Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Izlija
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

sub feb 11, 2017 5:16 pm

Još pumpa radi, ide beton ko djeca iz škole
イビチャ・オシム

1921.ba
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:17 pm

a i da je došao kakve fajde kada bi ko prošle godine samo gledao, nit diže ruke nit se žali, samo šuti
Web: www.1921.ba
FB: 1921.ba
Instagram: 1921.ba

AsharaK
Administrator
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:19 pm

1921.ba je napisao/la:
sub feb 11, 2017 5:17 pm
a i da je došao kakve fajde kada bi ko prošle godine samo gledao, nit diže ruke nit se žali, samo šuti
Hocemo li moci pogledat skupstinu? :D
Željezničar ante portas !

Leon_Professional
Kontakt:

Joj pokvarit ce nam teren :D

Sad se sjetih necega. Kako su se razbacivale cifre za raskide ugovora ahahahha
To je islo i do 200 milja prema strucnim analizama forumasa. Danas ljudi rekose 50 milja i samo na Hervasu smo u plusu sto se toga tice.

I da, htio bih da pozdravim te likove, znam da citaju.. 200 milja ahahhahaha :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:

LARSSON
Kontakt:

slika
slika
slika

Minjore
Prijatelj i Forumas Godine, 2018.
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:24 pm

Leon_Professional je napisao/la:
Joj pokvarit ce nam teren :D

Sad se sjetih necega. Kako su se razbacivale cifre za raskide ugovora ahahahha
To je islo i do 200 milja prema strucnim analizama forumasa. Danas ljudi rekose 50 milja i samo na Hervasu smo u plusu sto se toga tice.

I da, htio bih da pozdravim te likove, znam da citaju.. 200 milja ahahhahaha :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
ma photoshop..

cikazubo
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:26 pm

Joj Sanela kralja pokrenuće akciju da se i reflektor jedan ofarba.

storm_raider
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:26 pm

KLIS je napisao/la:
sub feb 11, 2017 1:17 pm
storm_raider je napisao/la:
sub feb 11, 2017 11:11 am
Danas ce biti jako zanimljivo na skupstini. Vjerovatno najzanimljivije do sada. Uzivajmo, lijepe stvari nas cekaju!

Takodjer, slucajno ili ne, ali danas je tacno godina dana kako smo presli na ovaj forum. Kada sam odlucio da "vodim" ovaj forum, vodilja je bila naravno da sve radimo suprotno od bivseg foruma koji je "vodjen" u propast zbog licnih interesa, a na stetu navijaca Zeljeznicara. Uostalom, zato je taj portal i izgubio medijsko sponzorstvo, a ovaj ga dobio. Znamo svi razloge zbog kojih smo presli, pa se ne bih vracao vise na te stvari. Trebamo gledati u buducnost. Mozemo slobodno reci da smo napravili ovdje veliku i sloznu zajednicu navijaca Zeljeznicara i da ona iz dana u dan sve vise i vise raste. Ono na sto sam ja posebno ponosan je kultura dijaloga koja je na veoma visikom nivou i koja je samopostojana ovdje. Sve nesuglasice se rjesavaju na visokom nivou i svako umetnuto "tkivo" biva samo izbaceno zbog na povrsinu i uklonjeno. Cak smo nasli razumjevanje i za clana LGBT zajednice - @Leona. :D

Salim se naravno,

Prosle godine smo napravili nekoliko podforuma i ovom prilikom vas pozivam da tamo diskutujete, naucite nesto o Zelji ili obnovite svoje znanje.

FK Zeljeznicar - Igraci: viewforum.php?f=64
FK Zeljeznicar - Snimci Utakmica: viewforum.php?f=67
FK Zeljeznicar - Historija: viewforum.php?f=70

Svi moderatori neumorno i danonocno rade na odrzavanju ovih podforuma i na njihov rad sam takodjer posebno ponosan. U buducnosti nas ocekuje jos jako mnogo rada, streamanja utakmica i nedvojbene podrske Zelji. Posljednje, a mozda i najbitnije, cinjenica da je ovaj forum sudjelovao u raznim akcijama humanitarnog karaktera govori dovoljno za svakog clana pojedinacno. Takodjer, ovaj forum je ucestvovao veoma aktivno u kupovini stolica za Sjever, kao i desetogodisnjih za Istok (2 smo kupili grupno, a preko 20tak forumasa su vlasnici desetogodisnjih karti).

Hvala svim forumasima na odrzavanju dobre atmosfere, razumjevanja za obaveze moderacije i na podrsci. Mi cemo nastaviti da radimo na jacanju Zeljine snage ovdje, a to sto je ovaj portal medijski partner je jedan od dokaza da smo na pravom putu. Klub je prepoznao dobru atmosferu i podrzao to. Nama ostaje naravno moralna satisfakcija.

Na kraju bih pozvao goste da se registruju i ucestvuju u diskusijama, tek ce postati zanimljivo kako krece nova sezona.

Ako nekome nesto treba, neka mi se obrati u PP.

Hvala. :)
Još bih dodao da bi bilo dobro da se aktiviramo i na ostalim temama kako bi ovaj forum dodatno oživio. Ja pratim niže lige, neko prati košarku, neko rukomet, nebitno. Svima nam je u interesu da Željin medijski partner bude što bolji i atraktivniji.
Slazem se, nadam se da ce se i ostali povesti tvojim primjerom. :)
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Ajzea
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:27 pm

Sve raskide ugovora, jos smo u plusu petnaest hiljada, pokrili smo sa odlaskom Hervasa.

CERAJ DUSMANE NIZ LIVADU !

