cikazubo je napisao/la:Ja sam davno Kataneca spominjao, pravo dobar igrac a neopravdano zapostavljen u Zrinjskom, sam je ocekivao da ce biti jedan od nosioca igre ali Vinku nije legao izgleda, mislim da bi nama jako dobro dosao, al rekose da dok ne dodje novi sef nema ni igraca..
Mislim da pričaju o Katanecu trenerucikazubo je napisao/la:Ja sam davno Kataneca spominjao, pravo dobar igrac a neopravdano zapostavljen u Zrinjskom, sam je ocekivao da ce biti jedan od nosioca igre ali Vinku nije legao izgleda, mislim da bi nama jako dobro dosao, al rekose da dok ne dodje novi sef nema ni igraca..
Obojica dođuHurmasica je napisao/la:Mislim da pričaju o Katanecu trenerucikazubo je napisao/la:Ja sam davno Kataneca spominjao, pravo dobar igrac a neopravdano zapostavljen u Zrinjskom, sam je ocekivao da ce biti jedan od nosioca igre ali Vinku nije legao izgleda, mislim da bi nama jako dobro dosao, al rekose da dok ne dodje novi sef nema ni igraca..
DialibaLARS1921 je napisao/la:Nek nam dovedu jednog crncugu a da nije diatta
Ovo sto sam gledao i nije nesto posebno pokazao.ž'21 je napisao/la:Mlađi jest, a sad da li je bolji dalo bi se diskutovati. Ja bih iz Čelika jedino volio vidjeti Marina Popovića kod nas pogotovo ako nas Miroslav napusti.Vrag je napisao/la:Mene on nešto plaho i nije impresionirao. Bolji je Burekovic od njega. Barem meni.shzna je napisao/la:Šteta što smo potpisali ranije Husića, mogli smo sad Ivetića pokupiti.
Ma mlad je on još uvijek. Ja mislim kad bi dosao kod nas da bi se afirmisao u potpunosti.Vrag je napisao/la:Ovo sto sam gledao i nije nesto posebno pokazao.ž'21 je napisao/la:Mlađi jest, a sad da li je bolji dalo bi se diskutovati. Ja bih iz Čelika jedino volio vidjeti Marina Popovića kod nas pogotovo ako nas Miroslav napusti.Vrag je napisao/la:
Mene on nešto plaho i nije impresionirao. Bolji je Burekovic od njega. Barem meni.
Ma nije ni taj Marin Popovic nesto aman zaman. Cim je on jos u Celiku nesto nije uredu s njim. Mozda glava ko zna.
E yebiga prenijelo me hahaha Katanec iz Zrinje je moj Mico Kuzmanovic ili Ajzejin Ugljesa haha..Hurmasica je napisao/la:Mislim da pričaju o Katanecu trenerucikazubo je napisao/la:Ja sam davno Kataneca spominjao, pravo dobar igrac a neopravdano zapostavljen u Zrinjskom, sam je ocekivao da ce biti jedan od nosioca igre ali Vinku nije legao izgleda, mislim da bi nama jako dobro dosao, al rekose da dok ne dodje novi sef nema ni igraca..
Ne može Naser Orić, ljutili bi se mnogi...LARS1921 je napisao/la:Ja bih probao dovesti Samera Nasera, pa vi pricajte sta hocete