Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Vrag
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto maj 24, 2016 12:26 pm

IvanOsim je napisao/la:
Vrag je napisao/la:Nismo mi Siroki ili Sarajevo ba. Da se zadovoljimo Evropom. Najveci klub u drzavi, pa to je meni smijesno. Za mene je i ova sezona neuspjeh. Mada zbog ovih pozitivnih stvari oko stadiona necu da pjenim.
Cilj treba i mora biti dupla kruna. Titula MORA doci na Grbavici. Dosta je sezona proslo bez trofeja ne smije vise.
Ako cemo vec ciljeve navoditi
Dupla i stadion, titula, kup, evropa
Da su ti privatni ciljevi u zivotu samo jedan peti dio ciljeva koje pises za Zelju, gdje bi ti kraj bio..
Smanji dozivljaje na Zelji, a povecaj u privatnom zivotu, napravi balans, iskreno ti savjetujem..
Mojne se ti brinuti o mom privatnom zivotu

IvanOsim
Kontakt:

uto maj 24, 2016 12:29 pm

Ma zao mi kad tako dobro ciljeve postavljas, da privatno posustanes, siguran sam da ti je nebo granica, samo jako, milioni su tvoji..

Neandertalac

uto maj 24, 2016 12:33 pm

Hadzijalagic je napisao/la:Nema vise nebodera koliko sam ja skontao, mozda i grijesim..
Vjerovatno grijesis. Mislim da ce biti, jedan, samo ne znam gdje tacno na istoku.

I osvrt na ovo oko ciljeva iduce sezone. Kao sto rekoh svakog od nas zadovoljavaju drugacije stvari, nismo svi isti. Tako je nekome u cilju titula, neko opet zadovoljan samo drugim pomacima. Bezveze naglabate oko toga.
Željeznicar za život cijeli!

Velahalve
Kontakt:

uto maj 24, 2016 12:35 pm

kb80 je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Sto se same sportske strane tice ne postoji nacin da nesto mozes garantovati. Mozes ti izvaliti para i para, uloziti sve i svasta, dovesti ovoga i onoga, a opet ti nista ne garantuje. Koliko god komercijalizovali fudbal, koliki god biznis on postao, opet je u sustini prepun romantike, prica o autsajderima, o slabasnim koji tuku one jake, o siromasnim i prkosnim od kojih oni bogati nemaju mira. Mislim da vecina zbog toga i voli ovaj sport, jer da je sve u novcu onda se ne bi ni igralo lopte, racunica je jasna: ko ima najvise para i najbolje igrace on je prvak, nema potrebe ni igrati. Sve je to na papiru jednostavno, ali ne vjerujem da neko moze to objasniti onom djecaku sto ganja loptu pored zgrade, na betonu i uci nove fazone da bude najbolji. Ne moze njega niko ubjediti da on ne zna igrati i da neko s boljim patikama mora biti i bolji fudbaler. Mozes ga samo naljutiti, pa da podere koljena i postane jos bolji. Znamo i sami koliko smo puta nadigrali one "bolje" i koliko smo puta nadigrani od onih "losijih." Uopste nije odrziva prica da se nesto mora osvojiti, da smo najbolji, da smo najveci i da su svi drugi ispod nas. Nije to bas tako jednostavno, jer se nesto pita i druga strana. Razumljivo je ici na prvo mjesto, teziti da budes najbolji, ali neka bahatost i ultimatumi nisu ono sto Zeljo predstavlja, za nekoliko godina, cijelo stoljece.
:pljesak: :pljesak:
Evo zadnji primjer Leicester, smješan klub pored ovih velikana u Engleskoj, sa smješnim budžetom naspram ovih velikana u Engleskoj, i dođu osvoje ligu, a znamo koliko su miliona i miliona uložili City, Chelsea i ostali, to je upravo ono što ti kažeš, niko ti ne može garantovati uspjeh ma koliko uložio, pa evo uzmimo primjer i jufke, kada ih je preuzeo Tan i kada su počeli stizati raznorazni igrači, govorili su da će se šetati ligom, pa se bgm nikad ne prošetaše...

exbabilon
Kontakt:

uto maj 24, 2016 12:40 pm

Samo razdvojite postavljanje cilja i najavljivanje necega, to su dva razlicita pojma. TITULU MORAMO POSTAVITI ZA CILJ, a najavljivati je ne smijemo jer ne zavisi samo od nas.

