Bekovi da budu krila? Ne shvatam. Zasto da izmisljamo toplu vodu ako ne moramo?
Kao da sam ja pisao. Bravo @dela.delinjo je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 4:52 pmdrugim poluvremenom sam prezadovoljan ....popravilo je bas utisak ....Musa me odusevio jednostavno vidis zasto mu je plata 25 hiljada eura ...jbg za 10 minuta mozes vidjeti neke stvari ..nekako mi zao Sinise taman sam pomislio da ce igrati nema Memije ali crno mu se pise Musa jednostavno mora igrati i tu nema nikakvog govora....e sad kad bi ja bio Slavko (hvala Bogu nisam ) nabio bi Menafa i klupirao a ovog garu na krilo i Sinisu na beka...sreca pa se ja nista ne pitam....Hasanovic nek uzme knjigu po ovome sto sam vidio nece se hljeba od fudbala najesti...uletiti klizeci i nabiti loptu u aut to su njegovce odlike...dva puta cistu loptu nabija u aut....svasta .....Stevo i Ugljesa bili vrh ....e sad vrhunac....MATEO BOCCACINI....kakva je to jebena igracina u pizdu materinu...pod hitno produziti ugovor sa covjekom tj ponuditi mu novi i koliko trazi dobio si stopera za duze vremena a nije u godinama...kakva mirnoca sigurnost...duel igra skok igra ...pa odusevio me ...ovo sam znai i ranije ali pisem sada jer je to radio protiv puno jacih ekipa ....respket MATEO !!!!!!!!!