Probacu da organizujem na yt ovaj stream u hdu pa ako bude bice linkkontranogama je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 3:41 amDoduse ovde nikad nije HD i zna malo zamrznuti, al u principu se da gledat.
Probacu da organizujem na yt ovaj stream u hdu pa ako bude bice linkkontranogama je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 3:41 amDoduse ovde nikad nije HD i zna malo zamrznuti, al u principu se da gledat.
Nece biti protiv Mladosti vec protiv Radnika,tako rekose komentatori sa Arene jos kad smo igrali sa Celikom.. Kao oni ce "imati ekskluzivu prenosa meca na otvaranju istoka protiv Radnika"..
Super , nek ovaj bude rezervni. Bitno je da vidimo pa kako god.LARS1921 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 4:38 amProbacu da organizujem na yt ovaj stream u hdu pa ako bude bice linkkontranogama je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 3:41 amDoduse ovde nikad nije HD i zna malo zamrznuti, al u principu se da gledat.
i ne isao ja onda u tu guzvu,ima tekstualni prenos
Nazalost,Lars je u pravu.LARS1921 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 3:52 amZrinjski - Krupa 4. mart, 15:00 BHT
Sloboda - Metalleghe 4. mart, 15:00 Moja TV
Široki Brijeg - Radnik 4. mart, 15:00 Arena sport
Olimpic - Sarajevo 4. mart, 15:00 Moja TV
Tako najavljeno![]()
Dino nije ni blizu Zolotica, Zola je u vrhuncu forme bio covjek koji je drzao sredinu, imao skok, duel, nije bi onesto brz, nije grijesio u predaji lopte, imao finu dugu loptu, znao okrenuti stranu. Zola je imao neku kreaciju, dok Dino nema i nece to imati, tipicni destruktivac.
Fakat ne znam na osnovu čega neko poredi Zolotića i Hasanovića. Zola je bio perfektan defanzivni vezni, jak u duelu, mozgom igrao i Bogami igrao je kao da ima 20god iskustva,a onda se desila povreda...mirzza je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 9:29 amDino nije ni blizu Zolotica, Zola je u vrhuncu forme bio covjek koji je drzao sredinu, imao skok, duel, nije bi onesto brz, nije grijesio u predaji lopte, imao finu dugu loptu, znao okrenuti stranu. Zola je imao neku kreaciju, dok Dino nema i nece to imati, tipicni destruktivac.
Ako cemo koga porediti sa Dinom moze se reci da je tromija verzija Adnana Zahirovica koji je takodjer fudbalski ogranicen, ali koji je realno jedan od najzasluznijih za plasman u Brazil jer je neko morao trcati i za Misketa i za Medunjanina i za Pjanica.
Svaki tim treba jednog Dinu Hasanovica, a mi smo imali to u vidu Culuma, pa Nyeme, pa se sad pokusalo sa Zahirovicem.
Oda je izbacio takav tip veznjaka iz ekipe jer su mu trebali znalci, ali opet nije lose uvesti jednog takvog kada zatvaras tekmu.
Mislim da Zolotic u trenutnom klubu igra stopera. I na transfermarktu je prebacen na stopera za primarnu poziciju.
A daajjj.LARS1921 je napisao/la: ↑pon feb 06, 2017 3:52 amZrinjski - Krupa 4. mart, 15:00 BHT
Sloboda - Metalleghe 4. mart, 15:00 Moja TV
Široki Brijeg - Radnik 4. mart, 15:00 Arena sport
Olimpic - Sarajevo 4. mart, 15:00 Moja TV
Tako najavljeno![]()