Registracije na forum su trenutno moguće uz slanje e-maila na forum@sport1.ba. Potrebno je da pošaljete username na koji želite da izvršite registraciju.

viewtopic.php?f=45&t=1076

Whisperer
Status: Offline

Re: FK Željezničar

ned mar 13, 2016 11:04 pm

FKZ1921 je napisao/la:Dzeko je Aci naručio neku specijalnu masku u Minhenu...
Moći će odmah igrati s tom maskom.
Eh sad,kažu da je to desetak dana...
OO ooo Edin dzekoooooo kakav je to gospodinnn :klanjase2: :klanjase2: jos ako ode u milann posto se pisee etoo opet para :zeljeznicar1: :zeljeznicar1:
"Mi u Želji smo ratnici, a ne svileni akademci, i to nek vam je jasno dok igrate ovdje!" - Milan Ribar

damirfile
Kontakt:

ned mar 13, 2016 11:09 pm

jovanmaksimovic je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Da smo imali lendrića ili bekrića u prvoj polusezoni imali bi min jos 3 boda na kontu i narednu utakmicu bi mogli imati priključak za titulu :psujem: :djavo:
da smo imali vise bodova na kontu nakon jesenji, ne bi mi dovodili toliko novih igraca... the terminator paradox :D
Svakako bi odradili transfere ovakve i da smo imali jos 3 boda na kontu, siguran sam u to jer bi isli na titulu ovako smo odradili zbog evrope.

FKZ1921
Kontakt:

ned mar 13, 2016 11:13 pm

Ne trebamo biti nerealni i po inerciji hvaliti ili kuditi igrace...Danas je Bekric odigrao znatno slabije nego pedhodne utakmice. Na njemu je primjetan umor i godila bi mu pauza u srijedu. Izgubio je puno duela,puno puta nije ispratio igraca...Edis je jedno 99 puta zvao:Tuce,Tuce...nebili ga pokrenuo. Vjerujem da ce ga odmoriti za nedjelju.

bistrikboy
Kontakt:

damirfile je napisao/la:Da smo imali lendrića ili bekrića u prvoj polusezoni imali bi min jos 3 boda na kontu i narednu utakmicu bi mogli imati priključak za titulu :psujem: :djavo:
Da je Kokot pogodio protiv Slobode i Radnika imali bi bodove.
1921-1987-2007

Plava Porodica
Kontakt:

ChWilla je napisao/la:slika

:mrgreen:
:rofl: :rofl: :rofl: :ganja:

Edine generalni sponzore,hvala još jednom!
Babukini moleri !

AMAR AMAR OSIM OSIM !!!

LARSSONN
Kontakt:

ned mar 13, 2016 11:14 pm

bistrikboy je napisao/la:
a slavije?

damirfile
Kontakt:

ned mar 13, 2016 11:16 pm

A da je umjesto kokota bio bekric ili lendrić :ganja:

diego1921
Kontakt:

ned mar 13, 2016 11:17 pm

I slavije i da mu u Mostaru nije presla preko noge :mrgreen:

Virtu4L

ned mar 13, 2016 11:21 pm

Tryg je napisao/la:Kolko je dobro igrati sa izmjenjenim sastavom protiv Borca, toliko je i lose po samu ekipu jer se mi izgleda jos uvijek zahuktavamo, tako da ne moze biti covjek pametan, ali Bekrica bi se moralo odmoriti kao i Lendrica.
Apsolutno se slažem, ovim momcima trebaju utakmice i svaka im je bitna. Najgore bi bilo sad recimo Miroslava ostaviti na klupi, a momak je željan utakmica i sve je bolji i bolji. Bekrića obavezno odmoriti jer nam golovi nisu prijeko potrebni. Treba nam rutinska utakmica, sa fokusom na odbranu, a mislim da ćemo ga bez problema uvaliti iz kontre.
"Joj ofirniji su od Maje koja je udaljena 2km od mene i zeli sex veceras.." by Minjore

LARSSONN
Kontakt:

phpBB [video]

pregled

jovanmaksimovic
Moderator
Kontakt:

da samo mi samo jednog od te dvojice imali na jeseni, mi bi sad bjezali 5 bodova svima najmanje... ali edis ne bi bio trener...
100/94/37/34 - i to je to!

bistrikboy
Kontakt:

ned mar 13, 2016 11:31 pm

diego1921 je napisao/la:
I slavije i da mu u Mostaru nije presla preko noge :mrgreen:
Ma kako god **** on mater svoju...
1921-1987-2007

diego1921
Kontakt:

ned mar 13, 2016 11:37 pm

Hoce li prenositi sad slobodu u kupu , dobro bi bilo pogledati to . Protiv nas nece igrati dva ili 3 igraca iz prvih 11 ? Iskreno ja bi protiv Borca u 2 pol volio da vidim Halvadzica , cisto da znamo mozemo li malo ozbiljnije racunati na njega :zeljeznicar1:

shminka
Kontakt:

ned mar 13, 2016 11:42 pm

Prava smo sila, čisto sumnjam da nas neko može dobiti ovog proljeća :zeljeznicar1:

Okolele
Kontakt:

ned mar 13, 2016 11:48 pm

Ma Lendrić je masina igrac,ne pamtim kad smo imali boljeg napadaca..Lik je bukvalno prvo poluvrijeme preoro teren sto se kasnije u drugom i odrazilo jer je vidno bio umoran i molio sam da ga ranije zamjeni sa Đermanovićem...Nadam se da ce sad protiv Borca Đermanović biti starter,prvenstveno da se Lendra odmori za Sloboda a i da ga napokon vidimo od pocetka jednu utakmicu..Dosad ono vremena sto je dobijao nakon ulaska sa klupe fino je odradio..

