To je sve par hiljada, niko od toga nije premasio neku cifru. Niti jednog igraca neces potpisati na pet godina, niti ce bilo koji igrac pristati na takve uslove. Sem toga, zamisli bude apsolutni promasaj pa budes primoran raskinuti ugovor, a nakon tih 150.000KM moras mu jos isplatiti sve plate za tri, cetiri ili pet godina ugovora. To je u nasim okvirima nemoguce, i jos dugo vremena nece biti moguce. Meni je bolje dovesti Zebu, Crnova, Kerlu, Zakarica i Kostica dzaba nego Vukotica, Obradovica i Pecu za 450.000KM plus plate.IvanOsim je napisao/la: ↑pet feb 10, 2017 8:49 pm
Sarajevo je platilo za Lelica, Zrinjski za Kobiljara, Radnik za Pecu i Serbecica... moje je misljenje da ako hoces igraca u formi i pritom mladog moras platiti, a siguran sam da tih 150 milja nije problem, problem je vizija, jer kad nabrojis zeba, crnov, kostic, kerla, zakaric, bolje da si doveo Vukotica i mladog dobrog krilnog nego tih pet, al zato na 5 godina ugovori i idemo lagano.. pa na ljeto opet 2-3, sigurno bi dugorocno ova metoda bila bolja...
Niti ti ko moze garantovati uspjeh, a kasu kluba si debelo ostetio. Prvo se moramo vratiti u realnost i pomiriti se sa nasim mogucnostima, a one nisu takve kakve ti smatras da jesu.
Vukotic je igrac koji nije nista specijalno, ali ima visinu i pored Lendrica je u tome naravno dominantan. Upravo je ta utakmica ona na kojoj smo ga zapazili. Da se samo jednom neko sjetio da loptu gurne po podu, vidjeli bi da li bi ovaj bilo sta ocistio ispred Ivana. Bi ali u kur.cu.
Ordagic? Imamo igraca istog kvaliteta, jedino sto je ovaj mladji. Ne vrijedi tih para, ni blizu..
Peco? Imamo boljeg igraca na toj poziciji koji doduse ide ubrzo. Svejedno, moze se bez problema naci igrac Demirovih kvaliteta. Vrijedi li 100.000KM? Nikako !