Bogme, cijena jedne stolice na trzistu je 10-12 eura, nisu to male pare, valja skupiti najmanje 30000 eura!ChWilla je napisao/la:ispred kluba će biti bukvalno, biće otvoren namjenski račun.
Ma Zajko sutra nek dobije jedan zuti u prvom,u drugom nek zabije gol I proslavi ga skidanjem dresa I svi sretnicala je napisao/la:Mene strah da ne bude kompenzacije Slobodi protiv nas.Brkoo je napisao/la:http://ba.n1info.com/a86304/Sport-Klub/ ... drugu.html
Znam da je ispred kluba al kazem ne znaci nuzno da ce pare biti potrosene na stoliceChWilla je napisao/la:ispred kluba će biti bukvalno, biće otvoren namjenski račun.
Znas ti najbolje.ChWilla je napisao/la:znači.
Ja sam napisao ono sto se planira...Sad,ko zna,mozda i ne bude tako.Dakle,plan je da se na ovom stadionu ne zadrzimo dulje od naredne dvije sezone. A bez obzira sto se nesta ulaze,cilj je da sto krace igramo na ovom stadionu,odnosno,da se sto prije preselimo na olimpjski stadion Kosevo(privremeno).delinjo je napisao/la:ja imam malo drugaciju informaciju ...ali ne kazem da je moja tacna a tvoja nijeFKZ1921 je napisao/la:Ovo sto se sad radi,radi se za najvise dva evopska ciklusa,2016.(ako je bude,a nadajmo se da hoce)i 2017.,i naredne dvije sezone. I sigurno u ovaj stadion nece biti vise ulaganja.dell21 je napisao/la:Ova slika sto je postavio kapiten je premoćna. Ovako nešto da se uradi sasvim dovovljno bi bilo. Svake godine ulagati određena sredstva i šminkati po malo, a kad se steknu uslovi natrkriti jug i to je sve što nam treba .
Ko ima clansku omoguciti mu da rezervise svoju kartu. Za one koji se nisu uclanili bas me briga ko im je kriv.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ovo je bajka šta se planira uraditi. Ne mogu da vjerujem. Mene samo brine jedna stvar, a to je kapacitet. Bit će premal ako u drugom predkolu bude iole jači protivnik. Brine me jer znate kakvi smo mi. Ako kapacitet stolica bude cca 10 milja mi ćemo nagurati minimum 12 milja da ne kažem i više, a znate kako UEFA rigorozno kažnjava te stvari. Da nam kazne njihove ne pojedu zaradu jer oni se udaraju desetinama milja eura ko od šale.
ma cuo sam da se planira sanacija krova na sjeveru ...ili popravljanje istog uljepsavanje i neka svjetla koja uefa zahtjevva da li iznad natkrivene tribine ili na ulazima na sjever ...ne znam tacno ...damirfile je napisao/la:Koja je tvoja informacija, podijeli sa nama.delinjo je napisao/la:ja imam malo drugaciju informaciju ...ali ne kazem da je moja tacna a tvoja nijeFKZ1921 je napisao/la: Ovo sto se sad radi,radi se za najvise dva evopska ciklusa,2016.(ako je bude,a nadajmo se da hoce)i 2017.,i naredne dvije sezone. I sigurno u ovaj stadion nece biti vise ulaganja.
U svakom slucaju bolje da igramo na Grbavici pred 10.000 nego na Kosevu, jeste da ce zarada biti manja ali opet radi psiholoskog efekta mnogo bolje.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ovo je bajka šta se planira uraditi. Ne mogu da vjerujem. Mene samo brine jedna stvar, a to je kapacitet. Bit će premal ako u drugom predkolu bude iole jači protivnik. Brine me jer znate kakvi smo mi. Ako kapacitet stolica bude cca 10 milja mi ćemo nagurati minimum 12 milja da ne kažem i više, a znate kako UEFA rigorozno kažnjava te stvari. Da nam kazne njihove ne pojedu zaradu jer oni se udaraju desetinama milja eura ko od šale.
U slucaju iole jaceg protivnika grbavica bi bila premala,samim tim finasijski manje isplativa opcija,koliko god imali zelju igrati evropu na grbavici mislim da bi prevagnula ova finansijska strana I opet bi isli na kosevo sto je I razumljivo,grbavica je ok za prvo pretkolo I tih 10 000 navijaca samo neznam koliko je pametno mijenjati stadion zbog jednog pretkola I jel uopste moguce po pravilima uefa-eElegant je napisao/la:U svakom slucaju bolje da igramo na Grbavici pred 10.000 nego na Kosevu, jeste da ce zarada biti manja ali opet radi psiholoskog efekta mnogo bolje.Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ovo je bajka šta se planira uraditi. Ne mogu da vjerujem. Mene samo brine jedna stvar, a to je kapacitet. Bit će premal ako u drugom predkolu bude iole jači protivnik. Brine me jer znate kakvi smo mi. Ako kapacitet stolica bude cca 10 milja mi ćemo nagurati minimum 12 milja da ne kažem i više, a znate kako UEFA rigorozno kažnjava te stvari. Da nam kazne njihove ne pojedu zaradu jer oni se udaraju desetinama milja eura ko od šale.
A sto se tice trbina ne znam kako ce nasi da uvedu red da se ne stoji na stepenicama sto UEFA kaznjava, također ne vjerujem da ce uprava da u prodaju pusti vise ulaznica od mogucnosti.