Gledam utakmice prvih sest ekipa narodno kolo i cini mi se da je najbitnije jer mi imamo najtezu utakmicu..Sloboda moze biti zadovoljna i bodom jer zadrzavaju prvu poziciju a sa pobjedom se dodatno ucvrscavaju na prvom mjestu dok nam ako mislimo kroz ligu izboriti Evropu igra samo pobjeda a iremi je dobar ako neko od ovih iznad kiksa prvenstveno mislim na Sarajevo i Siroki..Pitari na papiru imaju laganu utakmicu kuci sa Slavijom koju bi trebali dobiti iako su taraba ali ipak bice tu navlacenja..Siroki klasicno sa Celikom u zadnje vrijeme igra domacinski uz utakmice sa dosta golova..Zrinjski laganu domacu utakmicu sa Prijedorom ima...Radnik iako je lose krenuo ovaj drugio dio ipak bi trebao dobiti Drinu..Dakle sljedece kolo je najgore po nas,jer konkurenti imaju na papiru lakse utakmice..
Zadnja izmjena: Okolele, dana/u pon mar 14, 2016 12:00 am, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Elegant
Kontakt:

ned mar 13, 2016 11:59 pm

shminka je napisao/la:Prava smo sila, čisto sumnjam da nas neko može dobiti ovog proljeća :zeljeznicar1:
Samo polako da se ne dizemo previse, pravi test je sad u Tuzli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Izlija
Moderator
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:04 am

Kako je hladno bilo utakmica je bila super, ako je meni na sjeveru bilo ovako hladno mogu misliti kako je njima na terenu bilo. Zbog toga se igrao malo sporiji fudbal a i teren je bio mehak pa i nemam nekih zamjerki osim što je Stana zaboravljao svog igrača pa nam je momak sa te strane par puta prošao, falio nam je kapiten i ubjeđen sam da on nebi dozvolio ovu situaciju kod gola al šta da se radi, možda je i zbog Vece bolje da je primio jedan bezvezni. Memija se razletio po terenu par puta da sam ustajao da provjerim jeli to on, očigledno Edis je našao "žicu" i lagano ga diže. Posjeta je bila solidna ali ipak po mom mišljenju slaba jer ova uprava i ovi igrači zaslužuju punu tribinu na svakoj utakmici. Poslje Slobode ide pauza koja će timu donjeti prijeko potreban prostor za konsolidaciju, nadam se da će i navijači iskoristiti to vrijeme da organizuju što bolju promociju predstojećih utakmica. Koliko je do tima na terenu toliko je i do nas na tribini i samo zajedničkim nastupom možemo uspjeti u svim svojim ciljevima. Iako su mnogi već upisali prolaz u kupu nemojte da vam to bude izgovor da nedođete na utakmicu u srijedu, momke moramo adekvatno ispratiti pred Slobodu pjesmom i navijanjem a i olakšaćemo im susret sa Borcem pa će se manje potrošiti. VTŽ
イビチャ・オシム

zubanovic89
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:06 am

Djermanovic, Beganovic, Mailson, Halvadzic, Kramaric bih volio da krenu protiv Borca da vidimo kakva nam je klupa na koga se moze racunati a kome se zahvaliti na ljeto. Receno je da ce se pred euro takmicenja dovesti 2-3 igraca zavisno od potrebe gdje najvise bude skripalo tako da mislim da svi zasluzuju sansu da se dokazu, plus mislim da je bolje da se na vrijeme otkrije ko je igrac a ko uvala a ne da nam se desi ko sad produzeni ugovori sa igracima i 2 mjeseca poslije hajmo razlaz. Ovo danas je bilo meni OK, cvrst protivnik, tezak teren, umor, unaprijed upisani bodovi... Posvadjao sam se na sjeveru danas sa Kemalom Alispahićem, koji pakas od covjeka i on i raja mu sa njim, niko im nije valjao, on da je trener to bi sve puno bolje izgledalo, Zeljo treba da dere ovakve ekipe 5:0 (nek me neko podsjeti kad smo koga pobijedili 5:0) i slicne stvari. Bas me frajer iznervirao.

ž'21
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:11 am

LARSSON je napisao/la:
a slavije?
A Mladost DK, a Zrinjski?

delinjo
Kontakt:

pon mar 14, 2016 12:11 am

zubanovic89 je napisao/la:Djermanovic, Beganovic, Mailson, Halvadzic, Kramaric bih volio da krenu protiv Borca da vidimo kakva nam je klupa na koga se moze racunati a kome se zahvaliti na ljeto. Receno je da ce se pred euro takmicenja dovesti 2-3 igraca zavisno od potrebe gdje najvise bude skripalo tako da mislim da svi zasluzuju sansu da se dokazu, plus mislim da je bolje da se na vrijeme otkrije ko je igrac a ko uvala a ne da nam se desi ko sad produzeni ugovori sa igracima i 2 mjeseca poslije hajmo razlaz. Ovo danas je bilo meni OK, cvrst protivnik, tezak teren, umor, unaprijed upisani bodovi... Posvadjao sam se na sjeveru danas sa Kemalom Alispahićem, koji pakas od covjeka i on i raja mu sa njim, niko im nije valjao, on da je trener to bi sve puno bolje izgledalo, Zeljo treba da dere ovakve ekipe 5:0 (nek me neko podsjeti kad smo koga pobijedili 5:0) i slicne stvari. Bas me frajer iznervirao.
ako ova uprava nastavi raditi u ovom tempu mislim da ce to u buducnosti i biti realnost da ovakve timove samaramo sa 5 0 :D :D :D
GOO ROGER!!!
peRFect!!

VOLIM ZELJEZNICAR !!!!!!!!

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

Prijava