Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:
Status: Offline

Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 12:13 am

zubanovic89 je napisao/la:Djermanovic, Beganovic, Mailson, Halvadzic, Kramaric bih volio da krenu protiv Borca da vidimo kakva nam je klupa na koga se moze racunati a kome se zahvaliti na ljeto. Receno je da ce se pred euro takmicenja dovesti 2-3 igraca zavisno od potrebe gdje najvise bude skripalo tako da mislim da svi zasluzuju sansu da se dokazu, plus mislim da je bolje da se na vrijeme otkrije ko je igrac a ko uvala a ne da nam se desi ko sad produzeni ugovori sa igracima i 2 mjeseca poslije hajmo razlaz. Ovo danas je bilo meni OK, cvrst protivnik, tezak teren, umor, unaprijed upisani bodovi... Posvadjao sam se na sjeveru danas sa Kemalom Alispahićem, koji pakas od covjeka i on i raja mu sa njim, niko im nije valjao, on da je trener to bi sve puno bolje izgledalo, Zeljo treba da dere ovakve ekipe 5:0 (nek me neko podsjeti kad smo koga pobijedili 5:0) i slicne stvari. Bas me frajer iznervirao.
posljedni put smo pobjedili sa 5 razlike kad je zeljo oborio sve rekorde u ligi (goska, celika i rudara), pa zatim sezonu ranije branitelj 6-0 i leotara 8-0
100/94/37/34 - i to je to!

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:18 am

Lazar zabio 3 gola Leotaru. :zeljeznicar1:
イビチャ・オシム

Okolele
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:30 am

Hajde Lazare hajde Lazare hajde Laaazaree.. :zeljeznicar1:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

kontranogama
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:40 am

Najvise se slazem sa Ajzeinim komentarom. Kup je jos uvijek najvazniji i ne treba se puno zahebavat. Dati gol u prvom pa onda nek trckaraju po terenu koliko hoce. Po ovome do sada napisanom nemamo adekvatnu zamjenu za Blagojevica i Stopere. Ostalo je sve na mjestu. Tacno je i to da su neki igraci preumorni jer nije lako igrati po ovakvim terenima, zato protiv Borca cim damo gol odmah izmjeniti najumornije.Ne mogu nam 3 komada uvaliti sve da ja igram u Zelji.
Raduje posjeta svaka cast svima koji su bili na tribinama. A za upravu vise necu da pisem nista dosadilo mi da ih hvalim.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

ISB87
Kontakt:

pon mar 14, 2016 1:05 am

Nakon kup utakmice odma se baciti na popravljanje terena, mogao bi se unistiti skroz kakvo vrijeme najavljuju.
MIRZA RASCIC

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 1:08 am

zubanovic89 je napisao/la:Djermanovic, Beganovic, Mailson, Halvadzic, Kramaric bih volio da krenu protiv Borca da vidimo kakva nam je klupa na koga se moze racunati a kome se zahvaliti na ljeto. Receno je da ce se pred euro takmicenja dovesti 2-3 igraca zavisno od potrebe gdje najvise bude skripalo tako da mislim da svi zasluzuju sansu da se dokazu, plus mislim da je bolje da se na vrijeme otkrije ko je igrac a ko uvala a ne da nam se desi ko sad produzeni ugovori sa igracima i 2 mjeseca poslije hajmo razlaz. Ovo danas je bilo meni OK, cvrst protivnik, tezak teren, umor, unaprijed upisani bodovi... Posvadjao sam se na sjeveru danas sa Kemalom Alispahićem, koji pakas od covjeka i on i raja mu sa njim, niko im nije valjao, on da je trener to bi sve puno bolje izgledalo, Zeljo treba da dere ovakve ekipe 5:0 (nek me neko podsjeti kad smo koga pobijedili 5:0) i slicne stvari. Bas me frajer iznervirao.
Dobar je Kemo i zna znanje samo nerealno je od ove ekipe ocekivati da sad dere sve redom iz jednostavnog razloga treba nam jos utakmica bitno je da dobro rade na treningu a rezultati nam idu u prilog pobjedjujemo ostalo ce samo po sebi doci. Istina ima nekih stvari koje bi ja volio drugacije ali rezultati idu Edisu u prilog za sada je bitno pobjedjivati.
bistrikboy je napisao/la:
diego1921 je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la: Da je Kokot pogodio protiv Slobode i Radnika imali bi bodove.
I slavije i da mu u Mostaru nije presla preko noge :mrgreen:
Ma kako god **** on mater svoju...
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

