Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

AsharaK
Administrator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon maj 23, 2016 9:02 pm

Cuj Katanec, pa kako?
Željezničar ante portas !

LARSSON
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:03 pm

a ***** vam zivot radim sizifov posao

objasnit da sam procitao na forumu je sizifov posao :D

BHDragons
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:09 pm

Kako je lijepo vidjeti ovaj bager kako radi. Ja čak uživam što to ovako polako ide. Krenulo je nešto što smo godinama sanjali. Volio bih kada bih mogao ući na stadion i pratiti same radove kao što je to bilo moguće kad se radila sjeverna tribina. Kad se ovo brdo ukloni i dovede na nulu, već zamišljam ulazak izvođača radova na novoj tribini. Sve vrvi od radnika, gomile armature, kubici betona, red po red i konačno završetak te prve faze sa postavljenim stolicama. A onda kad zagrmi sa juga ustani istok, ja sa svojom rajom skačem na noge i iz sveg grla vičem naprijed Željo ljubavi moja. Do jučer sam mislio da će ovo ostati samo san za moju generaciju, a već danas sam siguran da će ova uprava sve što je obećala i ostvariti. Zato već sutra odoh ponovo da uplatim za nove stolice. Drhtim od radosti što će se moje ime naći među onima koji su dali doprinos da se izgradi ovaj naš stadion.
NAŠA LJUBAV OD ZAKONA JAČA!
1921!
Ni milimetra!

shzna
Kontakt:

Može li se ući i sjesti na jug?
1987

cikazubo
Kontakt:

Ja sam davno Kataneca spominjao, pravo dobar igrac a neopravdano zapostavljen u Zrinjskom, sam je ocekivao da ce biti jedan od nosioca igre ali Vinku nije legao izgleda, mislim da bi nama jako dobro dosao, al rekose da dok ne dodje novi sef nema ni igraca..

LARSSON
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:10 pm

cikazubo je napisao/la:Ja sam davno Kataneca spominjao, pravo dobar igrac a neopravdano zapostavljen u Zrinjskom, sam je ocekivao da ce biti jedan od nosioca igre ali Vinku nije legao izgleda, mislim da bi nama jako dobro dosao, al rekose da dok ne dodje novi sef nema ni igraca..

to brate moj :D

Hurmasica
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:10 pm

cikazubo je napisao/la:Ja sam davno Kataneca spominjao, pravo dobar igrac a neopravdano zapostavljen u Zrinjskom, sam je ocekivao da ce biti jedan od nosioca igre ali Vinku nije legao izgleda, mislim da bi nama jako dobro dosao, al rekose da dok ne dodje novi sef nema ni igraca..
Mislim da pričaju o Katanecu treneru :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

Kapiten
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:17 pm

Hurmasica je napisao/la:
Obojica dođu :kafa:

Katanec je mozda i najvece ime koje se spominje, ako to nije šuplja ... Mada bi ja zadovoljan bio i s ovim Smajicem ili Vukomanovicem. Mislim da ne mozemo fulit (ako nije Kemo u igri :mrgreen: ). Nepopravljivi optimista jbg :mrgreen:

Trazim informacije o Katanecu. Naletim na dobar intervju (naravno na Mozzartu :mrgreen: )
Zanimljiv dio:

Mogu li se već u pionirskom uzrastu namirisati majstori u najavi?
"Ne. Možda možeš da vidiš da neko od njih ima nekakvog štofa, ali pogoditi ko će da napravi zapaženu karijeru, to je vrlo teško. Jedna velika prekretnica kod tih dečaka, i to se sad šalim, dogodi se u trenutku „kada ga stave“! Imaš super igrača i „kada ga stavi“ postoji mogućnost da više ne bude tako dobar. E sad, postoje i kontra primeri od ovog i to kada imaš osrednjeg igrača koji „kada ga stavi“ načisto poludi s loptom, a-ha-ha... Sada ozbiljno, ne može se odrediti ko će biti dobar igrač samo na osnovu potencijala koji tog momenta poseduje. Ipak su isuviše mladi."