ChWilla
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:29 pm

što opet ne znači da je to dobra i pozitivna praksa. ne bi bila dobra ni da smo deset puta više u plusu. ali naravno da nije nebitno da se demantuju neke crna i najcrnja naklapanja. koja su baš to, naklapanja.
gradi željo boli te *****

Veteran1965
Kontakt:

Sa Slavkom smo lagano počeli primjenjivati filozofiju, koja se u svakoj iole ozbiljnoj europskoj ekipi podrazumjeva, a to je trka, disciplina, timski rad, maksimalno angažovanje. Naravno vidi se da tu ima i padova, oscilacija, gubitka koncentracije, ali sve je to normalno. Pogotovo u ovoj fazi priprema, kada su preumorni, i uprkos sjajnim uslovima, siguran sam da jedva čekaju da se vrate kući. Kako Slavko reče neki dan, sada u zadnjoj fazi ide osvježavanje, eksplozivnost i finalno uigravanje, kako bi spremni dočekali početak lige. Sjajno je i to, a malo spominjemo da nema povreda, uprkos svim naporima i jakim utakmicama. (Crnova ne računam, jer mislim da mu je koljeno bilo bar djelimično načeto prije priprema)
Uprkos svemu siguran sam da Slavko ima načina, a mislim da je to i najvažnije da ih spusti na zemlju, da im ne dozvoli da se ufuraju kao što smo se mi, ili bar većina navijača ufurala. Lagano tekmu po tekmu, korak po korak, do konačnog cilja, plasmana u Europu, a možda i više od toga.
Samo 5% i ni stolice više!!!!

shzna
Kontakt:

Ne upratih da je neko pitao, hoće li istok biti spojen sa sjeverom i u visini sjevera ili ćemo imati 4 različite tribine?
1987

Ajzea
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:30 pm

ChWilla je napisao/la:
što opet ne znači da je to dobra i pozitivna praksa. ne bi bila dobra ni da smo deset puta više u plusu. ali naravno da nije nebitno da se demantuju neke crna i najcrnja naklapanja. koja su baš to, naklapanja.
Zbog tih "naklapanja" sam i napisao ovo. Naravno da nije pozitivna praksa, da se nikad vise ne ponovi..

Neki su otisli toliko daleko i rekose da smo na raskide ugovora potrosili milione koje je neko drugi donio. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Zadnja izmjena: Ajzea, dana/u sub feb 11, 2017 5:31 pm, ukupno mijenjano 1 put.

ChWilla
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:31 pm

mislim pojedinci da su pola jedna plate dobili previše im je...
gradi željo boli te *****

Model1964

sub feb 11, 2017 5:32 pm

Kakav dan! :DD:
Napokon LICIMO na ozbiljnu ekipu :11:
Ima tu puno posla, ali se napreduje brzo i ocekujem u prvenstvu da se sve uveže i dostigne max. formu.
Jedva cekam tepsije u Dolini :11: :karanje:
Uprava :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :klanjase2:
Treba se na vrijeme poceti sa šparanjem :) za JUG
Đaba sve ako JUG nebidne kako mora bit :zeljeznicar1:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

shzna
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:35 pm

Mašalaaaaaaaaaaaaaaaa
1987

LARSSON
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:36 pm

shzna je napisao/la:
Mašalaaaaaaaaaaaaaaaa
Mrš, kontam izvještaj ili trening :lol:

storm_raider
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:37 pm

Ajzea je napisao/la:
sub feb 11, 2017 5:30 pm
ChWilla je napisao/la:
Zbog tih "naklapanja" sam i napisao ovo. Naravno da nije pozitivna praksa, da se nikad vise ne ponovi..

Neki su otisli toliko daleko i rekose da smo na raskide ugovora potrosili milione koje je neko drugi donio. :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:
Vecinom su to ljudi koji izmisljaju lazne informacije. Ja sam ovdje danima molio da se saceka, nije to bas tako kao sto se pricalo, ali je red da se na skupstini iznese, a ne da forumas pise. Normalno je da su spominjali stotine hiljada i milione, fukara najlakse raspravlja o tudjem novcu. Ljudi dragi, Zeljo se tek sad zakuhava, tek izlazimo iz mahale i to je jako bolno ocito. Najbolje tek predstoji, vjerujte mi.

Naravno, praksu Husica, Hervasa i slicnih je trebalo ukinuti pod hitno i to je uradjeno, ali nije to ni blizu tako strasno kao sto su razni dusebriznici iz raznoraznih pobuda pisali. Neko iz zlonamjere, neko jer mu prijatelj menadjer vise nije mogao manevrisati preko Zelje, neko jer je psihopata, sociopata, neko jer je izgubio medijsko sponzorstvo, neko jer mu smeta transparentnost Misimovica, a neko jednostavno jer se upeca na te lazne i polulazne informacije. Koja god da je grupa ljudi, ne radi dobro Zelji, za kojeg "navija".

Takodjer, na Amara nemojte. To nece proci ni pod razno. Sacekajmo, saznat ce se.
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Okolele
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:37 pm

shzna je napisao/la:
Mašalaaaaaaaaaaaaaaaa
Masala masala sina si rodila.. :rofl:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

sub feb 11, 2017 5:38 pm

krajisnik87 je napisao/la:
sub feb 11, 2017 4:04 pm
slika

Jel ovo Bentley sponzor ? :shisha: :shisha:
Meni vuce na Mercedesa, :D

Sudeci po ovoj slici u bucnosti ce se raditi i sminkanje fasade sjevera, veliki LED monitor i Bog zna sta jos.

Ali ovaj JUG je strasan na ovoj prezentaciji.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 4 gosta.

Prijava