Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

pile87
Kontakt:
Status: Offline

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 10:05 am

DR.HOUSE je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Na novom forumu pricaju da postoji mogucnost da nosimo diadora dresove sljedece sezone.. Ovako gledajuci njihove modele na stranici fkt su losi, ali onda sam uocio da klubovi koji nose njihove dresove imaju posebno proizvedene koji su sasvim solidni.
nadam se onda da i nama ce napraviti posebne ,jer ove sto imaju kao u ponudi su uzasni i ako ne igraju dresovi ,ali lijepo je vidjeti i kada valja i dres ,ali sta klub odluci ja podrzavam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Idu dresovi specijalno dizajnirani za nas i mislim da ce biti mozda i najbolji nakon rata. Jos ce nam faliti neko igracko ime na ljetnom prelaznom roku da bi se prodavali ko ludi.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 10:06 am

Dosta dobra utakmica sa nase strane. Utakmicu smo pokusali rijesiti sto prije u nasu korist i zato smo postigli dva brza gola. Nakon njihovog gola uvukla se je malo nervoza ali nista strasno. Imali smo jos par izglednih prilika dvije prečke ali nismo bili saveznici srece.
Ne bih nikoga posebno izdvajao osim malog Stevanovica koji je klasa igrac za nasu ligu i Lendrica koji je ekstra napadac.

U srijedu slijedi Borac, tu trebamo odmoriti par igraca i onda u Tuzlu jurisati po bod(ove).
Alea iacta est!

cipiripi
Prijatelj foruma
Kontakt:

pon mar 14, 2016 10:09 am

Jos jedan stvar jako bitna. Na org-u je pokrenuta akcija prikupljanja sredstava kao vid pomoci Klubu a odnosi se za kupovinu novih stolica. Vjerujem da ce se i ovdje to objaviti jedna stolica kosta 25 KM i ima momak koji je zaduzen za skupljanje para.
Oni koji se sjecaju iste akcije prije 10-tak godina kada smo skupljali sredstva za stolice na sjeveru i jugu znaju da je sve bilo transparentno i javno. Zato ko zeli pomoci evo vam prilike.

Ja sam i dan danas ponosan kada dodjem na sjever i kada sjednem i znam da je jedan od onih stolica "moja". Pokazimo svoju snagu i ljubav prema zelji ucestvujmo u ovoj akciji.
Alea iacta est!

vrbanjusa
Kontakt:

pon mar 14, 2016 10:11 am

Hadzijalagic je napisao/la:Zna li neko nesto opsrirnije oko radova na Grbavici? Kako ce se istok rijesiti, koji ce biti kapacitet i sl.?
Navodno montažna tribina na istoku (betonska montažna), parking prostori, zamjena drvene konstrukcije zapada sa čeličnom, nešto oko press loža i prostora za press konferencije. Ovo je što sam čuo, ne znam koliko je sve tačno.
21 10 4

Petrović Slavko

DR.HOUSE
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 10:15 am

pile87 je napisao/la:
DR.HOUSE je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Na novom forumu pricaju da postoji mogucnost da nosimo diadora dresove sljedece sezone.. Ovako gledajuci njihove modele na stranici fkt su losi, ali onda sam uocio da klubovi koji nose njihove dresove imaju posebno proizvedene koji su sasvim solidni.
nadam se onda da i nama ce napraviti posebne ,jer ove sto imaju kao u ponudi su uzasni i ako ne igraju dresovi ,ali lijepo je vidjeti i kada valja i dres ,ali sta klub odluci ja podrzavam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Idu dresovi specijalno dizajnirani za nas i mislim da ce biti mozda i najbolji nakon rata. Jos ce nam faliti neko igracko ime na ljetnom prelaznom roku da bi se prodavali ko ludi.
:klanjase2: :klanjase2: :klanjase2: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :palacgore: :palacgore: :palacgore:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

zubanovic89
Kontakt:

pon mar 14, 2016 10:25 am

vrbanjusa je napisao/la:
Hadzijalagic je napisao/la:Zna li neko nesto opsrirnije oko radova na Grbavici? Kako ce se istok rijesiti, koji ce biti kapacitet i sl.?
Navodno montažna tribina na istoku (betonska montažna), parking prostori, zamjena drvene konstrukcije zapada sa čeličnom, nešto oko press loža i prostora za press konferencije. Ovo je što sam čuo, ne znam koliko je sve tačno.
Ima smisla montazna tribina, kad se bude radio stadion moze se iskoristiti negdje ili prodati. Bice zanimljivo :ganja:

cikazubo
Kontakt:

pon mar 14, 2016 10:32 am

vrbanjusa je napisao/la:
Meni je ovo jos kao san, ne mogu da vjerujem da se spremamo da igramo evropske utakmice na Grbavici :zeljeznicar1: Ako bude tako, betonska montazna na istoku i celicna konstrukcija na zapadu to bi premasilo moja ocekivanja u potpunosti, ja sam mislio da ce se samo srediti beton na istoku i postaviti stolice.. Ovo za čeličnu konstrukciju je razumnjivo, vec sam spominjao da je čelik sada jeftin a imamo i domace kompanije koje rade s čelikom izmedjuostalog i konstrukcije za tribine..