:rofl1: :rofl1:
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

LARSSON
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:20 pm

Nek nam dovedu jednog crncugu a da nije diatta

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:22 pm

LARS1921 je napisao/la:Nek nam dovedu jednog crncugu a da nije diatta
Dialiba :ganja: :ganja:
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Vrag

pon maj 23, 2016 9:23 pm

ž'21 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
shzna je napisao/la:Šteta što smo potpisali ranije Husića, mogli smo sad Ivetića pokupiti.
Mene on nešto plaho i nije impresionirao. Bolji je Burekovic od njega. Barem meni.
Mlađi jest, a sad da li je bolji dalo bi se diskutovati. Ja bih iz Čelika jedino volio vidjeti Marina Popovića kod nas pogotovo ako nas Miroslav napusti.
Ovo sto sam gledao i nije nesto posebno pokazao.
Ma nije ni taj Marin Popovic nesto aman zaman. Cim je on jos u Celiku nesto nije uredu s njim. Mozda glava ko zna.

LARSSON
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:27 pm

slika

Vid siniše haha :D

ž'21
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon maj 23, 2016 9:29 pm

Vrag je napisao/la:
ž'21 je napisao/la:
Vrag je napisao/la:
Mene on nešto plaho i nije impresionirao. Bolji je Burekovic od njega. Barem meni.
Mlađi jest, a sad da li je bolji dalo bi se diskutovati. Ja bih iz Čelika jedino volio vidjeti Marina Popovića kod nas pogotovo ako nas Miroslav napusti.
Ovo sto sam gledao i nije nesto posebno pokazao.
Ma nije ni taj Marin Popovic nesto aman zaman. Cim je on jos u Celiku nesto nije uredu s njim. Mozda glava ko zna.
Ma mlad je on još uvijek. Ja mislim kad bi dosao kod nas da bi se afirmisao u potpunosti.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

cikazubo
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:32 pm

Hurmasica je napisao/la:
E yebiga prenijelo me hahaha Katanec iz Zrinje je moj Mico Kuzmanovic ili Ajzejin Ugljesa haha..

ChWilla
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:33 pm

dobar je on, ali stari bi nam još bolje došao...
gradi željo boli te *****

Eisenbahner1921
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:39 pm

Kako me nerviraju ovi naslovi tipa "sunovrat, krah, raspad", itd. Naš cilj svake sezone jesu trofeji i titula, to je neko breme koje nosi ime Željezničar, ali što je sunovrat ako ne odemo u Europu. Kod kona je slicno s tog aspekta. Financijski smo stabilni, gradimo stadion, pisemo lijepu pricu i sunovrat. Imali smo sanse, imali smo propustene prilike, nismo izasli u Europu. Ali i drugi su ostajali kratkih rukava, npr. Siroki prosle godine, a redovniji od nas bili. Mi do 2009. nismo 4-5 god vidjeli Europe, tad pisite sunovrat. Pa dragi novinari sunovrat je s Velezom, Borcem, a ne s nama. Pisete kao da je u nas ulozeno desetine milijuna eura, a nismo nista napravili.
Ne uzimajte nase ime bez razloga u usta!
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

LARSSON
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:41 pm

Ja bih probao dovesti Samera Nasera, pa vi pricajte sta hocete

Grbavica
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:42 pm

LARS1921 je napisao/la:Ja bih probao dovesti Samera Nasera, pa vi pricajte sta hocete
Ne može Naser Orić, ljutili bi se mnogi...
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Leon_Professional
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:43 pm

Katanec je vec nesto, ako je istina :ganja: Valja cekati jos 10-ak dana i naglabati ko je kandidat i da li je on dobar :cigara:

Omar500
Moderator
Kontakt:

pon maj 23, 2016 9:47 pm

Katanec...previse dobro da bi bilo istinito, ali budemo vidjeli. Admir Smajic mi se cini kao dobar izbor, po onome sto sam procackao po internetu.
E moj Mehmed-beže Mehmedpašiću – Grbavica, da je samo vidiš kako sada blista!

Ne u banci! Ne u stranci! Ne u zamci! Na distanci! - dAk

Praise the sun \[T]/

What can change the nature of a man?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.

Prijava