phpBB [video]
Zasto Bogija gubimo ? Ovo sto on pokazuje otkako ga je Slavko vratio je po mom misljenju vrhunski i apsolutno sam siguran da moze pomoci i u narednoj sezoni i da ce se dosta naigrati kod Petrovica.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 10:36 am
Bravo. Bas sam I ja mislio da smo skucali finu odbranu I da se na ljeto nista de dira, ali morat ce.
Nadam se da nece biti praksa dovoditi 6-7 igraca, jer nije to to.
Mada sad ako pogledamo, iz startne postave su nam otisli Krizman I Memija povremeno, sto usustini nije lose I nije neka promjena. Dovedeni su igraci da pojacaju ekipu I shodno kvalitetima da izbore I istisni nekog iz startne postane.
Nek ni jedan od dovedenih ne bude valjao mi nismo na gubitku, jer startna postava je ostala ista. Mada nema sanse da promasimo sve.
Sto se ljeta tice tu gubimo Lendru, Micu, Bogija sigurno I vjerojatno Kjosevskog. Za Kjosevskog ima zamjena, a za ovu trojicu ce se morati naci zamjena. A valja naci za njih dostojnu zamjenu.
Tako da vec 3 odlaska.iz startne postave vrlo bitnih igraca nije bas dobro za kontinuitet. Na.ljeto cemo opet dovesti najmanje 5 igraca jer tri moras nadoknaditi, ode Kerla kao rezervni stoper pa I tu moras dovest, pa ce otici I Musa I tu nam treba.
Realno, mnogo cemo mi promjena imati na ljeto, vise nego sad na zimu. Tesko je ocekivati iskorak s takvim potezima, belaj ce biti naci napadaca kao Lendra.
ne nego zbog hajke da Željo najviše to radi, čovjek ti pokazao da ipak ne radi
Da, ali greške jesu bile fatalne i trebaju se priznati, a ne biti u fazonu - pa eto i oni su, što ne bi i mi...
priznali su oni greške braca na prošloj sjednici, vidiš da ide sad nabolje sve hvala bogu.
ganulo gaLeon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 12:53 pmRostiljanje iza svlacionica, grob te jeb.ao sta se samo radilo prije.. E ne mogu vjerovat.
Jel ovo Tica nesto place il znoj brise![]()
otprilike je sad jasno ko, kako i zašto. izvući će se i to nekad na čistac.Leon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 12, 2017 12:47 pmA na.jeb.em se mame onim clancima o Obilicu, Arkanu koji su ni krivog ni duznog Vukomanovica odmah docekali a nije bio ni potpisao ugovor. Kako smo mi smjesna drzava i sredina. Jos jednom, mamu vam je.bem, pa po cijenu i bana..