OO ooo Edin dzekoooooo kakav je to gospodinnnFKZ1921 je napisao/la:Dzeko je Aci naručio neku specijalnu masku u Minhenu...
Moći će odmah igrati s tom maskom.
Eh sad,kažu da je to desetak dana...

OO ooo Edin dzekoooooo kakav je to gospodinnnFKZ1921 je napisao/la:Dzeko je Aci naručio neku specijalnu masku u Minhenu...
Moći će odmah igrati s tom maskom.
Eh sad,kažu da je to desetak dana...
Svakako bi odradili transfere ovakve i da smo imali jos 3 boda na kontu, siguran sam u to jer bi isli na titulu ovako smo odradili zbog evrope.jovanmaksimovic je napisao/la:da smo imali vise bodova na kontu nakon jesenji, ne bi mi dovodili toliko novih igraca... the terminator paradoxdamirfile je napisao/la:Da smo imali lendrića ili bekrića u prvoj polusezoni imali bi min jos 3 boda na kontu i narednu utakmicu bi mogli imati priključak za titulu![]()
Da je Kokot pogodio protiv Slobode i Radnika imali bi bodove.damirfile je napisao/la:Da smo imali lendrića ili bekrića u prvoj polusezoni imali bi min jos 3 boda na kontu i narednu utakmicu bi mogli imati priključak za titulu![]()
ChWilla je napisao/la:
a slavije?bistrikboy je napisao/la:Da je Kokot pogodio protiv Slobode i Radnika imali bi bodove.damirfile je napisao/la:Da smo imali lendrića ili bekrića u prvoj polusezoni imali bi min jos 3 boda na kontu i narednu utakmicu bi mogli imati priključak za titulu![]()
I slavije i da mu u Mostaru nije presla preko nogebistrikboy je napisao/la:Da je Kokot pogodio protiv Slobode i Radnika imali bi bodove.damirfile je napisao/la:Da smo imali lendrića ili bekrića u prvoj polusezoni imali bi min jos 3 boda na kontu i narednu utakmicu bi mogli imati priključak za titulu![]()
Apsolutno se slažem, ovim momcima trebaju utakmice i svaka im je bitna. Najgore bi bilo sad recimo Miroslava ostaviti na klupi, a momak je željan utakmica i sve je bolji i bolji. Bekrića obavezno odmoriti jer nam golovi nisu prijeko potrebni. Treba nam rutinska utakmica, sa fokusom na odbranu, a mislim da ćemo ga bez problema uvaliti iz kontre.Tryg je napisao/la:Kolko je dobro igrati sa izmjenjenim sastavom protiv Borca, toliko je i lose po samu ekipu jer se mi izgleda jos uvijek zahuktavamo, tako da ne moze biti covjek pametan, ali Bekrica bi se moralo odmoriti kao i Lendrica.
Ma kako god **** on mater svoju...diego1921 je napisao/la:I slavije i da mu u Mostaru nije presla preko nogebistrikboy je napisao/la:Da je Kokot pogodio protiv Slobode i Radnika imali bi bodove.damirfile je napisao/la:Da smo imali lendrića ili bekrića u prvoj polusezoni imali bi min jos 3 boda na kontu i narednu utakmicu bi mogli imati priključak za titulu![]()
Samo polako da se ne dizemo previse, pravi test je sad u Tuzli.shminka je napisao/la:Prava smo sila, čisto sumnjam da nas neko može dobiti ovog proljeća
A Mladost DK, a Zrinjski?LARSSON je napisao/la:a slavije?bistrikboy je napisao/la:Da je Kokot pogodio protiv Slobode i Radnika imali bi bodove.damirfile je napisao/la:Da smo imali lendrića ili bekrića u prvoj polusezoni imali bi min jos 3 boda na kontu i narednu utakmicu bi mogli imati priključak za titulu![]()
ako ova uprava nastavi raditi u ovom tempu mislim da ce to u buducnosti i biti realnost da ovakve timove samaramo sa 5 0zubanovic89 je napisao/la:Djermanovic, Beganovic, Mailson, Halvadzic, Kramaric bih volio da krenu protiv Borca da vidimo kakva nam je klupa na koga se moze racunati a kome se zahvaliti na ljeto. Receno je da ce se pred euro takmicenja dovesti 2-3 igraca zavisno od potrebe gdje najvise bude skripalo tako da mislim da svi zasluzuju sansu da se dokazu, plus mislim da je bolje da se na vrijeme otkrije ko je igrac a ko uvala a ne da nam se desi ko sad produzeni ugovori sa igracima i 2 mjeseca poslije hajmo razlaz. Ovo danas je bilo meni OK, cvrst protivnik, tezak teren, umor, unaprijed upisani bodovi... Posvadjao sam se na sjeveru danas sa Kemalom Alispahićem, koji pakas od covjeka i on i raja mu sa njim, niko im nije valjao, on da je trener to bi sve puno bolje izgledalo, Zeljo treba da dere ovakve ekipe 5:0 (nek me neko podsjeti kad smo koga pobijedili 5:0) i slicne stvari. Bas me frajer iznervirao.