nikad_izvini
Kontakt:

pon mar 14, 2016 4:43 am

Borac u Travniku igra, za njih, haman najbitniju utakmicu sezone, 0:2 u prvoj, a njih bukvalno ne zanima kup. Velikaaaaaa greška bi bila da ne odmorima pola tima, bukvalno.

Dino Hasanović, Beganović, Đermanović, Kramarić, Mailson, Blagojević, Veca, Hodžurda, E. Sadiković + još dva igrača su sasvim dovoljni da prođemo Borac. Moramo se maksimalno odmoriti pred Tuzlu, jer će oni izginuti protiv pitara i sigurno će biti prilično umorni nakon 4 utakmice u desetak dana.

Priča da nam je revanš protiv Borca najbitnija utakmica sezone više ne pije vode, jer smo od Europe dva boda. Lakše je stići dva boda kroz ligu i jako dobar raspored ( gostovanje otpisanoj Drini, Čeliku koji nas nije dobio 5-6 godina, Slaviji u zadnjem kolu gdje će nas biti par hiljada i komšinicama ) nego osvojiti kup gdje imaš Široki, Slobodu/Njanje i Radnik.

Imamo dovoljno igrača za igru na dva fronta, imamo naše djece u sastavu, red bi bio da vjerujemo u naše igrače. Škarta smo se riješili, više-manje. Ne vidim razlog zašto forsirati Lendrića, Bekrića, Zolu, Bogičevića ( kako mi se lik posra u usta, nevjerovatno ) :ganja: , Stevanoviće zbog revanš utakmice protiv kluba koji za tri dana igra utakmicu sezone, za opstanak, protiv Travnika.

Možemo ispasti jedino ako sami sebi zabijemo par autogolova. Edis će pogriješiti ako bude pacer.

Sačuvati što više igrača za Tuzlu.

AsharaK
Administrator
Kontakt:

pon mar 14, 2016 6:52 am

Dobro jutro braco, lijepo je biti manijak
Željezničar ante portas !

Plava Porodica
Kontakt:

pon mar 14, 2016 7:13 am

AsharaK je napisao/la:Dobro jutro braco, lijepo je biti manijak
Dobro jutro porodico,prelijepo je biti Manijak.Nek nam je hairli ova sedmica i da mlatnemo lester.
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

ChWilla
Kontakt:

pon mar 14, 2016 7:44 am

kontranogama je napisao/la:Najvise se slazem sa Ajzeinim komentarom. Kup je jos uvijek najvazniji i ne treba se puno zahebavat. Dati gol u prvom pa onda nek trckaraju po terenu koliko hoce. Po ovome do sada napisanom nemamo adekvatnu zamjenu za Blagojevica i Stopere. Ostalo je sve na mjestu. Tacno je i to da su neki igraci preumorni jer nije lako igrati po ovakvim terenima, zato protiv Borca cim damo gol odmah izmjeniti najumornije.Ne mogu nam 3 komada uvaliti sve da ja igram u Zelji.
Raduje posjeta svaka cast svima koji su bili na tribinama. A za upravu vise necu da pisem nista dosadilo mi da ih hvalim.
nemamo ni za bekrića. mislim da je jedini drugi igrač osobina "desetke" dado, a on još ne može igrati + nije prošao pripreme. sad protiv borca on može odmoriti jer je takav rezultat ali inače ja ne vidim ko može preuzeti tu ulogu, osim dade kad bi se i spremio i "dozvao". blagojević ima vica u igri, ali on je ipak centralni, ni zadnji ni desetka.
gradi željo boli te *****

