Onaj loče, ovaj šmrče.
Ovaj bije igraceAjzea je napisao/la:Onaj loče, ovaj šmrče.
Istok inace nije u liniji, postavicu sliku kad nadjem gdje se vidi, od juga prema sjeveru ne ide pravolinijski vec lagano prema desno odstupa par stepeni, kad bi isao pravolinijski mislim da bi mu mozda cca metar samo falio da bude sastavljen sa sjevernom tribinom, ali sigurno je da ce se primaci kako god..Elegant je napisao/la:
Sudeci po ovoj slici i radovima, izgleda da ce uklanjanjem ove ugrade i zidica da istok primaknu tj. poravnaju sa sjeverom, bice srkoz do coska sjevera ?
Ako grjesim neka me neko ispravi.
Mrak slika....svaka ti cast na njoj dobro si odradio.Elegant je napisao/la:
Sudeci po ovoj slici i radovima, izgleda da ce uklanjanjem ove ugrade i zidica da istok primaknu tj. poravnaju sa sjeverom, bice srkoz do coska sjevera ?
cikazubo je napisao/la:Istok inace nije u liniji, postavicu sliku kad nadjem gdje se vidi, od juga prema sjeveru ne ide pravolinijski vec lagano prema desno odstupa par stepeni, kad bi isao pravolinijski mislim da bi mu mozda cca metar samo falio da bude sastavljen sa sjevernom tribinom, ali sigurno je da ce se primaci kako god..Elegant je napisao/la:
YepElegant je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Istok inace nije u liniji, postavicu sliku kad nadjem gdje se vidi, od juga prema sjeveru ne ide pravolinijski vec lagano prema desno odstupa par stepeni, kad bi isao pravolinijski mislim da bi mu mozda cca metar samo falio da bude sastavljen sa sjevernom tribinom, ali sigurno je da ce se primaci kako god..Elegant je napisao/la:
Ovako otrprilike ?!
Odnosno, prva etaža niža od sjevera?tm8782 je napisao/la:Istok ce biti (prva etaza) malo uvucenija metar dva, a druga etaza ce biti poravnata sa sjeverom. Ako me razumijete...
Ima smislatm8782 je napisao/la:Istok ce biti (prva etaza) malo uvucenija metar dva, a druga etaza ce biti poravnata sa sjeverom. Ako me razumijete...
Eh to je to, inace po meni idealna udaljenost od terena, ima nekih 4-5 metara do terena, sa svih strana tako, imamo prostora dovoljno za reklame, novinare, zagrijavanje i ostale stvari i to na svakoj strani, nije kao u Širokom problem gdje su im progledali kroz prste sto se tice udaljenosti zida od linije ili kao na Knatridi kad je bilo dovedeno u pitanje odigravanje utakmice sa Stuttgatom zbog neregularnosti sto se tice granica terena i daljenosti od atletske. Uglavnom imamo dovoljno prostora za sve..Elegant je napisao/la:cikazubo je napisao/la:Istok inace nije u liniji, postavicu sliku kad nadjem gdje se vidi, od juga prema sjeveru ne ide pravolinijski vec lagano prema desno odstupa par stepeni, kad bi isao pravolinijski mislim da bi mu mozda cca metar samo falio da bude sastavljen sa sjevernom tribinom, ali sigurno je da ce se primaci kako god..Elegant je napisao/la:
Ovako otrprilike ?!