Izlija je napisao/la:Cilj sezone:
-napraviti istok
-početi jug
-izboriti evropu
Odlicno receno, ja bi bio prezadovoljan..
Vise bi volio da za 4 godine izgradimo stadion, a ni jedan trofej ne uzmemo, samo da smo u vrhu, i idemo u evropu, nego da se stadion napravi za 10 godina, a da mi u tom periodu uzmemo 3 titule i 2 kupa....
Uh @Tryg to bi bilo odlicno, njih dvojica i trener sa bezrezervnom podrskom, i nama je put ka uspjehu u mnogome olaksan...
Sto se tice najave titula, cinjenica je da u vecini slucajeva ona ekipa koja najavi titulu, na kraju je ne osvoji, necemo mi biti veliki klub najavljivajuci titule i duple krune, nego igrati svaku utakmicu max, bez opustanja, pobijedjivajuci, sportski podnositi poraze (kojih ce biti malo), ne smjenjivati trenere nakon dva poraza...
A Sinisa je svjestan da je odradio veoma losu sezonu, al vidi da ga nasa raja i dalje gotivi, i on hoce ovim izjavama da ga navijaci kao jos zagotive i na tu kartu igra...
I ono sto je fkt specificno za nas mentalitet jeste, nas igrac kad ode vani, mora biti debelo bolji od domaceg da bi igrao, a da bi ga publika bas zagotivila mora se bas pokazati, a kod nas vecina raje bi stavili Sinisu da igra umjesto Memije, iako mu nije ni do koljena igrac, da ne govorimo o tome koliko smo vise zagotivili lika koji je jednu polusezonu odigrao, nego Memiju koji je sa 17 god poceo da igra kod nas, sa 18 se zajbavao sa Ferencvarosevim igracima, a sa 22 god aBd u krugu reprezentativaca...
To samo ima kod nas definitivno, al sta reci nego, napaceni bosnjo...