Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Koji rezultat ocekujete protiv Tuzla City?

Pobjedu sa dva ili vise golova razlike
6 (40%)
Pobjedu sa jednim golom razlike
9 (60%)
Remi
Nema glasova.
Poraz
Nema glasova.

Ukupno glasova: 15

Kospicar
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

uto feb 07, 2017 9:36 am

Okolele je napisao/la:Tacno ce ovaj Dino nekoga udesiti tamo haha.. :rofl: :rofl:

slika

U stilu Hadzialagica

Sent from my iPhone using Tapatalk
"Željo je religija i život. Nije samo fudbal, već stil življenja i ponašanja."
Ivica Osim

svraka
Kontakt:

uto feb 07, 2017 9:40 am

kontranogama je napisao/la:
uto feb 07, 2017 5:54 am
Sve je to tacno i dobro je,ali nama je lijeva strana jos uvijek pravo tanka. I dalje ce biti sve po desnoj. Ja iz ovih par utakmica nisam bas zadovoljan lijevom. Nesto se kao popravlja ali... Da li treba vremena da se uigraju ili sta?
Pa prvu utakmicu koliko se sjecam vise se islo po lijevoj strani
Forza 1921!

Oda majstore!

ChWilla
Kontakt:

uto feb 07, 2017 9:41 am

ovo je tim koji je u 17 tekmi u ruskoj ligi primio 12 golova. i ne treba nikoga čuditi što su neki naši igrači djelovali neuvjerljivo...
gradi željo boli te *****

Leon_Professional
Kontakt:

uto feb 07, 2017 9:48 am

Okolele je napisao/la:
uto feb 07, 2017 9:31 am
Tacno ce ovaj Dino nekoga udesiti tamo haha.. :rofl: :rofl:

slika
Al kako mu je trenerka mala, kod njeg se sve oslika. Moze se Dino pohvaliti bgm :D

storm_raider
Kontakt:

uto feb 07, 2017 9:49 am

Leone dragi...
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

Model1964

uto feb 07, 2017 9:53 am

storm_raider je napisao/la:
uto feb 07, 2017 9:49 am
Leone dragi...
Olakah :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha: :placeodsmijeha:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

kontranogama
Kontakt:

uto feb 07, 2017 9:53 am

Leone dje normalno sjedis na Grbavici. Da se osiguram da ne budes direkt iza mene.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

avlami97
Kontakt:

uto feb 07, 2017 9:54 am

Po TM, Musa za U17 odigrao 9 utakmica i dao 3 gola, dok je ta U20 u 9 utakmica postigao 4 gola. Iz 18 tekmi 7 golova. Može da igra na poziciji oba beka i stopera, a valjda mu je primarna pozicija desni bek. Statistika i broj datih golova je impresivna za jednog beka. Na jučerašnjoj tekmi je pokazao kvalitet više kada je bio ofanzivan. Ukoliko zakaže lijeva strana, Momak bi se mogao probati i kao lijevo krilo. Kada može Roben, može i Musa u ovoj kukuruz ligi.
Dok istina obuje cipele laž je već obišla cijeli svijet.

Rodom s mejtaša
Kontakt:

Southboy je napisao/la:
uto feb 07, 2017 1:35 am
Ko god misli da je Ugljesa toliko dobro odigrao nek pogleda drugo pol i prebroji faule koje je pravio na 30-tak od gola i kako je Slavko ludio i derao se na klupi.Imalo ko poznaje fudbal kad gleda on je dolazio s ledja igracu,znaci da je kasnio i nije stizao da zatvori na vrijeme.I zato je krsio jer je bio nemocan i da je prava utakmica bio bi vjerovatno iskljucen.Jos 2 puta se Slavko derao sto niko ne izlazi na šut oko 70-te min u blok nego smo posmatrali sta se desava dok igrac neometano sutira(sreca pa nije precizan bio).Zbog ovih stvari treba spustiti malo loptu jer u evropi za ove greske vec u 2.pretkolu budes kaznjen od ekipa.
Ja garantujem da se Ugi nece naigrati pretjerano kod Slavke(ako ne ispavi greske) zivi bili i vidjeli.

Slazem se da igramo mnogo bolje i dizemo se lagano iz dana u dan.Ali ima jos mjesta za napredak.

Mislim da ce pored Markovica,i Stojanovic biti neizostavan iz prvih 11od prvog kola jer ono je igracina za nasu ligu,vidi se da covjek zna(od postavljanja,citanja igre,otvaranja prema naprijed itd)jednostavno mene je odusevio.

Musa mi se svidio,on ce biti jos 20% bolji sigurno,vidjelo se u onoj kontri kad se otvorio i dreknuo ko da su ga u gu*icu uboli da mu Ugi da loptu,jadan ni ime im jos ne zna.
Zaki danas tanak u odnosu na proslu,pokusavao je nesto al nije to to.Vjerovatno je naplata sto nije 100% fiz spreman pa dize na škrge u odredjenih situacijama.
Bocca ministar odbrane,samo tako da nastavi i žabar ce nam biti glavni stoper.

