Ooo merhaba
Jamak bi bio odlican za atmosferu u ekipi,ali sa kvalitetom je tu negdje sa ovim sto imamo.kontra_splita je napisao/la:Na forumu sam duze vrijeme, nisam pisao.. Pa evo da vas pitam nešto.
Koliko vas bi volilo da je Jamak dosao kod nas?
Sumnjam da je sada kvalitetom za Želju. O atmosferi nemojte pricati, jer bi ga Salko provog otjerao zbog njegovih doskocica, upadica i komentara
Konta musliman, pa kroz neke univerzalne pojmove zajebava crnog brata hahahahaahh
Nadam se da je ono samo pred kamerama, ubi likaomladina1921zeljina je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 10:55 pmKonta musliman, pa kroz neke univerzalne pojmove zajebava crnog brata hahahahaahh
Nekad biloPlava Porodica je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 10:52 pmJavljam se sa 3G-a. Telemah me zguzio , taman izvjestaj upalio..
Ima li kakva finta da uzmem gigu sa markom i 30 kredita, ode mi 50 mb dok udjoh na forum. Bhtelecom je u pitanju.
12 mb ostalo.. Najzanimljivi dio svakodnevnice na forumu propustam. Laku noc.LARS1921 je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 10:58 pmNekad biloPlava Porodica je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 10:52 pmJavljam se sa 3G-a. Telemah me zguzio , taman izvjestaj upalio..
Ima li kakva finta da uzmem gigu sa markom i 30 kredita, ode mi 50 mb dok udjoh na forum. Bhtelecom je u pitanju.Prošla akcija
Nemoj ti njima prijetit'. Tako mi je komšija zvao telemach psovao im sve po spisku i prijetio da da će im bombu baciti, jer mu je sporiji internet nego inače.Plava Porodica je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 11:03 pm12 mb ostalo.. Najzanimljivi dio svakodnevnice na forumu propustam. Laku noc.LARS1921 je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 10:58 pmNekad biloPlava Porodica je napisao/la: ↑čet feb 09, 2017 10:52 pmJavljam se sa 3G-a. Telemah me zguzio , taman izvjestaj upalio..
Ima li kakva finta da uzmem gigu sa markom i 30 kredita, ode mi 50 mb dok udjoh na forum. Bhtelecom je u pitanju.Prošla akcija
Telemah mayku vam yebem.
prije gimbal.