Hadzijalagic
Kontakt:

pon mar 14, 2016 10:33 am

vrbanjusa je napisao/la:
Hvala na odgovoru.. Logicno je da se na istoku uradi montazna tribina jer se ista moze prodati kada vise ne bude potrebna ili se moze iskoristiti na pomocnom terenu.. Malo me cudi sto nema nista zvanicno oko ovih radova..
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

rodrigo87
Kontakt:

pon mar 14, 2016 10:33 am

Ja samo mogu da kazem ljudi da smo mi zaista jedna ogromna porodica... Ovo sto se desava je jedna prelijepa plava prica koja ne smije da stane! Prije nekoliko godina smo imali priliku da napravimo veliki uspjeh, nazalost nismo uspjeli.. Sada nam se ponovo otvara prilika, nadam se da cemo je iskoristiti.. Prosli smo kroz buran period, koji je zavrsio hvala Bogu. A sada je na nama da damo punu podrsku nasoj upravi, na svakoj iducoj tekmi. Zato svi na Grbavicu u srijedu, podržimo Plave!!!

P.S VAŽNO JE BITI ČLAN !

vrbanjusa
Kontakt:

pon mar 14, 2016 10:38 am

Hadzijalagic je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:
Hvala na odgovoru.. Logicno je da se na istoku uradi montazna tribina jer se ista moze prodati kada vise ne bude potrebna ili se moze iskoristiti na pomocnom terenu.. Malo me cudi sto nema nista zvanicno oko ovih radova..
Biće na zvaničnoj detalji rekonstrukcije, vjerovatno čekaju da se svi datalji poklope pa da objave.

http://fkzeljeznicar.ba/izazov-mozemo-l ... cem/18981/" onclick="window.open(this.href);return false;

Ovo je najbitnije trenutno!
21 10 4

Petrović Slavko

krajisnik87
Kontakt:

pon mar 14, 2016 10:57 am

Jel neko zna kad ce u funkciji biti online fan shop i hoce li ikako biti ?
ŽELJEZNIČAR ÜBER ALLES !

Mirek11
Kontakt:
Status: Online

pon mar 14, 2016 11:00 am

cipiripi je napisao/la:Jos jedan stvar jako bitna. Na org-u je pokrenuta akcija prikupljanja sredstava kao vid pomoci Klubu a odnosi se za kupovinu novih stolica. Vjerujem da ce se i ovdje to objaviti jedna stolica kosta 25 KM i ima momak koji je zaduzen za skupljanje para.
Oni koji se sjecaju iste akcije prije 10-tak godina kada smo skupljali sredstva za stolice na sjeveru i jugu znaju da je sve bilo transparentno i javno. Zato ko zeli pomoci evo vam prilike.

Ja sam i dan danas ponosan kada dodjem na sjever i kada sjednem i znam da je jedan od onih stolica "moja". Pokazimo svoju snagu i ljubav prema zelji ucestvujmo u ovoj akciji.
Meni je ova akcija odlicna i trebala bi ici takoder preko kluba, zvanican poziv svim navijacima.Treba na sve nacine pomoci obnovu stadiona jer mi se cini da sa clanskim ide spor (vjerovatno jer su za ovu sezonu) dok je posjeta i prodaja karata ok. Samo treba ovako nastaviti i sami cemo biti najveci sponzor kluba.
Mi smo Željini, Željo je naš! :zeljeznicar1:

Hadzijalagic
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:06 am

Reklama za clanske treba ici citavo vrijeme prije tekme i u poluvremenu i na razglasu i na semaforu.. U tekmi protiv Sirokog je bilo bar 7000 ljudi koji nemaju clansku.. Treba im na obraz udarati u svakom momentu :mrgreen:

teteac8684
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:07 am

Srijeda 18:00h utakmica?

terabajt
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:08 am

Da li će se ta montažna tribina nastaviti na već postojeći istok ili ide skidanje istoka pa postavljanje tribine. Čudi me da niko ne zna detalje ili se oni još kriju.

Hadzijalagic
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:08 am

Jeste u 18..

cikazubo
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:10 am

terabajt je napisao/la:Da li će se ta montažna tribina nastaviti na već postojeći istok ili ide skidanje istoka pa postavljanje tribine. Čudi me da niko ne zna detalje ili se oni još kriju.
Ma sigurno ce biti neki press narednih dana povodom tih radova..

teteac8684
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:12 am

Hadzijalagic je napisao/la:Jeste u 18..
Zahvaljujem :zeljeznicar1:

Kapiten
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:17 am

Treba od iduce sezone cijene pojedinacnih karata povecati za one koji nisu clanovi. Npr 8 jug i 12 sjever. Tako ih natjeras da se uclane :D

Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
[url=http://drugstore-onlinecatalog.com/]drugstore-onlinecatalog.com[/url]

diego1921
Kontakt:

pon mar 14, 2016 11:20 am

Kapiten je napisao/la:Treba od iduce sezone cijene pojedinacnih karata povecati za one koji nisu clanovi. Npr 8 jug i 12 sjever. Tako ih natjeras da se uclane :D

Poslano sa mog GT-I8190 koristeći Tapatalk
Kad bi to uradio,svi ti bi popljuvali ovu upravu,takav smo mi mentalitet!! Po meni je najbolje da se napravi kakva emisija gdje ce nasi objasniti fino situaciju i pozvati svu raju da se uclane..Mi smo poznati po tome da nam treba sve crtati !! :shisha:

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google [Bot] i 9 gostiju.

Prijava