Samo polako i Slavko zna da mozemo bolje zato ih i tempira u odnosu na vrijeme i sve napore.
Realna priča i toga nam treba. Ne treba se dizati jer realno ovi rusi su za klasu bolji i što neko reče da je bila prava utakmica hladno bi nam tricu uvalili jer nama treba još svašta nešto da bi se mogli suprostaviti ekipama ovog ranga. Moraš biti 120% fizički spreman, svi moraju dati svoj maksimum, igrači moraju imati samopouzdanja i hrabrosti, moraju imati iskustva u igranju ovakvih utakmica, a to ne možeš imati kad igraš slabu ligu i onda ti lupam u trećem pretkolu nečega dođe ekipa ovog tipa gdje moraš odigrati najbolju utakmicu sezone i imati sve ovo gore što sam nabrojao i još kamaru sreće da izvučeš pozitivan rezultat, a protivniku ta utakmica u odnosu šta igra u svojo ligi dođe kao najlakša utakmica sezone. Ogroman je to jaz i vrlo teško je napraviti iskorak u tom smislu. Jbg.a nama dođe treći bek Basaksehira i izgleda ko s duge planete u nekim stvarima i ćudno nam što Memija ode u drugu dansku.
Kod Slavke mi se sviđa što ima ako ništa tu hrabrost da priča o tome, dakle ima neki cilj što ga vjerovatno motiviše da proba napraviti neko ćudo. I jučer je ponovio da za godinu i po ili dvije se može doći na nivo ovog Amkara, ali uz naravno luđački rad i konstantna ulaganja u sve segmente kluba.
Zadnja izmjena: Rodom s mejtaša, dana/u uto feb 07, 2017 9:59 am, ukupno mijenjano 2 puta.

teteac8684
Kontakt:

:lol: :lol: :lol: :lol:

storm_raider
Kontakt:

uto feb 07, 2017 9:55 am

Pa Leone dragi... :D

Brat si nas! :D
Ljubavi sto te rodi klasa radnicka...

Obnovi clansku: https://www.fkzeljeznicar.ba/clanarina/

salle86
Kontakt:

uto feb 07, 2017 9:59 am

Istina vazda izađe na vidjelo...dalo se naslutiti da je takav :D
Dunavom brodovi plove, da li se bar jedan zove ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO.
Maslačak sam, vjetar me nosi, ima me u tvojoj kosi ŽELJO, ŽELJOO, ŽELJOOOOO..
.💙🤍💙🤍💙🤍💙

Eisenbahner1921
Kontakt:

uto feb 07, 2017 10:04 am

Odsad je taktika da krećemo s Kostićevim 4-2-4 i da u prvih 5-10 minuta moramo zabiti gol. Nakon toga u igru ulaze Dino Pekić i Dino Hasanović da lome protivničke napade i tu je kraj. Bit ćemo k'o oni Portovi huligani što imaju svoj tim i prvi su na tabeli, jer niko ne smije izaći na teren s njima :D
@Leone pusti hejtere! Uz tebe smo!
P.S. Ipak mu zabranite pristup chatu
Zadnja izmjena: Eisenbahner1921, dana/u uto feb 07, 2017 10:07 am, ukupno mijenjano 1 put.
Nije Željo mahalski klub, jer već odavno je prerastao i svoje naselje i svoj grad i svoju zemlju, okuplja navijače odasvuda, ali jest klub iz mahale. Željo je klub svoje Grbavice

delinjo
Kontakt:

uto feb 07, 2017 10:07 am

joj Leona vidim ja on meni govori da sam mu drag....nemoj vise :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Okolele
Kontakt:

uto feb 07, 2017 10:13 am

11 февраля соперником подопечных Станимира Стойлова выступит один из сильнейших клубов Боснии и Герцеговины «Железничар». Клуб из Сараево является 6-тикратным чемпионом страны, 5 раз выигрывал Кубок, а также трижды завоевал Суперкубок Боснии и Герцеговины. В последнем розыгрыше Лиги Европы «синие», как называют их болельщики, пробились в третий квалификационный раунд, обыграв мальтийский «Бальцан Ювс», венгерский «Ференцварош». В двух шагах от группы их остановил бельгийский «Стандард».

Grubi prevod sa Google

11. Februar Stanimir Stoilov rivala štićenika obavlja jedan od najjačih klubova u Bosni i Hercegovini "Željezničar". Klub iz Sarajeva je 6 puta sa prvak države, osvojili Kup pet puta, a osvojio Super Bowl tri puta u Bosni i Hercegovini. U posljednjem remi Lige Evrope, "plave", kako nazivaju svojim navijačima našli pravi put u trećem kolu kvalifikacija, pobijedivši malteški "Florijana F.C." mađarski "Ferencvaros". Bacanje kamena je od svoje grupe zaustavio belgijski "Standard".
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Grbavica
Kontakt:

uto feb 07, 2017 10:16 am

A Leona sto mu izleti na foru... Šteta, bio je normala :D

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ko nas je kleo, nije dangubio.

Okolele
Kontakt:

uto feb 07, 2017 10:18 am

Koliko vidim krenulo se sa postavljanjem ovih metalnih oplata u visinu odmah do sjevera..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Model1964

uto feb 07, 2017 10:19 am

Što volim translate.google :lol: zbog ovakvih stvari
osvojio Super Bowl tri puta u Bosni i Hercegovini. :11: :11: :11:
JA KADA NESTO KAZEM, ILI JE BILO ILI CE BITI😎

delinjo
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

uto feb 07, 2017 10:20 am

arelinho je napisao/la:
uto feb 07, 2017 10:11 am
delinjo je napisao/la:joj Leona vidim ja on meni govori da sam mu drag....nemoj vise :D :D
Na vrijeme si saznao. Mogao si nastradati, a tako mlad.
a nije mi izgledao kao tetkica,ali eto izgled vara :D D:
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Vidno Naelektrisani
Kontakt:

uto feb 07, 2017 10:20 am

Nedavno je rekao da ce nas castiti picom u slucaju dolaska Djelmica, tako da ustanovili smo da nije Leon hahaha :rofl: :lol:
A onda su bageri odnijeli stari istok, a vrag odnio šalu..
1921
Ex nick: Lendric Ivan

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 9 gostiju.

Prijava