Moguce da je ponovno..Ali msm da nije od jucer, vec da je bio danas video od nekoga drugog sa treninga i da je ta situacija bila kad neko Mici gurne loptu i ode jako.Omar500 je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 10:55 pm
To su slucajno ja mislim ponovili snimak iz jucerasnjeg treninga i danas, zato sto poslije toga se vidi kada igraju plavi i zuti da proslijedjuju loptu Stevanovicu, neko s desnog krila, ali on je ne stigne, prejaka je, ode golmanu, a to je i sinoc bilo. 99% sam siguran da se to i ovo s Dinom slucajno omaklo, jer je nevjerovatno da se dvije identicne situacije ponove dan za danom.![]()
a kako ti znas jesmo li mi nesto probali ili nismo ???Model1964 je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 10:51 pmKamo srece da je više vakvih ko Dinodelinjo je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 10:08 pma dobar je lik samo tako...ali da je varalica jestedimitrijevic je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 9:56 pmJest ovaj Pekic seoska varalicastvoren da bude ekonom Vratnika
![]()
![]()
![]()
Kad vi budete namazani upola ko Dino, onda ce se moci reci da ste nešto u životu probali![]()
Model stvarno ne zna kome se obraca
al moram reć da je bio stidan po pitanju bijelog, sumnjiv mi je
A ma nije od jucer vec od danas, LArs stavljao neki drugi video, evo ovaj
Po ovom podebljanom znam koliko je sati
Ispravno
Otkud ti, jel ima slika ili po videu cujes kad kaze jel s tobom Ivane?!Plava Porodica je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 11:23 pmJe li ovo Musa sa Lendrom u sobi?
Pokvarit ce nam ovako fino celjade .. Izdrzi Muha brate!!
Ma sa videa. Baca mi na Lendrin glasLeon_Professional je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 11:36 pmOtkud ti, jel ima slika ili po videu cujes kad kaze jel s tobom Ivane?!Plava Porodica je napisao/la: ↑ned feb 05, 2017 11:23 pmJe li ovo Musa sa Lendrom u sobi?
Pokvarit ce nam ovako fino celjade .. Izdrzi Muha brate!!
Meni je logicnije da je s Kostom jer obojica su danas dosli![]()