kontranogama
Kontakt:

pon mar 14, 2016 8:21 am

objektivno su u pravu svi koji govore da treba odmoriti vecinu standardnih. Tacno je da sad imamo pravo dobre sanse da se i kroz ligu plasiramo. Ja nisam imao sanse da puno gledam druge timove osim kad su igrali sa nama i malo hercegovce,neznam njihove + i -, zato sam pristalica da se sa borcem nezjebavamo, jer je moguce da opet bude raznih muckanja do kraja prvenstva. Imamo dobre sanse kroz ligu, moramo vecinu pobijediti i ocekivati koji kiks ovih od 2 do 5 mjesta. Nije sve na nama a mozemo i mi imati kiks zato je moje misljenje da kup ne treba podcijenjivati. Sada da li imamo snage za oba fronta? Ako nas mimoidju povrede imamo, a sta ako ih bude vise?
Ne kazem ni slucajno da se treba jedan front potencirati samo treba biti oprezan. Edisu nije lako, valja pametno odigrati ovu partiju saha.
U sahu nema sudija, povreda, mucki, valja ovde biti i Kasparov i Rocky. Da nam plavi Bog bude naklonjen pa da slavimo na kraju.
.... A ONDA SU BAGERI ODNIJELI STARI ISTOK A VRAG ODNIO SALU...

teteac8684
Kontakt:

pon mar 14, 2016 8:37 am

Jučer smo pobijedili dobro organizovanu ekipu, ekipu koja ima solidnih igrača, dobrog trenera (iako ga je baš pretjerao poslije utakmice), solidnu finansijsku situaciju...Par stvari...Zolotić je po meni bio sasvim solidan, par greškica, ali svi su griješili da se razumijemo...Ako već njega kritikujemo onda možemo i neke druge jer svi su griješili...Bekrić i Lendrić, po mom mišljenju, odlični...Krila su nam odigrala sasvim pristojno, odbrana solidna, iako se Stanić malo gubio u prvom poluvremenu...Imali smo par finih akcija, dvije prečke, borbu do samog kraja...Prava prvenstvena utakmica, dobra atmosfera na tribinama, tako da sve drugo je nebitno...I zaboravlja se..Idemo dalje...Protiv Borca moramo maximalno ozbiljno odigrati, bez nekih prevelikih rotacija...3-4 igrača odmoriti, ostalo na teren i osigurati polufinale...Nakon toga nam ide Sloboda i tu ćemo definitivno vidjeti koliko i šta možemo, ako njih dobijemo onda ni drugo mjesto nije daleko...I da, slažem se, bilo je na sjeveru par onih koji svoje frustracije liječe na našim igračima...Konkretno, ovaj blizu mene me naučio o porodičnom stablu Stanića..Od-do...Nevjerovatno šta ispada iz njega...Ali eto, ima nas svakakvih...VOLIM TE ŽELJO!!! :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:

cikazubo
Kontakt:

pon mar 14, 2016 9:01 am

Na novom forumu pricaju da postoji mogucnost da nosimo diadora dresove sljedece sezone.. Ovako gledajuci njihove modele na stranici fkt su losi, ali onda sam uocio da klubovi koji nose njihove dresove imaju posebno proizvedene koji su sasvim solidni.

Dominic
Kontakt:

pon mar 14, 2016 9:15 am

Danas pocinje sminkanje Grbavice, hocemo prve fotke!

