Okolele je napisao/la:Tacno ce ovaj Dino nekoga udesiti tamo haha..![]()
![]()
U stilu Hadzialagica
Sent from my iPhone using Tapatalk
Okolele je napisao/la:Tacno ce ovaj Dino nekoga udesiti tamo haha..![]()
![]()
Pa prvu utakmicu koliko se sjecam vise se islo po lijevoj stranikontranogama je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 5:54 amSve je to tacno i dobro je,ali nama je lijeva strana jos uvijek pravo tanka. I dalje ce biti sve po desnoj. Ja iz ovih par utakmica nisam bas zadovoljan lijevom. Nesto se kao popravlja ali... Da li treba vremena da se uigraju ili sta?
Realna priča i toga nam treba. Ne treba se dizati jer realno ovi rusi su za klasu bolji i što neko reče da je bila prava utakmica hladno bi nam tricu uvalili jer nama treba još svašta nešto da bi se mogli suprostaviti ekipama ovog ranga. Moraš biti 120% fizički spreman, svi moraju dati svoj maksimum, igrači moraju imati samopouzdanja i hrabrosti, moraju imati iskustva u igranju ovakvih utakmica, a to ne možeš imati kad igraš slabu ligu i onda ti lupam u trećem pretkolu nečega dođe ekipa ovog tipa gdje moraš odigrati najbolju utakmicu sezone i imati sve ovo gore što sam nabrojao i još kamaru sreće da izvučeš pozitivan rezultat, a protivniku ta utakmica u odnosu šta igra u svojo ligi dođe kao najlakša utakmica sezone. Ogroman je to jaz i vrlo teško je napraviti iskorak u tom smislu. Jbg.a nama dođe treći bek Basaksehira i izgleda ko s duge planete u nekim stvarima i ćudno nam što Memija ode u drugu dansku.Southboy je napisao/la: ↑uto feb 07, 2017 1:35 amKo god misli da je Ugljesa toliko dobro odigrao nek pogleda drugo pol i prebroji faule koje je pravio na 30-tak od gola i kako je Slavko ludio i derao se na klupi.Imalo ko poznaje fudbal kad gleda on je dolazio s ledja igracu,znaci da je kasnio i nije stizao da zatvori na vrijeme.I zato je krsio jer je bio nemocan i da je prava utakmica bio bi vjerovatno iskljucen.Jos 2 puta se Slavko derao sto niko ne izlazi na šut oko 70-te min u blok nego smo posmatrali sta se desava dok igrac neometano sutira(sreca pa nije precizan bio).Zbog ovih stvari treba spustiti malo loptu jer u evropi za ove greske vec u 2.pretkolu budes kaznjen od ekipa.
Ja garantujem da se Ugi nece naigrati pretjerano kod Slavke(ako ne ispavi greske) zivi bili i vidjeli.
Slazem se da igramo mnogo bolje i dizemo se lagano iz dana u dan.Ali ima jos mjesta za napredak.
Mislim da ce pored Markovica,i Stojanovic biti neizostavan iz prvih 11od prvog kola jer ono je igracina za nasu ligu,vidi se da covjek zna(od postavljanja,citanja igre,otvaranja prema naprijed itd)jednostavno mene je odusevio.
Musa mi se svidio,on ce biti jos 20% bolji sigurno,vidjelo se u onoj kontri kad se otvorio i dreknuo ko da su ga u gu*icu uboli da mu Ugi da loptu,jadan ni ime im jos ne zna.
Zaki danas tanak u odnosu na proslu,pokusavao je nesto al nije to to.Vjerovatno je naplata sto nije 100% fiz spreman pa dize na škrge u odredjenih situacijama.
Bocca ministar odbrane,samo tako da nastavi i žabar ce nam biti glavni stoper.
Samo polako i Slavko zna da mozemo bolje zato ih i tempira u odnosu na vrijeme i sve napore.
a nije mi izgledao kao tetkica,ali eto izgled vara