Inace ovi metilji sto su danas igrali protiv pitara, mi smo igrali sa njima prosli put u turskoj i pobjedili smo 1-0
KOMFORNO
Oni stanu iza transa CHWILA i kažu "mi smo blizu tu"omladina1921zeljina je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 9:59 pmkako dolac malta nea svoj trans, a 90% za Želju navija![]()
Da i ja bacim jednu vidovitukremenko je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 8:46 pmAko ce Jug imati zdenke onda ovaj stakleni zid treba napraviti kao na slici Celtic Parka,a ne kao kod nas. Znaci da stakleni zid gleda van stadiona a ne prema drugoj tribini.theOriginals 1921 je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 8:16 pmmoje misljenje je da zdenke ne trebaju na jugu ako zelimo ,,kop" koji su trazili iz uprave to bi dosta bolje izgledalo bez coskova jer raja ce opet doc na jug da gleda utakmicu ,a ne da navija vec ce se odvojit na coskove i gledati ko svi normalni tekmu.A nama to ne treba na jugu imati ce,istok,zapad i sjever da gledaju.nama na jugu treba navijacka tribina.arctg je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 7:59 pmMislim da je većina pogrešno shvatila sliku izgleda budućeg stadiona Grbavica sa jučerašnjeg zasjedanja Skupštine FKŽ. "Zdenke" o kojima govorite sigurno neće biti nikakve zgrade jer bi time pofino skratili ukupni kapacitet stadiona. Jug će imati svoje poslovne prostore ispod tribine, kao što to ima sjeverna tribina i kao što će to imati istočna tribina. "Zidovi" koji se vide između istočne i južne, i južne i zapadne tribine, a koje sam zaokružio na slici ispod će najvjerovatnije biti zidovi kakve ima većina spojeva između tribina u stadionima na Otoku. Evo jedan najjednostavniji primjer (Celtic park, Glasgow):
![]()
Pusti ga iz cuze!jovanmaksimovic je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 10:11 pmnadam se da je veteran ok...i da je sad malo zadovoljniji skupstinom...