Charlie Sheen
Kontakt:

uto maj 24, 2016 12:40 pm

ono sto sigurno nama ide na ruku jeste da cemo mi najmanje mijenjati roster od ovih konkurenata,takodje se zna kakve nastupe biljeze u prvim kolima lige ucesnici u Evropi tako da odmah na pocetku treba krenuti jako,jos ako nas raspored na pocetku pomazi bice beton.Svakako da cilj treba biti jedan od trofeja al daleko smo mi od tog da ti to moze neko garantovati jer ce liga biti izjednacena u par deka.Poznato je da mi zaludjenici nismo tu zbog trofeja,vidis pitare bora za evropu mrtva trka a veci mi prosjek imali kad smo teturali po sredini i koji kiks nas djelio od zone ispadanja.

sergejevic

uto maj 24, 2016 12:46 pm

Realno treba igrati lopte, svaku utakmicu dati sve od sebe i pokusati pobjediti. Sve ostalo je samo suplja prica.

vrbanjusa
Kontakt:

uto maj 24, 2016 12:47 pm

sergejevic je napisao/la:Realno treba igrati lopte, svaku utakmicu dati sve od sebe i pokusati pobjediti. Sve ostalo je samo suplja prica.
Upravo tako, igrati lopte. A ja se ne sjećam kad smo zadnji put baš igrali lopte.
21 10 4

Petrović Slavko

teteac8684
Kontakt:

uto maj 24, 2016 12:49 pm

vrbanjusa je napisao/la:
sergejevic je napisao/la:Realno treba igrati lopte, svaku utakmicu dati sve od sebe i pokusati pobjediti. Sve ostalo je samo suplja prica.
Upravo tako, igrati lopte. A ja se ne sjećam kad smo zadnji put baš igrali lopte.
Široki Brijeg, Grbavica, 2-0...

vrbanjusa
Kontakt:

uto maj 24, 2016 12:51 pm

teteac8684 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
A nije ono baš neka velika igra bila. Na trenutke ali samo na trenutke je ličilo na nešto. Ali to nije to.
21 10 4

Petrović Slavko

teteac8684
Kontakt:

uto maj 24, 2016 12:54 pm

vrbanjusa je napisao/la:
teteac8684 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la: Upravo tako, igrati lopte. A ja se ne sjećam kad smo zadnji put baš igrali lopte.
A nije ono baš neka velika igra bila. Na trenutke ali samo na trenutke je ličilo na nešto. Ali to nije to.
To mi je nekako najbliže što smo nešto i igrali...Iako, slažem se, samo na trenutke...
Zadnja izmjena: teteac8684, dana/u uto maj 24, 2016 12:55 pm, ukupno mijenjano 1 put.

Hadzijalagic
Kontakt:

uto maj 24, 2016 12:55 pm

Protiv Zrinjskog smo mi odigrali svoju najbolju tekmu u ovoj polusezoni..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Dzezvar
Kontakt:

uto maj 24, 2016 12:59 pm

slika
Čaršijom hodaj vješto jer bi te moglo spotaći nešto....

Ex : Faca sa ulica

fk1921

uto maj 24, 2016 1:04 pm

DANAN je napisao/la:slika
BOOM :rofl:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

DR.HOUSE
Kontakt:

uto maj 24, 2016 1:11 pm

DANANE :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: skrivene poruke hahahha :rofl1: :klanjase2: :klanjase2:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Dzezvar
Kontakt:

uto maj 24, 2016 1:16 pm

Ko pogodi ko je lik sa slike ima pivu od mene...

fk1921

uto maj 24, 2016 1:17 pm

DANAN je napisao/la:Ko pogodi ko je lik sa slike ima pivu od mene...
E jbg ti sad, reci nam jeko ovo :ganja:
04.03.2015

Na vanrednoj sjednici Skupštine FK Željezničar, usvojen je novi statut Kluba kojim je jasno poručeno da klub ostaje dosljedan svojoj devedesetogodišnjoj tradiciji, filozofiji i sloganu: Mi smo Željini, Željo je naš. Svetinje nisu na prodaju!

south side
Kontakt:

uto maj 24, 2016 1:20 pm

Fudo pitar
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge.Ivica Osim

damirfile
Kontakt:

uto maj 24, 2016 1:22 pm

Ne znam ko je :ganja:

Dzezvar
Kontakt:

uto maj 24, 2016 1:24 pm

south side je napisao/la:
Fudo pitar
Imas pivu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.

Prijava