
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:56 am

Kapiten je napisao/la:Ma beze vam prica bas, mlatnut ce ih tuzlaci danas. Zeba i Husref su jeben tandem i ne bih se uopste slozio da pitari imaju bolju ekipu od njih.
Za nas je, naravno, bolje da pitari prodju.
Što je bolje,po nemi je bolje npr. u polufinalu igrati sa slobodom dvomeč nego sa sarajevom ipak je to derbi.

phily
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:57 am

IvanOsim je napisao/la:Moze, odradio je to protiv Mladosti..
totalno zaboravio :r
"Na granici smo grubosti. Spremni smo. Mi se ne sklanjamo prepotenciji. MI SMO ZELJO !!!"

boccaccio

:zeljeznicar1:

Ivicahuljev
Kontakt:

uto mar 15, 2016 11:58 am

Koliko sam upratio Sloboda ide danas u najjacem sastavu I vjerujem da ce se dobro istrositi I to ce biti nasa najveca prednost za vikend I imam predosjecaj da ih uzimamo

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.

Prijava