Ne znam možda sam ja danas što bi rekli nakrivo "natakaren" ali izvještaj ove skupštine u odnosu na onaj od prošle godine je smiješan. Iz prošlogodišnjeg je i mom sinu (koji je još uvijek maloljetan) sve bilo jasno, iz ovog i meni nije. Prošle godine je skoro bio direktan prenos skupštine, ove godine samo su privilegovani imali informacije iz prve ruke. Prošle godine je sve u jedan pfening bilo transparentno ovo godine Bogami nije. Neću spominjati transfer Kerima Memije, to smo već "zataškali"...da ne idem dalje....
Naglašavam da ne bi bio pogrešno shvaćen....pripadam generaciji koja nije znala niti ko je direktor, niti ko je predsjednik Želje...ja sam čuo za nekog Zdenka Jelića, ali veze nisam imao ko je lik i šta radi. Bilo je JUG, grla i dlanovi...i danas, meni je najbitnija tekma u Turskoj i cijelim pripremama, strukom i dešavanjima oko prve ekipe sam prezadovoljan, i ako Bog da očekujem Europu minimalno...
Ono što mi smeta je da uprava odluči u kojem pravcu ide. Ako će transparento i javno, onda objavljuj brate sve. Priznaj i greške, i minuse, i "prosute" pare, kao i prihode naravno. Ili kao i drugi radi u tajnosti, doziraj informacije na "mrvice" .
Zadovoljan sam ja radom uprave, njihovim poštenjem, angažovanošću, rezultatima u svim segmentima osim sportskog. Iskreno se nadam i od sveg srca želim (zbog nas ne zbog njih) da i u tom najvažnijem dijelu kluba napravimo rezultate i iskorake.
Drugovi i braćo Manijaci..ne napadajte me bio bi najveća pichkurina kada ova moja razmišljaja ne bi podijelio sa Vama....ali yebiga ja današnjom skupštinom nisam i neću da budem zadovoljan....