DR.HOUSE
Kontakt:

pon mar 14, 2016 9:26 am

cikazubo je napisao/la:Na novom forumu pricaju da postoji mogucnost da nosimo diadora dresove sljedece sezone.. Ovako gledajuci njihove modele na stranici fkt su losi, ali onda sam uocio da klubovi koji nose njihove dresove imaju posebno proizvedene koji su sasvim solidni.
nadam se onda da i nama ce napraviti posebne ,jer ove sto imaju kao u ponudi su uzasni i ako ne igraju dresovi ,ali lijepo je vidjeti i kada valja i dres ,ali sta klub odluci ja podrzavam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

cikazubo
Kontakt:

pon mar 14, 2016 9:35 am

DR.HOUSE je napisao/la:
cikazubo je napisao/la:Na novom forumu pricaju da postoji mogucnost da nosimo diadora dresove sljedece sezone.. Ovako gledajuci njihove modele na stranici fkt su losi, ali onda sam uocio da klubovi koji nose njihove dresove imaju posebno proizvedene koji su sasvim solidni.
nadam se onda da i nama ce napraviti posebne ,jer ove sto imaju kao u ponudi su uzasni i ako ne igraju dresovi ,ali lijepo je vidjeti i kada valja i dres ,ali sta klub odluci ja podrzavam :zeljeznicar1: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Ma ono su klasicni fabricki koje svako moze sebi naruciti, npr. evo joma odjeva par klubova u PL i ti klubovi nose identicne dresove kao sto su nasi za trening samo u drugim bojama ( npr Radnik i Vitez), dok mi imamo ove koje npr nosi Empoli u serie A, tako nam je i Patrick prvu sezonu dao one klasicne fabricke (koji su po meni najruzniji dresovi koje sam vidio), a sljedece sezone dobijemo specijalno proizvedene koji su bili po meni prelijepi, vjerujem da bi tako bilo i sa diadorom ako bi doslo do toga da njihove nosimo tj. da to nebi bili oni koje mozemo vidjeti na stranici..

DR.HOUSE
Kontakt:

pon mar 14, 2016 9:37 am

kao sto rekoh ako klubu odgovara dogovor ja to podrzavam ,jer pokazali su da se trude da sve bude bolje tako da :palacgore: :palacgore: :palacgore: :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
Mi smo Željini-Željo je naš
🫡🫡

Hadzijalagic
Kontakt:

pon mar 14, 2016 9:55 am

Zna li neko nesto opsrirnije oko radova na Grbavici? Kako ce se istok rijesiti, koji ce biti kapacitet i sl.?
Ko se jednom o mlijeko opeče taj i u jogurt duva..

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon mar 14, 2016 10:02 am

Puno mi se ljudi jutros žali da im na jug nisu dali unjeti kišobran, policija je napravila ogromnu štetu klubu ovim potezom jer je dio ljudi koji su išli sa djecom morao otići sa utakmice početkom drugog poluvremena zbog kiše koja je pomalo kapala, u drugom pol. neke su pustili da uzmu svoje kišobrane a neki ih još uvjek traže jer je neko iskoristio situaciju pa se ponovio kišobranom. Da apsurd bude veći meni na sjeveru nije niko postavio pitanje za kišobran i unjeo sam ga bez problema, iako idu topliji dani i za nadat se da nema više kišnih dana u ovoj sezoni klub mora dozvoliti navijačima da na otkrivenim tribinama ulaze sa kišobranima i to prenjeti službama obezbjeđenja pogotovo ako je vremenska prognoza nepovoljna.
イビチャ・オシム

pile87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

pon mar 14, 2016 10:05 am

DR.HOUSE je napisao/la:
Idu dresovi specijalno dizajnirani za nas i mislim da ce biti mozda i najbolji nakon rata. Jos ce nam faliti neko igracko ime na ljetnom prelaznom roku da bi se prodavali ko ludi.
Mi ćemo opet doći!
Doći ćemo opet u sjaju sunca.
Što se već sada rađa.
Zbijeni k'o mrka teška prijetnja
i s razvitim jedrima nove snage.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 8 gostiju.

Prijava