Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

ChWilla
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 5:49 pm

ispred kluba će biti bukvalno, biće otvoren namjenski račun.
gradi željo boli te *****

Dominic
Kontakt:

pon mar 14, 2016 5:51 pm

ChWilla je napisao/la:ispred kluba će biti bukvalno, biće otvoren namjenski račun.
Bogme, cijena jedne stolice na trzistu je 10-12 eura, nisu to male pare, valja skupiti najmanje 30000 eura! :?

sz21
Kontakt:

pon mar 14, 2016 5:56 pm

lendric memija i sinisa najljepsi na slicicama haha :D
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

Ivicahuljev
Kontakt:

pon mar 14, 2016 5:58 pm

cala je napisao/la:
Mene strah da ne bude kompenzacije Slobodi protiv nas.
Ma Zajko sutra nek dobije jedan zuti u prvom,u drugom nek zabije gol I proslavi ga skidanjem dresa I svi sretni :)

zubanovic89
Kontakt:

pon mar 14, 2016 5:58 pm

ChWilla je napisao/la:ispred kluba će biti bukvalno, biće otvoren namjenski račun.
Znam da je ispred kluba al kazem ne znaci nuzno da ce pare biti potrosene na stolice :)

ChWilla
Kontakt:

pon mar 14, 2016 6:00 pm

znači.
gradi željo boli te *****

zubanovic89
Kontakt:

pon mar 14, 2016 6:03 pm

ChWilla je napisao/la:znači.
Znas ti najbolje.

diego1921
Kontakt:

pon mar 14, 2016 6:13 pm

Kolko ce kostati jedna stolica ? :shisha:

sz21
Kontakt:

pon mar 14, 2016 6:16 pm

25 km ja msm
Jednom Zeljeznicaar, uvijek Zeljeznicar to je tako. I.O

baxuz87
Kontakt:

pon mar 14, 2016 6:17 pm

slika

slika
"Sarajevski Željezničar je novi-stari prvak, slijede ostale vijesti." -Dnevnik FTV

FKZ1921
Kontakt:

pon mar 14, 2016 6:19 pm

delinjo je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la:
dell21 je napisao/la:Ova slika sto je postavio kapiten je premoćna. Ovako nešto da se uradi sasvim dovovljno bi bilo. Svake godine ulagati određena sredstva i šminkati po malo, a kad se steknu uslovi natrkriti jug i to je sve što nam treba .
Ovo sto se sad radi,radi se za najvise dva evopska ciklusa,2016.(ako je bude,a nadajmo se da hoce)i 2017.,i naredne dvije sezone. I sigurno u ovaj stadion nece biti vise ulaganja.
ja imam malo drugaciju informaciju ...ali ne kazem da je moja tacna a tvoja nije :)
Ja sam napisao ono sto se planira...Sad,ko zna,mozda i ne bude tako.Dakle,plan je da se na ovom stadionu ne zadrzimo dulje od naredne dvije sezone. A bez obzira sto se nesta ulaze,cilj je da sto krace igramo na ovom stadionu,odnosno,da se sto prije preselimo na olimpjski stadion Kosevo(privremeno).

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 6:45 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ovo je bajka šta se planira uraditi. Ne mogu da vjerujem. Mene samo brine jedna stvar, a to je kapacitet. Bit će premal ako u drugom predkolu bude iole jači protivnik. Brine me jer znate kakvi smo mi. Ako kapacitet stolica bude cca 10 milja mi ćemo nagurati minimum 12 milja da ne kažem i više, a znate kako UEFA rigorozno kažnjava te stvari. Da nam kazne njihove ne pojedu zaradu jer oni se udaraju desetinama milja eura ko od šale.
Ko ima clansku omoguciti mu da rezervise svoju kartu. Za one koji se nisu uclanili bas me briga ko im je kriv.

Sent from my C5303 using Tapatalk

delinjo
Kontakt:

pon mar 14, 2016 6:50 pm

damirfile je napisao/la:
delinjo je napisao/la:
FKZ1921 je napisao/la: Ovo sto se sad radi,radi se za najvise dva evopska ciklusa,2016.(ako je bude,a nadajmo se da hoce)i 2017.,i naredne dvije sezone. I sigurno u ovaj stadion nece biti vise ulaganja.
ja imam malo drugaciju informaciju ...ali ne kazem da je moja tacna a tvoja nije :)
Koja je tvoja informacija, podijeli sa nama.
ma cuo sam da se planira sanacija krova na sjeveru ...ili popravljanje istog uljepsavanje i neka svjetla koja uefa zahtjevva da li iznad natkrivene tribine ili na ulazima na sjever ...ne znam tacno ...
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Elegant
Kontakt:

pon mar 14, 2016 6:50 pm

Rodom s mejtaša je napisao/la:Ma ovo je bajka šta se planira uraditi. Ne mogu da vjerujem. Mene samo brine jedna stvar, a to je kapacitet. Bit će premal ako u drugom predkolu bude iole jači protivnik. Brine me jer znate kakvi smo mi. Ako kapacitet stolica bude cca 10 milja mi ćemo nagurati minimum 12 milja da ne kažem i više, a znate kako UEFA rigorozno kažnjava te stvari. Da nam kazne njihove ne pojedu zaradu jer oni se udaraju desetinama milja eura ko od šale.
U svakom slucaju bolje da igramo na Grbavici pred 10.000 nego na Kosevu, jeste da ce zarada biti manja ali opet radi psiholoskog efekta mnogo bolje.

A sto se tice trbina ne znam kako ce nasi da uvedu red da se ne stoji na stepenicama sto UEFA kaznjava, također ne vjerujem da ce uprava da u prodaju pusti vise ulaznica od mogucnosti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Ivicahuljev
Kontakt:

pon mar 14, 2016 7:04 pm

Elegant je napisao/la:
U svakom slucaju bolje da igramo na Grbavici pred 10.000 nego na Kosevu, jeste da ce zarada biti manja ali opet radi psiholoskog efekta mnogo bolje.

A sto se tice trbina ne znam kako ce nasi da uvedu red da se ne stoji na stepenicama sto UEFA kaznjava, također ne vjerujem da ce uprava da u prodaju pusti vise ulaznica od mogucnosti.
U slucaju iole jaceg protivnika grbavica bi bila premala,samim tim finasijski manje isplativa opcija,koliko god imali zelju igrati evropu na grbavici mislim da bi prevagnula ova finansijska strana I opet bi isli na kosevo sto je I razumljivo,grbavica je ok za prvo pretkolo I tih 10 000 navijaca samo neznam koliko je pametno mijenjati stadion zbog jednog pretkola I jel uopste moguce po pravilima uefa-e

rodrigo87
Kontakt:

pon mar 14, 2016 7:05 pm

Da smo igrali protiv plzena na grbavici, zaigrali bi u naredom pretkolu.

Ivicahuljev
Kontakt:

pon mar 14, 2016 7:07 pm

Mogli smo I prosle sezone zaigrati u iducem pretkolu da je usla stativa Sadikovica al ...

rodrigo87
Kontakt:

pon mar 14, 2016 7:09 pm

Ne govorim ti o tome... Da li bi ti neko na Grbavici mogao reci da moras igrati u 18:00, zbog koncerta ? Iako tih 2, 3 sata nista ne znace organizatorima koncerta ? Ja bih radije igrao pred 10k NAVIJACA, nego pred 25k simpatizera koji dodju jednom godisnje na tekmu :)

tm8782
Kontakt:

pon mar 14, 2016 7:10 pm

Ovo sto je napisao FKZ1921 je tacno. Ovo je sto se tice ulaganja u ovaj stadion. ABd bice nesto bolje. Uprava je vec te stvari prezntovala javno. Do sada nisu slagali nista sto su rekli, a Boga mi su uradili jos neke stvari koje nisu rekli. Nego je bio bum. Toliko po pitanju stadiona. Kako sam cuo mogla bi sutra vec biti kompenzacija tj. predaja u kupu i okretanje prvenastvu. U ovoj sedmici bi se mnogo toga trebalo znati tj. potvrditi sto 'mahala' prica. Izgleda da ce biti i kucanja na vrata uveliko nekima...

Poslano sa mog U7 PRO koristeći Tapatalk
Ovo je važan trenutak u historiji Kluba. Tribinu ne grade pojedinci. Tribinu gradi porodica Željo. Gradnja tribine neće biti po modelu javno privatnog partnerstva niti po modelu koncsesije. To će ... podrazumijevati vlasništvo Kluba nad tribinom

Ivicahuljev
Kontakt:

pon mar 14, 2016 7:15 pm

A sta mislis da smo docekali Newcastle pred tih 10 000 pa poubijali bi se medjusobno za kartu jer je I kosevo bilo malo za tu tekmu a o finanskijskim gubitcima da I nepricam,raumijem zelju da se igra na grrbavici I ja bi bio sretan da ima bar 25 000 al iskreno ni kosevo mi nije mrsko jer ga gledam kao olimpijski stadion koji mi rentamo a iskreno bilo je lijepih trenutaka gore

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava